- 23 Şubat 2010
- 616
- 539
- 123
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #3.521
Adetin 3. Gününden 9-10 gün sonra opu olur genelde bu tarihten de 3 ila 5 gün sonrada teansferin olur.. Hadi rabbim yüzünü güldürsün..İyi geceler hatunlarYumurta büyütme ve toplama işleminiz kaç gün sürdü ? Adetin 3. günü başlayınca kaçncı günde opu olur yani merak ettğim bu
Baaaak boşu boşuna gerilmiştin dimi canım.. Tebrik ederimKizlar benim degerim biraz beni korkutmustu ama bugun tekrarladim 13. Gununde 262 olmus. 122ydi en son bu sefer 2 ye katlamis cok sukur. Simdi 10 gun sonrayi bekle bekleyebilirsen. Arkadaslar en erken kalp atisini ne zaman duydunuz acaba ? 6. Haftada mi?
evet canım kese boyutu olabilir .. Gayet güzel çıkmış maşallah tekrar ne zaman gideceksin kısmetseÇok tşk ederim cnm inş güzel haberlerimizi paylaşırız hep burdan.benim de 5haziranda başladı bu maceram.Sorduğun sorularla ilgili hiç bilgi vermediki.herşey yolunda inş kalp atışlarını da duyarsınız dedi okadar.ultrason kağıdının sağ alt köşesinde 0,65cm dio omu ki sorduğun cnm?
canım sen sor öğren mutlaka.. Ama doğru olan sorulmadan söylenmesi..Kizlar saat ikide transferim yapilacak. Ama hala embriyolarim hakkinda bir bilgim yok. Burasi boyle bir memleket iste. Sen istedigin kadar merak et onlara ne. Sonucta transfer olacagi icin kotu ihtimal bir embriyom oldugunu biliyorum cok sukur allahima.
Ben geçen gebeliğimde eminönünde bi aktardan doğal yağ almıştım ve karnımda 1 tane çatlak olmadı , çatlamaya çok müsait kuru cildim olduğu halde...Kızlar çatlak kremi kullanan var mı ne önerirsiniz?
Canım o yumurtanın gelişmesine göre değişiyo ben 1 haziranda ilaca başladım ama dozu yükseltti gelişim yavaş olunca 12 haziranda opu oldumİyi geceler hatunlarYumurta büyütme ve toplama işleminiz kaç gün sürdü ? Adetin 3. günü başlayınca kaçncı günde opu olur yani merak ettğim bu
Bunların hepsini karıştırdın mı canım , kim tavsiye ettiBen geçen gebeliğimde eminönünde bi aktardan doğal yağ almıştım ve karnımda 1 tane çatlak olmadı , çatlamaya çok müsait kuru cildim olduğu halde...
50 gr kakao yağı
20cc buğday yağı
20cc avokado yağı
50cc kayısı çekirdeği yağı
20cc susam yağı
20cc sızma zeytnyağı
Hergün biraz karnıma masaj yaparak sürdüm
Hadi hayirli olsun cnm insallah ski ski tutunur ya da tutunurlar mi diyim:)Transferde anlatacaklar. Labaratuari cok buyuk bir hastane telefonla bilgi vermiyolar. Gelince ogrenirsin diyolar. Az kaldi birazdan cikacam.
Kakao yağını mutlaka öncesinde benmari usulu eritmek geeekiyor.. Güneşli bir yeee koysanda erir.. Sonra hepsini karıştırdım zaten aldığım yerden fıs fıslı şişede verdiler.. Aktar tavsiye etti cnm hatta yine aldım şuan hazır karıştırmadım .. İnşallah devam ederse gebelik 10. Haftadan sonra başlıycam kullanmayaBunların hepsini karıştırdın mı canım , kim tavsiye etti
Beni ptesi tekrar çağırdı canım kese gelişimini izlemek için inşallah içi dolu boşmu onu da görürüzmercankara çok saol cnm.1hafta sonra pıt pıtlara duycaz inş ..
Canım senin ilk gebeliğin normal yolla mı oldu yoksa o da tüp bebek miydiKakao yağını mutlaka öncesinde benmari usulu eritmek geeekiyor.. Güneşli bir yeee koysanda erir.. Sonra hepsini karıştırdım zaten aldığım yerden fıs fıslı şişede verdiler.. Aktar tavsiye etti cnm hatta yine aldım şuan hazır karıştırmadım .. İnşallah devam ederse gebelik 10. Haftadan sonra başlıycam kullanmaya
Hatta aktar bana demiştiki o zaman bunu bebe yağı olarakta kullan kimyasal şeyler kullanma diye
Ama biz tabi daha güzel koksun bebeğimiz diye kimyasalları kullandık
O da tüp bebek canım şuan 4 yaşında rabbim cümle isteyenlere nasip etsinCanım senin ilk gebeliğin normal yolla mı oldu yoksa o da tüp bebek miydi
Çok Karışık bi durum eşime bunları söylesem smdı kızıcaktır olumlu düşünüyosun hiç diycektir pazartesi büyük hastaneye yolladılar konuşma yapılıcak testler için bakalım nolucakOzgecim senin sonraki randevunda yapilacak testleri soylerler sana. Birde downsendromu testleri hakkinda konusma yaparlar. O konuyu cok iyi dinleyin. Senin yasin genc kan testinde downsendromu nun kotu cikacagini sanmiyorum. Tutki iyi cikmadi oda kesin bir sonuc degil icerden su almak isteyecekler. O konu icin iyice dusunun cunku riskleri var. Ben hamileligimde down icin kan testi bile yaptirmamistim cunku yasimdan dolayi yuksek cikacagi yuzde doksan falan. Sonrasindada icerden su aldiracaklardi o riskede girmek istemedim.
Burda böyle bilgi vermezler o transfer yapılan Odayı başlarına yıkıcan aslındaKizlar saat ikide transferim yapilacak. Ama hala embriyolarim hakkinda bir bilgim yok. Burasi boyle bir memleket iste. Sen istedigin kadar merak et onlara ne. Sonucta transfer olacagi icin kotu ihtimal bir embriyom oldugunu biliyorum cok sukur allahima.
Benim de ikinci çocuk oğlum beş yaşında ama o tüp bebek değil inşallah canımO da tüp bebek canım şuan 4 yaşında rabbim cümle isteyenlere nasip etsin
Transferde anlatacaklar. Labaratuari cok buyuk bir hastane telefonla bilgi vermiyolar. Gelince ogrenirsin diyolar. Az kaldi birazdan cikacam.
Sağol canm inşallah. Çok heyecanlıyım ilk denememiz old için çok bilgim de yokMuhtemelen 15 16.gun falan olur adetin 3.Gununden saymaya başla işte 12 13 gün iğneden sonra toplarlar yumurtalarını 5 gün içinde de sana geri verirler :)allah gönlüne göre versin canım işini rast getirsin
Pazartesi erken değil mi canım ne acelen var artık bebeğin seninle biraz sabredip keseyi görmeyi bekleseydin annesiKızlar şimdi hastaneden geldim 9.gun 139.9 olan kan değerim 11.gun bugün 318.2p.tesi hemen randevu aldım peki bundan sonra nasıl ilerleyecez ya o kadar sevindik ki Allah isteyen herkese versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?