- 29 Ocak 2015
- 503
- 393
- 23
- 52
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #3.461
Insallah hayirli bir evlat sahibi olursun. Bende allah izin verirse yarin transferim olacak. Hayirlisiyla hamile kalirsak beraber yururuz dokuz aylik yoldaMERHABA ARKADAŞLAR BENDE TRANSFER İÇİN BEKLEYENLERDENİM İNŞALLAH AĞUSTOS AYINDA TRANSFER GERÇEKLEŞİR
Tedavin iyi geçer inşallah. HoşgeldinMERHABA ARKADAŞLAR BENDE TRANSFER İÇİN BEKLEYENLERDENİM İNŞALLAH AĞUSTOS AYINDA TRANSFER GERÇEKLEŞİR
Inşallah herşey istediğin gibi olurMERHABA ARKADAŞLAR BENDE TRANSFER İÇİN BEKLEYENLERDENİM İNŞALLAH AĞUSTOS AYINDA TRANSFER GERÇEKLEŞİR
Canım merhaba ikimizin tarihi aynı görünüyorKızlar kananalı fln zorlu geçmiş sizin için.çok geçmiş olsun.Rabbim bi daha korku yaşatmasın hayırla meleklerinize ulaştırsın inş..ben de bugün keseyi gördüm çok şükür şimdi pıt pıtları beklicez inş..
Bana öyle bi test yapılmadan direkt uygulandı canım coraapin ve pıhtı önleyici iğne cnmKızlar kan sulandırıcı iğne ya da aspirin kullananla size bi sorum olacak.. Pıhtılaşma testi yapıldı mı sizlere. Bu testin adı nedir, tahminimce bana yapılmadı ve aspirin filan da vermedi Dr. Neye göre yapıyolar bunu
Kızlar kan sulandırıcı iğne ya da aspirin kullananla size bi sorum olacak.. Pıhtılaşma testi yapıldı mı sizlere. Bu testin adı nedir, tahminimce bana yapılmadı ve aspirin filan da vermedi Dr. Neye göre yapıyolar bunu
Benim kanamam olunca doktora ben sordum onun aklına bile gelmedi bu kanamanın bu kadar coook olmasının sebebi aspirin olmasın dedim ve keselim mi ilacı dedim doktor bey o zaman içme dediKızlar kan sulandırıcı iğne ya da aspirin kullananla size bi sorum olacak.. Pıhtılaşma testi yapıldı mı sizlere. Bu testin adı nedir, tahminimce bana yapılmadı ve aspirin filan da vermedi Dr. Neye göre yapıyolar bunu
Şimdi nasılsın ben de evde Dinleniyorum senin kanamam ne kadar sürmüştü ve kaç gün DinlendinBana da test falan yapılmadı..transferden sonra coraspin kullanmaya başladım, 12-13 gün önce kanamam olunca onu da kesti doktorum..
Şimdi nasılsın ben de evde Dinleniyorum senin kanamam ne kadar sürmüştü ve kaç gün Dinlendin
Kızlar ya Saçma olucak ama tüp bebekte bebekler karışmaz di mi ya?
Ay ne bilim işte aklıma geldi bi an yok yok olmaz öyle şeyKızzz Allah korusun..:) .o kadar çok dikkat ediyorlar ki bence karışmaz, inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?