- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 133
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #4.021
Bide acildeki doktor clexane i kanamadan dolayi kesti estrofem folio kesti progestan kapsül sadece akşam 100 luk at dedi ben tabi suphelendim clexane i bi nebze anladım da diğerleri ne ayak... çağırdığımız doktora bunları söyledim Hayır ya senin protokol belli nasıl keser dedi valla hocam ben clexane hariç diğerlerini hep uyguladım doktorun haberi yok dedim iyi yapmışsın şimdi clexane a da başla 1 jafta sonra görüşelim dedi özel numarasini verdi sağolsun Ankaradaki doktoru da aradım kürtaj a çok ofkelendi keseyi hala görüyor devam et herseye dedi kan degerin düşmüş ama allahın isi belli olmaz dedi doktorun numarasini da aldı bakam ne olcak kesenin durması çok enteresan
KıZlar dün arkasasım negatif sonuv aldı ondan sonra benide bir ımutsuLuk aldi yine açtim ağzimi olmıycak diye
Günaydın canim dün kendimi yordum biraz galiba 3 saat de otobüs yolculugu yaptim gece kanamam oldu kesildi sonra ama cok korktum devam edecek die. Simdi robot gibi yatiyorum kahvaltıyi bile yatakta yaptim. Demem o ki sakın kendini yorma yat dinlen ben yaşadım sen yaşamaÇok sevindim canım gözün aydın. İnşallah bir aksilik olmadan atlatırız bu dönemi.
Ben de dinleniyorum şuan.
Benim 2 normal embriyo transfer edildi.
3 tane de donduruldu.
Senin?
Aman kizlar cok dikkat edin boyle doktorlar varmis diye duydum turkiyede. Saglam bebekleri para icin kurtaj ediyolarmis.Acilden girişimi yapan doktor 2 gün daha kal perşembe kürtaj yapalım sabah dedi heee heee dedim beni taburcu et ben gelirim perşembe dedim tamam dedi taburcu etti resmen kaçtım tüp bebek Seminerlerine giden hastanedeki tek bilgili doktoru bashekime arattim hemen geldi ne munasibet ya dedi onlar bu işten anlamıyor dedi kanama nasıl dedi aynı hocam dedim adet gibi geliyo kıvamlı dedim baktı kese düzgün duruyo dedi ya sabirrrr dedim bu ne iş ya ben anlamıyorum 3 gündür kanama var kese duruyo
Insanlah allahin izniyle guzel sonuc vereceksin bize. Bak burda ne kadar cok pozitifi olan var sukurKıZlar dün arkasasım negatif sonuv aldı ondan sonra benide bir ımutsuLuk aldi yine açtim ağzimi olmıycak diye
Canim geçmiş olsun insallah devam edecek gebeligin ben inaiyorum.boyle durumlarda ben şunu anladim ki bi doktorla sınırlı kalmayacaksin baska bi dr a daha gorunmekte fayda var.bana da bebek geriden gelio düşer dediler olmam gereken haftadaymisim meger dr yanlış hesaplamis.o yuzden git baska dr da görsün atan kalpten umut kesilmez bu iş böyledirAcilden girişimi yapan doktor 2 gün daha kal perşembe kürtaj yapalım sabah dedi heee heee dedim beni taburcu et ben gelirim perşembe dedim tamam dedi taburcu etti resmen kaçtım tüp bebek Seminerlerine giden hastanedeki tek bilgili doktoru bashekime arattim hemen geldi ne munasibet ya dedi onlar bu işten anlamıyor dedi kanama nasıl dedi aynı hocam dedim adet gibi geliyo kıvamlı dedim baktı kese düzgün duruyo dedi ya sabirrrr dedim bu ne iş ya ben anlamıyorum 3 gündür kanama var kese duruyo
doktorun ne dedi canım nasılsın.Sabah 09:30 da canım.. Rabbim en doğrusunu bilir tevekkül ettim bekliyorum.. Sen doğum tarihini değiştirmişsin galiba canım? :)))) kaç haftalık görünüyor
Kanama aynı canım ya azaldı gibiydi yine biraz daha çoğaldı.. evet türkiyede bazı doktorlar malesef para için bunu yapiyolar Ankaradaki doktor ne kürtajı kardeşim ya sakin yaptırma dediği için kendimi sartlamistim kürtaj derse hemen ankaraya gidecektim ama gerek kalmadı burdaki doktorla Ankaradaki doktor irtibat halindeler artık içim rahat hayırlısı olsunAman kizlar cok dikkat edin boyle doktorlar varmis diye duydum turkiyede. Saglam bebekleri para icin kurtaj ediyolarmis.
Eger kanama bebekten kaynaklanmiyosa bebek durabilir. Benimde ilk hamileligimde 6. haftada 4 gun surmustu yogun kanamam. bebegim devam etmisti. Simdi kanaman nasil?
inşallah canım ya.valla çok istiyorum ama korkuyorum olmıycak diyede bakalım allah bilir hayorlısı ne ise o olsun.Saçmalama. Senin elinde 3 yaşına girmiş bir sonuç var. Aynısından olacak bir tane daha
inşallah canımKızlaarr umutsuzluk yok pozitif düşünelim pozitif olsun herşey.... Enerjimizi düşürmeyelimm
aynen herkese moral veririm ama kendime gelince karalar bağlar otururumInsanlah allahin izniyle guzel sonuc vereceksin bize. Bak burda ne kadar cok pozitifi olan var sukur
Yok bende idrar testi yapacam. Bizim cimri hollanda da cok nadir kan testi yaparlar ozel durumlarda.Aybikeeee idrar testim hazır yarın yapıyorum testi :)) sen nasıl oldun? yarın direk kan testi vericeksin de mi?
bazi bebekler bir hafta geri gidermis ilk donemler. Sonradan duzelip ayni gunu yakalarlar. Demekki biraz gec olustu. Sakin kafana takma onu.Kızlar merhaba,
Bugün kontrolüm vardı.
Kalp atışını duyduk çok şükür biliyorsunuz. Kese de düzgün. Sorun yok.
Şimdi de başka şeyi kendime dert ettim.
Benim doktorum tatile gitti. Ben de başka bir hastanede bir doktora gittim kontrole.
Normalde OPU'ya göre hesapladığında doktor 6 hafta 6 günlük olması gerekiyormuş embriyonun.
Ama benimki 6 hafta 1 günlükmüş.
Dikkat etmek gerek 10 gün sonra tekrar gel dedi
Acaba bir sorun mu var?
12.hafta bitene kadar killanilcak heralde canimjel kullananlar kaçıncı haftaya kadar kullanacaksınızzzz ??
İnsallah canimbazi bebekler bir hafta geri gidermis ilk donemler. Sonradan duzelip ayni gunu yakalarlar. Demekki biraz gec olustu. Sakin kafana takma onu.
Canım kendi doktorun dışındakilere bakma. Ayrıca ultrasondaki durum her muayenede değişebilir. Sakın dert etme kendini üzmeKızlar merhaba,
Bugün kontrolüm vardı.
Kalp atışını duyduk çok şükür biliyorsunuz. Kese de düzgün. Sorun yok.
Şimdi de başka şeyi kendime dert ettim.
Benim doktorum tatile gitti. Ben de başka bir hastanede bir doktora gittim kontrole.
Normalde OPU'ya göre hesapladığında doktor 6 hafta 6 günlük olması gerekiyormuş embriyonun.
Ama benimki 6 hafta 1 günlükmüş.
Dikkat etmek gerek 10 gün sonra tekrar gel dedi
Acaba bir sorun mu var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?