- 30 Ağustos 2013
- 1.607
- 635
- 53
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #3.601
Aynen cnmGeçmiş olsun canım, inşallah çok çektirmez sana..çok şükür benim çok fazla olmuyor artık, sadece canım hiçbir şey istemiyor, iştahsızlık çok var..hele hele kırmızı etten nefret ediyorum.
SENİN dondurulmus embriyo mu canıM? Benim dondurulmuş embriyolar tuttu o zaman ilk gonal vurunmaya başladığıM ay Mart ayının son adet gününe mi bakacaz yoksa hazirandaki adet gününden mi sayacazBenim doktorum son regl tarihimi baz aldı. 2 haziranda son reglim o tarihe göre bugün 5+5 olduk. Muayeneye kadar bende oksapar iğne, estrofem, corasprin, folbiol, progestan iğne, birde jel kullanıyordum. Şimdi corasprin, folbiol ve jeli kullanıyorum. Diğerlerini bıraktırdı. Jeli de 15 gün iki tane sonra tek kullanacağız dedi.
Bn transferden cok önce başlamıştım hala kullanıyorum belki yarın bırak der doktorIkizlerde neden olmuyo acaba. Ozgecim sen ultrogestan fitili yani progesteron ilacini ne kadar sure kullandin. Bana 12 gun kullanacaksin dedi doktor. Turkiyedekiler bayagi uzun kullaniyo. Acaba hangisi dogru bilemedimki.
Estrofem rahimi kalinlastirdigi için kanamayi azaltiyor tedirgin olmana gerek yokAdet oldum ve estorfeme başladım hayırlısıyla transfer olcam 3 tane meleğim beni bekliyor.. Size sorum afedersiniz adetim çok az oluyo bu sefer sizde de öyle oldu mu
Benimde ilk muayenemi Bülent bey yaptı. İlk izlenimim çok iyi bide maslaktakiler robotlaşmş resmen karınca gibi herkes durmadan calışıyo koşturuyoo.. Şimdi iğneleri vuruluyorm bitince ist. gidicem. İğneleri kaç gün kullandn canm ?
Teşekkür ederim öyle hassas dönem ki sadece ben mi öyleyim yoksa herkeste var mı en ufak şeyden endişelenmeye başladımEstrofem rahimi kalinlastirdigi için kanamayi azaltiyor tedirgin olmana gerek yok
Canım senin hiç düşüğün olmuşmuydu ? Genelde düşük olanlara kan sulandırıcı iğne veriyolar da.Banada kan oihtilasma testi yapilmadi ama transfer gununden itibaren kan sulandirici igne ve coraspin kullandim taaaa ki kalp atislarini duyana kadr artik kullanmana gerek yok dedi bana igneyi bende seve seve ok dedim ztn:) sadece coraspini kesmedi allah korusun insallah oyle bi problemimiz yoktur
Benim uzun süre kanaması olup sağlıklı doğum yapan arkadaşlarım var.son zamanlarda çok kişi yaşıyor bu sorunu.inş sendede sorun olmaz ama dinlenmeye dikkat et.bir arkadaşımda önemsememiş hiç dinlenmemiş küçük çocuğuda var o yüzden fırsat bulamamışda olabilir dinlenmeye.sonra düşmüş çocuk.o yüzden fazla ayağa kalkma bence.Arkadaşlar kanaması olan ve bebekle kesenin iyi olduğu arkadaşlar var mi.benim perşembe günü kanamam vardı bugün azaldı ama kaşıkların da çok fazla ağrı var bu normal mi.çok endişe ediyorum bebegime birşey olacak diğe
Canım Naptın yaptın mı test ?Şimdi dışardayım eve gidince yapıcam dün aldımsa yapamadım
Yaptım canım negatifCanım Naptın yaptın mı test ?
Yok ilk gebeligim ilk denemeCanım senin hiç düşüğün olmuşmuydu ? Genelde düşük olanlara kan sulandırıcı iğne veriyolar da.
Üzülme tugceserdar herşeyden vardır bir hayır Allah sana sağlık versin elden birşey gelmiyor....Yaptım canım negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?