- 3 Haziran 2015
- 113
- 161
- 103
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #3.361
Cnm bnmde ailem yanımda degıl hemde türkiyede bn yurt dışındayım ha bnm kayın valide şansım vardı ama ne bilim yinede tek bakabılırdım diye düşünüyorum napalım kısmet bi tane kondu oda bnmle cok şükür allaha :)
Gttim gördüm pıt pıtlarını yavrularımın
unuttum cnm yaa ama muhtemelen yaptırmam yanı ıkıtanede sağlıklı sonuç alınamıyuomus cok duydum bunu..Az kaldı dogumaasordun mu zeka testini
hadı gozun aydın cnm ustten mı baktı doktor benım alttan baktı hatta dedıkı cogu muayen alttan olucak ıkız olduğu ıcın rahım uzunluğuna bakmamız gerekıyo kı allah korusun erken doğum vs durumdan erken onlem alabılelımKızlar müjdemi isterim ikisinin de kalp pıt pıtlarını gördük durum bu dönemde dinlenmesem daha iyi dedi..pıt pıtlar çok güzeldi darısı size dostlar
Cok şükür:) allahım sonuna kadar sağlıkla devam ettirsinKizlaaaarrrrr bebislerimn kalp atislarini duydum sukurler olsun ekranda da gozukuyodu ama sesinide acti hayir diyemedim:)))) cok guzl masallah anneleri gibi heyecanli 140 atiyomus:)))) biri 6+4 biride 6+5 gunluk gozukuyomus kese icinde okdr net gozukuyolardiki cok sağlık li gozukuyolar dedi son durum bilgisi bunlar benden:))
Canim doktor 3 embriyo koycakti çok iyiler deyince korktum senin gibi 2 olsun bari ya 3 ü de tutarsa diye ama suan varya o kadar pişmanım ki onuda koysaydik keşke gebe kalma şansım daha da yüksek olurdu 3 ü de tutarsa da allahtan derdim dedim.. Şehir dışında olmanda nevar canım o kadar acı stres çekiyoruz olsun 1 kerede 2 dua et koydur 2 taneKızlarr benim transfer yaklaşıyor ve karar vermem gereken bir konu var. Tek embriyo mu çift mi???İlkinde tek koyulmuştu, bu sefer kesin çift olur diyordum ama ben yine korkmaya başladım. Ne yapmalıyım sizce? Tek koydurup tutmazsa pişman olur muyum diye düşünüyorum. Bu arada yaşım 31
Karından baktı CNm hiç alttan istemedi iki hafta sonra gel dedi de ben tatilde başka Dr a gtcemhadı gozun aydın cnm ustten mı baktı doktor benım alttan baktı hatta dedıkı cogu muayen alttan olucak ıkız olduğu ıcın rahım uzunluğuna bakmamız gerekıyo kı allah korusun erken doğum vs durumdan erken onlem alabılelım
hadı hayırlı olsun cnm senın bırtanemıydı transferın?Kızlar biz 5+2 olmuşuz. Herşey yolunda dedi doktor. Keseyi gördük. Bebiş oluşmaya başlamış. 15 gün sonra kalp için gideceğiz.
Canim siz böyle diyince şimdi benim iyice aklım takıldı benimde dün 6+1 di kalbi yavaş dedi 10 gün sonra gel dedi offf be stresliymis acaba sorun mu var 2 3 günden o kadar fark eder miKizlaaaarrrrr bebislerimn kalp atislarini duydum sukurler olsun ekranda da gozukuyodu ama sesinide acti hayir diyemedim:)))) cok guzl masallah anneleri gibi heyecanli 140 atiyomus:)))) biri 6+4 biride 6+5 gunluk gozukuyomus kese icinde okdr net gozukuyolardiki cok sağlık li gozukuyolar dedi son durum bilgisi bunlar benden:))
Cnm banada bayramdn sonra bidaha gel dedi ilk zamanlar ski oluyo kontroller bide bak doktor dediki bu evrede 1 gun bile cok farkettir yani olabilir 3 gunluk fark var cunkuCanim siz böyle diyince şimdi benim iyice aklımbu akıldı benimde dün 6+1 di kalbi yavaş dedi 10 gün sonra gel dedi offf be stresliymis acaba sorun mu var 2 3 günden o kadar fark eder mi
İnşallah dediğin gibidir canım Rabbim bize bbagislasin onlariCnm banada bayramdn sonra bidaha gel dedi ilk zamanlar ski oluyo kontroller bide bak doktor dediki bu evrede 1 gun bile cok farkettir yani olabilir 3 gunluk fark var cunku
Aminn cnm senin tekmiydi? Bide pozitif dusunsonucta kalbi atmaya baslamis elbet hizlanacakta olumsuzluklari dusunmeyelimİnşallah dediğin gibidir canım Rabbim bize bbagislasin onlari
EVET HEPSİ İYİ KALİTEYDİ AMA KISMET İŞTE RABBİM HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAH BİZDE İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR RABBİMEevet canım sen aklıma geliyorsun zaten bunları düşünürken.. Hocayla da konuştuk o da embriyoların durumuna da bakalım çözdürünce dedi.. Senin de hepsi iyi kalitedeydi ve bir tane kaldı. Ama bu ihtimaller işte ne bileyim kafamı karıştırıyor çok.. Sanırım transfer olurken karar vericem, o anki ruh halime göre :) Senin herşey yolunda değil mi?
Bence 9.gune ve 11.gune rağmen değerlerin iyi geldi bana az çok okuduğum bilgilere göre bence baya iyi dur bakalım gün doğmadan neler doğar bekleyelim hayirlini nasip etsin allah bizeSelam 2016 anne adaylari☺ ben sizden biraz daha yeniyim. 27 haziran transferim oldu. 5. Gun embriyosuydu. 9. Gun de test istenmisti benden degerim 70 cikti cok sukur hamileyim. Ama bu testi sabah erken saatte yapmistim ve 2 gun sonra testi 3bucuk gibi yapabildim. Degerim 122 olmus. Hastaneden aradilar biraz canim sikildi 2 gunu gectigi icin ve 2 kati olmadigi icin biraz moral bozucu konustu kadin. Yarin tekrar vericem. Sizler ne dusunuyosunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?