2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Ne guzel rahatlamissindir... ben sonuc icin beklemedeyim bir haftam daha var

Bu arada birşey söyleyeyc
Ne guzel rahatlamissindir... ben sonuc icin beklemedeyim bir haftam daha var

Canımmm kendini sıkma.
Allah yardım eder inşallah :) sen de haftaya başlarsın test yaptım pozitif diye

Bana gelince rahatladım ama çok çok inceden de üzüldüm.
İki embriyo transfer etmişlerdi. İkiz olsun istedimdi tek kese gördüm.
Ama sonra dedim ki "Saçmalama salak ya hiç kese görünmeseydi?

İnsan oğlu çok nankör kısacası hep daha fazlasını istiyoruz.
Ama çok şükür kese göründü.
Hayırlısıyla bir de bebeği görürsem rahatlarım...

Ayy ne güzel 2 gün aramiz var benimde 13.gun de minik kese gördü kan değerim 690 di 1500 üstü daha iyi görünür dedi 24 temmuz da randevu aldım 10 gün sonra gel diyolar niye sana 3 hafta ara vermiş ki 1000 i geçse gene iyi senin 20 binleri geçer

İnsan oğlu çok nankör kısacası hep daha fazlasını istiyoruz.
Ama çok şükür kese göründü.
Hayırlısıyla bir de bebeği görürsem rahatlarım...
Hep oyleyiz valla doğru dedin ben hala inanamiyorum keseyi görürüz bebek nerde deriz bebeği görürüz eee kalp atışı nerde deriz onu da duyunca anca ikna olcaz herhalde allah hepimizin gönlüne göre hayirlisini versin canim

Aminnn insallah
Herkes hayirlisiyla su 3 ayi bir atlatsin gerisi duzluk insallah :)

Amin Canim sen ne zaman bebisini kaybettin ne kadarlikti.şimdiki bebisin kaçıncı denemem.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İlk denemem negatif ikinci de ikiz oldu biri 5 haftalık durmuş devam etmedi diğeri de 8. Haftada kalbi durdu. Bende 6. Haftada yoğun bi kanama geçirmiştim ona rağmen 5 gün sonra kalp atışı vardı ilaçlarla falan kanama durdu fakat bebek 1 hafta daha yaşayıp ölmüş sonrasında kalamam olmadı bende seviniyordum 9. Haftada kontrole gittikki ölmüş düşük olmadığı için kürtaj oldum. Bu 3. Denemem n Rabbim bağışlar inşallah

İnşallah canım Rabbim hepimize de kucagimizda sevmeyi nasip etsin evlatlarimizi ben o kadar dikkat etmiyorum dışarı çok çıktım is guc yapmıyorum ama yemek bulasiklari falan makineye koyuyorum eşim o kadarciktan bişey olmaz diyo olacaksa esirgesen de olur diyo

Boylesi daha hayirli inan. Cift gebelikte sorunlar cok oluyo. Daha once sorunlu bir hamilelik yasadigim icin biliyorum cok zor.

Yarinki testim 1000i gecmis olsun da o yeter. Bide benim 27haziran transfer tarihimdi senin ki kaciydi. Insallah pes pese bebislerimizi gorup kalp atislarinida duyariz daa biraz olsun rahatlariz canimn

Yarinki testim 1000i gecmis olsun da o yeter. Bide benim 27haziran transfer tarihimdi senin ki kaciydi. Insallah pes pese bebislerimizi gorup kalp atislarinida duyariz daa biraz olsun rahatlariz canimn
Insallah canım ya rabbim isteyen herkese hayirlisini versin... benim 30 haziran 16.30 dondurulmuş 2 embriyo transfer edildi bekliyoruz işte hala :)

Amin canim hayirlisi insallah. Allah kimsenin emegini bosa cikartmasin insallah. Masallah Allah bagislasin oglunu tez zamanda kardesi gelsin

[QUOTE="oznur65, post: 41800041, member: 25995 benim 2 embriyo transferim oldu 1 ve 2 ydi kaliteleri ama çok şükür 1 tanesi tuttu dediğin gibi Allah in ol demesini bekliyoruz[/QUOTE]
Masallah canim hayirlisi olsun, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Darisi hayirlisi ile bizlere insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…