2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Seni cok iyi anliyorum buralarda yalnizlik cok kotu. benimde annem turkiyede hamileyken bu yasimda bile eksiklikligi cok hissettim. Bak bebegin ne kadar buyumus masallah kirkbinkere, o resimlere bak, cok guzel degisiklikler oluyo hayatinda unutma
Abla saol Allah'ım Razı olsun seni bnm psikologum oldun :) bebek dedin de bizim bebek pek yorgun ultrason da doktor hafıf salladı hiç istifini bozmuyo kıpırdamadı doktor gülüyo oooo baby is moe diyo en son artık Dayanamadı biraz oynadı

Hayırlı olsun canım seninde allah işini rast getirsin... benimde dondurulmuş embriyolar tuttu transfer gününe kadar lucrin vurundum estrofem önce 3 tane yuttum transfere 5 gün kala estrofem 4 e çıktı lucrin bırakıldı progestan kapsül başladım transferde sonrada da ek olarak kan sulandirici iğne vuruyom bide folbiol biraz karışık mi oldu ne :)

Lucrin çatlatma iğnesi değil mi ben opudan önce vurdum onu

Canım Rabbime şükürler olsun sonuç olumlu ama 2 gün sonra birdaha test yapacağım bakalım değer yükselecek mi dua edin arkadaşlar.
rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah darısı başımıza belirtilerin oldumu hiç olduysa bizimle paylaşırsan sevinirim

Insallah ugurlu gelir canim hayirli olsun tedavilerimiz. Beni 24 unde kontrole cagirdi dr. Ondan sonra soyleyecek transfer tarihini bakalim...adetin 2. Gunu estrofeme baslatti 3 doz olarak. Seninde 2 mg dimi bu ilacin. Folbiolu zaten kulkaniyordum.corasprn vermedi ama bana, soyledim pihtilasma testi yaptirmadik oyle bir tahlil olmadigi icin elimizde vermiyoruz bu ilaci dedi. Her merkez farkli heralde. Bu arada sisli memorialde ted. Goruyorum ben. Sen nerde yaptiriyorsun canim?

:) amin canim cumlemize insallah. Masallah hayrli olsun seninde Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insllah.yok karisik olmadi anladim her yer farkli ted.uyguluyor demekki. Bana lucrinde vermediler o ne? Sen ohss mi olmustun ilk transferinmi? Benim ilki kimyasal oldu simdide dondurulmus deniycem. Bide kan sulandirici igneyi neden verdi dr. Un? Pihtilasma probleminmi varmis canm?cok oldu galiba kusura bakma

Evet canım 2 mg estrofem bugün günde iki kez başladım sonra 3 dedi aynı zamanda olcak gibi transferimiz inşallah tutunur meleklerimz ben Bahçeci sağlık grubu nda tedavi oluyorum senin ilk deneme mi kaç embriyon var....

Evet canim ayni zmanlarda beklesicez ne guzel insallah hayirli haberleri vermek nasip olur. 2.denemem olacak dondurulmus embriyom var. 2 ay once ilk tedavimde kimyasal gebelik oldu degerim dusuk basladi guzel artti ancak kanamam oldu dustu degerim 5. Gun blast tek transferdi.. simdide 5. Gun blastim var o transfer edilecek ve 2. Deneme oldugu icin birde 35 yas alti diye yine tek transfer edilecek canim. Hayirlisi olsun bakalim herkes icin. Senin durum nedir ilk denemenmi?

:)) bak ben sana şimdi kısa özgeçmiş yapayım. .. 5 yıl önce tip fakültesinde çocuğumuzun olması için tek care tüp bebek olduğunu öğrendik eşimde azosperm var doğuştan damar yok... gittiğim her doktor bana çok sagliklisin 1 tane canlı sperm gelse Rahime hemen hamile kalabilirsin dendi benim için 6 yıllık bir imtihan başladı... Bütün pahali testleri tıpta yaptırdık evliligimizin 4. Senesinden sonra ilk acibadem e gittik 26 yumurta toplandi 24 tane dollendi doktor hamile kalırsın sen diye 2 transferde de çok ümit verdi ama sperm sağlıklı değil muhtemelen dedi ondan tutmuyo dedi neyse ordaki dosyayı kapattık bu sene ankaraya gittik ilk deneme yine başarısız oldu doktor hayret etti ve neden olmadığını biliyorum 2. Denemede olcak dedi 30 haziranda 2 adet dondurulmus embriyo transfer edildi embriyolog direk hamilesin dedi ve şu an hamileyim allahın izniyle kalp atışı falan daha duymadım basindayim kan degerimin düzenli yukselmesinden olsa gerek sağlıklı bir gebelik dendi umarım hep böyle gider yani bizim sorun eşimin azospermi doğuştan olusmamis damar yok

21 temmuza randevu aldım evde hesap yaptım 2 şer 2 şer carptim:)) en az 12 bin olmasi lazim inşallah aynı gün hem.kese hem kalp atışı birlikte olur ya rabbim...
10000 in üstündeydi ben gittiğimde ama sadece kese, yolk kesesi ve bebişi gördük. Kalp atışı için 15 gün sonra gel demişti. Inşallah duyarsın sende

35 yas alti olunca 2 3 embriyo transfer edilmez diye bişey yokki ben 26 yaşındayım doktor bana 3 taneside çok güzel kiyamiyorum napalım Karar ver 3 ünde koyalım mi dedi ben 2 olsun dedim düşün yani ama kayıtlarda 1 embriyo transfer edildi yazıyo çaktırma:)) lucrin muhtemelen herkese vurduruyolar hanımlar yok mu kullanan yahu acibadem de de kullandım ankarada da kullandım yani

Kan sulandirici iğneyi burdaki doktora sordum bende kan pıhtılaşması mi var ki iki.doktor da verdi bunu bana dedim pıhtılaşma olmasına gerek.yok bu iğne tüp bebeğin gerektirdiği ilaç ve sen de 9 ay vurcaksin dedi çok üzüldüm ama napcan mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…