- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #3.581
sağol canım .. ikiz sadece merak aslında yoksa tekiz de olsa razıyız :)Tebrik ederim. Insallah istedigin gibi ikiz olur.
Canim benim merkezde yumurta toplama gününü 2 haftalik olarak aldılar o şekilde hesap yaptılarsağol canım .. ikiz sadece merak aslında yoksa tekiz de olsa razıyız :)
Ay yaa bende ikiz tuttu mu ki diye düşünüyorum.... ben yumurta toplandığı günü 1 diye sayiyolar diye biliyodum sonuçta spermle yumurtanın buluşması gelişmesi dışarda oluyo yol kat etmeden direk rahmet veriliyor embriyo... bunları düşününce ne bileyimUcurtma avcisi 86 sana yazıyor dum yanlislikla diğer arkadaş tan alıntı yapmışım yumurta toplama günü 2 haftalik oluyor
Ya bide zaten 318 değerine bakıyorum 4 haftaliga denk geliyor dediğin gibi doktor en kesin cevabı verecektir inşallahUcurtma avcisi 86 sana yazıyor dum yanlislikla diğer arkadaş tan alıntı yapmışım yumurta toplama günü 2 haftalik oluyor
Şükran Doğru canm. Çok iyi bi doktor. Normal doğum yanlısı ve işini çok iyi yapıyor. Tamamen güvenip kendini emanet edebilrsin.bu arada kızlar ben istanbulda tüp bebek tedavisi gördüm ama şimdi tayinimiz konyaya çıktı.. konyada bildiğiniz iyi bir kadın doğumcu var mı acaba.
Canım bende yeni başladm tedaviye acıbadem Maslak'ta. Sende orada yapmşsın. Yumurta toplama ve transferi Bülent Bey mi yaptı yoksa Doktor Ayşen mi ?inş. canım hayırlsıı Rabbimden gelen her şeye razıyız.. sana baktım da şimdi doğumlarımız aynı tarihlerde olcak inş. birbirimize destek oluruz artık burdan
cerenery kız beni görüyon mu baya baya hamileyim inşallah gazina gelmeyecem diyordum ama 1 gün dayandim 9.gun kan testi yaptım ilham kaynağım cerenim
Canım bende yeni başladm tedaviye acıbadem Maslak'ta. Sende orada yapmşsın. Yumurta toplama ve transferi Bülent Bey mi yaptı yoksa Doktor Ayşen mi ?
Ben iş yerin de günde en az 6 defa geçiyordu. Doktorum geçebilirsin dediKızlar genel bir hatırlatma yapmak istedim aklıma geldi de
X-RAY cihazlarından geçmiyorsunuz değilmi ?
Aman ha radyasyona dikkat..
Kaçıncı haftandasın canım?Arkadaşlar kanaması olan ve bebekle kesenin iyi olduğu arkadaşlar var mi.benim perşembe günü kanamam vardı bugün azaldı ama kaşıkların da çok fazla ağrı var bu normal mi.çok endişe ediyorum bebegime birşey olacak diğe
Xergen, sen ben aynı günüzKaçıncı haftandasın canım?
Arkadaşlar kanaması olan ve bebekle kesenin iyi olduğu arkadaşlar var mi.benim perşembe günü kanamam vardı bugün azaldı ama kaşıkların da çok fazla ağrı var bu normal mi.çok endişe ediyorum bebegime birşey olacak diğe
Diye diye Bulantım o geri getirdim
Geçmiş olsun canım, inşallah çok çektirmez sana..çok şükür benim çok fazla olmuyor artık, sadece canım hiçbir şey istemiyor, iştahsızlık çok var..hele hele kırmızı etten nefret ediyorum.
Benimde ilk muayenemi Bülent bey yaptı. İlk izlenimim çok iyi bide maslaktakiler robotlaşmş resmen karınca gibi herkes durmadan calışıyo koşturuyoo.. Şimdi iğneleri vuruluyorm bitince ist. gidicem. İğneleri kaç gün kullandn canm ?canım sadece ilk muayene ve transfer işlemini bülent bey yaptı.. yumurta toplama ve diğer işlemleri farklı doktorlar yaptı
hayırlı olsun bu arada.. inş mutlu bi şekilde sonlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?