2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

canım eskiden insanlar ne kadar zor şartlarda ikiz doğum yapmışlar sen hiç düşünme şimdi bunları artık doktorlar üçüzlerde riskli diyorlar.. tıp bu kadar gelişmişken kafana takma, zaten pozitif bir insansın ben inanıyorum çokta sağlıklı doğum yapıcaksın Allahın izniyle, şimdi keyfini çıkarma vaktii:KK73::KK73:

İlkinde bir tane koydurup tutmayınca bende öle düşünmeye başlamıştım amason ai fikri beni tedirgin etti transfer yaklaştıkça:KK17:.. Neyse ben sanırım son ana kadar karar veremicem.. Hayırlısını diliyorum o anda ne karar verirsem artık.. belki hoca çok iyi değil kaliteleri ikisinide koyalım dicek şimdiden düşünmemeye çalışayım bakalım becerebilirsem :KK47:
Valla kuzum seni korkutmak ostemem ama
bende ikizden korkuyodum gerci bende
bakcak insan cok ben erken dogumndan
korkuyodum son anda karar veririm diyodum embriyologum ikitane hazirladim diyince bizde ztn iki olsun dicektik ama son kez embriyologlada konusalm diyodum o birdn oyle diyince hadi kismet dedik ikiside tuttu:)))

[QUOTE="denizege34, post: 41716551, member:gebelikleranım eskiden insanlar ne kadar zor şartlarda ikiz doğum yapmışlar sen hiç düşünme şimdi bunları artık doktorlar üçüzlerde riskli diyorlar.. tıp bu kadar gelişmişken kafana takma, zaten pozitif bir insansın ben inanıyorum çokta sağlıklı doğum yapıcaksın Allahın izniyle, şimdi keyfini çıkarma vaktii:KK73::KK73:[/QUOTE]
Insallah insallah rabbim hepimize saglikli gebelikler saglikli bebekler ve dogum nasip etsin:)

Buarada cenem dustu ama ben artik su kan sulandiriciyi vurmicm kes dedi doktor sukur igne donemim bitti:))))

Valla kuzum seni korkutmak ostemem ama
bende ikizden korkuyodum gerci bende
bakcak insan cok ben erken dogumndan
korkuyodum son anda karar veririm diyodum embriyologum ikitane hazirladim diyince bizde ztn iki olsun dicektik ama son kez embriyologlada konusalm diyodum o birdn oyle diyince hadi kismet dedik ikiside tuttu:)))

nasibinizde varmış demekkii:KK39: ah anneciğim yanımda olsa hiç düşünmezdim sanırım :)

Kizlaaaarrrrr bebislerimn kalp atislarini duydum sukurler olsun ekranda da gozukuyodu ama sesinide acti hayir diyemedim:)))) cok guzl masallah anneleri gibi heyecanli 140 atiyomus:)))) biri 6+4 biride 6+5 gunluk gozukuyomus kese icinde okdr net gozukuyolardiki cok sağlık li gozukuyolar dedi son durum bilgisi bunlar benden:))
Gözümüz Aydın CNm ikiz anneleri olarak yardımlaşırız artık

İlkinde bir tane koydurup tutmayınca bende öle düşünmeye başlamıştım ama iki fikri beni tedirgin etti transfer yaklaştıkça:KK17:.. Neyse ben sanırım son ana kadar karar veremicem.. Hayırlısını diliyorum o anda ne karar verirsem artık.. belki hoca çok iyi değil kaliteleri ikisinide koyalım dicek şimdiden düşünmemeye çalışayım bakalım becerebilirsem :KK47:
Kız korkma bu kdr bn 22 yaşındayım koysaydı 3 taneyi bile kabul edecek durumdaydım

nasibinizde varmış demekkii:KK39: ah anneciğim yanımda olsa hiç düşünmezdim sanırım :)
Cnm bnmde ailem yanımda degıl hemde türkiyede bn yurt dışındayım ha bnm kayın valide şansım vardı ama ne bilim yinede tek bakabılırdım diye düşünüyorum napalım kısmet bi tane kondu oda bnmle cok şükür allaha :)

Kizlaaaarrrrr bebislerimn kalp atislarini duydum sukurler olsun ekranda da gozukuyodu ama sesinide acti hayir diyemedim:)))) cok guzl masallah anneleri gibi heyecanli 140 atiyomus:)))) biri 6+4 biride 6+5 gunluk gozukuyomus kese icinde okdr net gozukuyolardiki cok sağlık li gozukuyolar dedi son durum bilgisi bunlar benden:))

Ayyy çokk heyecanlı..:)) insan ne yapacağını bilemiyo o an..bir sürü şey soracaktım ben, hiçbir şey soramadım, unuttum.:)))) maşallah ikizlere..:KK46::KK46:

Gttim gördüm pıt pıtlarını yavrularımın

Ohh maşallahh..bugün belindanın da senin de ayaklarınız yere basmaz artık.:)))) sağlıkla büyüsün bebişlerimiz inşallah..[/QUOTE]
Gttim gördüm pıt pıtlarını yavrularımın

Ohh maşallahh..bugün belindanın da senin de ayaklarınız yere basmaz artık.:)))) sağlıkla büyüsün bebişlerimiz inşallah..[/QUOTE]
İIkiz anneleri yardımlaşırız artık

Back