2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

ayy çok sinir oldum doktoraaa iyiki dinlememişin canım yaa.. sen kendi doktorun ne diyosa onu yap hadi bakalım bir mucize bebek daha :)) içini ferah tut demekki bebişin seni bırakmak istemiyor Hem kanamanın kesede olup olmadığını bile sölememişti doktor sanırım ne, biçim doktor bu yaa çok sinir oldum çok sanki kolay buluyoruz bebekleriii

Çok sevindim canım gözün aydın. İnşallah bir aksilik olmadan atlatırız bu dönemi.
Ben de dinleniyorum şuan.

Benim 2 normal embriyo transfer edildi.
3 tane de donduruldu.
Senin?
Günaydın canim dün kendimi yordum biraz galiba 3 saat de otobüs yolculugu yaptim gece kanamam oldu kesildi sonra ama cok korktum devam edecek die. Simdi robot gibi yatiyorum kahvaltıyi bile yatakta yaptim. Demem o ki sakın kendini yorma yat dinlen ben yaşadım sen yaşama

Aman kizlar cok dikkat edin boyle doktorlar varmis diye duydum turkiyede. Saglam bebekleri para icin kurtaj ediyolarmis.
Eger kanama bebekten kaynaklanmiyosa bebek durabilir. Benimde ilk hamileligimde 6. haftada 4 gun surmustu yogun kanamam. bebegim devam etmisti. Simdi kanaman nasil?

Canim geçmiş olsun insallah devam edecek gebeligin ben inaiyorum.boyle durumlarda ben şunu anladim ki bi doktorla sınırlı kalmayacaksin baska bi dr a daha gorunmekte fayda var.bana da bebek geriden gelio düşer dediler olmam gereken haftadaymisim meger dr yanlış hesaplamis.o yuzden git baska dr da görsün atan kalpten umut kesilmez bu iş böyledir

Kanama aynı canım ya azaldı gibiydi yine biraz daha çoğaldı.. evet türkiyede bazı doktorlar malesef para için bunu yapiyolar Ankaradaki doktor ne kürtajı kardeşim ya sakin yaptırma dediği için kendimi sartlamistim kürtaj derse hemen ankaraya gidecektim ama gerek kalmadı burdaki doktorla Ankaradaki doktor irtibat halindeler artık içim rahat hayırlısı olsun

Saçmalama. Senin elinde 3 yaşına girmiş bir sonuç var. Aynısından olacak bir tane daha
inşallah canım ya.valla çok istiyorum ama korkuyorum olmıycak diyede bakalım allah bilir hayorlısı ne ise o olsun.

Kızlaarr umutsuzluk yok pozitif düşünelim pozitif olsun herşey.... Enerjimizi düşürmeyelimm
inşallah canım

Insanlah allahin izniyle guzel sonuc vereceksin bize. Bak burda ne kadar cok pozitifi olan var sukur
aynen herkese moral veririm ama kendime gelince karalar bağlar otururum

Kızlar merhaba,
Bugün kontrolüm vardı.

Kalp atışını duyduk çok şükür biliyorsunuz. Kese de düzgün. Sorun yok.

Şimdi de başka şeyi kendime dert ettim.
Benim doktorum tatile gitti. Ben de başka bir hastanede bir doktora gittim kontrole.

Normalde OPU'ya göre hesapladığında doktor 6 hafta 6 günlük olması gerekiyormuş embriyonun.
Ama benimki 6 hafta 1 günlükmüş.

Dikkat etmek gerek 10 gün sonra tekrar gel dedi
Acaba bir sorun mu var?

bazi bebekler bir hafta geri gidermis ilk donemler. Sonradan duzelip ayni gunu yakalarlar. Demekki biraz gec olustu. Sakin kafana takma onu.

Canım kendi doktorun dışındakilere bakma. Ayrıca ultrasondaki durum her muayenede değişebilir. Sakın dert etme kendini üzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…