2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Ah özgecim bu konuları düşününce kafamda ne senaryolar kuruyorum bir bilsen gülersin.. :)) İstanbul da hiç tanıdığın akraban olmadan yaşamak zor gerçekten.. Neyse hakkımızda hayırlısı bakalım haftaya belli olacak artık doğmamış bebeğe don biçmeyi bırakayım

Kızlar müjdemi isterim ikisinin de kalp pıt pıtlarını gördük durum bu dönemde dinlenmesem daha iyi dedi..pıt pıtlar çok güzeldi darısı size dostlar
hadı gozun aydın cnm ustten mı baktı doktor benım alttan baktı hatta dedıkı cogu muayen alttan olucak ıkız olduğu ıcın rahım uzunluğuna bakmamız gerekıyo kı allah korusun erken doğum vs durumdan erken onlem alabılelım

Cok şükür:) allahım sonuna kadar sağlıkla devam ettirsin

Canim doktor 3 embriyo koycakti çok iyiler deyince korktum senin gibi 2 olsun bari ya 3 ü de tutarsa diye ama suan varya o kadar pişmanım ki onuda koysaydik keşke gebe kalma şansım daha da yüksek olurdu 3 ü de tutarsa da allahtan derdim dedim.. Şehir dışında olmanda nevar canım o kadar acı stres çekiyoruz olsun 1 kerede 2 dua et koydur 2 tane

Karından baktı CNm hiç alttan istemedi iki hafta sonra gel dedi de ben tatilde başka Dr a gtcem

Canim siz böyle diyince şimdi benim iyice aklım takıldı benimde dün 6+1 di kalbi yavaş dedi 10 gün sonra gel dedi offf be stresliymis acaba sorun mu var 2 3 günden o kadar fark eder mi

Selam 2016 anne adaylari☺ ben sizden biraz daha yeniyim. 27 haziran transferim oldu. 5. Gun embriyosuydu. 9. Gun de test istenmisti benden degerim 70 cikti cok sukur hamileyim. Ama bu testi sabah erken saatte yapmistim ve 2 gun sonra testi 3bucuk gibi yapabildim. Degerim 122 olmus. Hastaneden aradilar biraz canim sikildi 2 gunu gectigi icin ve 2 kati olmadigi icin biraz moral bozucu konustu kadin. Yarin tekrar vericem. Sizler ne dusunuyosunuz ?

Canim siz böyle diyince şimdi benim iyice aklımbu akıldı benimde dün 6+1 di kalbi yavaş dedi 10 gün sonra gel dedi offf be stresliymis acaba sorun mu var 2 3 günden o kadar fark eder mi
Cnm banada bayramdn sonra bidaha gel dedi ilk zamanlar ski oluyo kontroller bide bak doktor dediki bu evrede 1 gun bile cok farkettir yani olabilir 3 gunluk fark var cunku

EVET HEPSİ İYİ KALİTEYDİ AMA KISMET İŞTE RABBİM HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAH BİZDE İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR RABBİME

Kızlar Hastanede yim bekliyorum haber vericem yanlız bana bi yardım edin kadınlar kulübü diğer başlıkları okudum bazıları kahverengi akıntı tutunma akıntısı demişler sakin hareket etme yat dinlen demişler 9.gun için eee ben 9.gun evden çıktım geldim noolcak şimdi bende de oldu dün o akıntı önceki transferlerinde hep evde durdum tutmadi yani

Bence 9.gune ve 11.gune rağmen değerlerin iyi geldi bana az çok okuduğum bilgilere göre bence baya iyi dur bakalım gün doğmadan neler doğar bekleyelim hayirlini nasip etsin allah bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…