2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kızlarr benim transfer yaklaşıyor ve karar vermem gereken bir konu var. Tek embriyo mu çift mi???:KK47::KK47: İlkinde tek koyulmuştu, bu sefer kesin çift olur diyordum ama ben yine korkmaya başladım. Ne yapmalıyım sizce? Tek koydurup tutmazsa pişman olur muyum diye düşünüyorum. o_Oo_O Bu arada yaşım 31

Kızlarr benim transfer yaklaşıyor ve karar vermem gereken bir konu var. Tek embriyo mu çift mi???:KK47::KK47: İlkinde tek koyulmuştu, bu sefer kesin çift olur diyordum ama ben yine korkmaya başladım. Ne yapmalıyım sizce? Tek koydurup tutmazsa pişman olur muyum diye düşünüyorum. o_Oo_O Bu arada yaşım 31
Bn senin yerinde olsam kkesinlikle çift koydururdum cünkü biri gitse biri kalır belkide ikisi kalır bnm öyle şansım olsaydı iki koydururdum

Bn senin yerinde olsam kkesinlikle çift koydururdum cünkü biri gitse biri kalır belkide ikisi kalır bnm öyle şansım olsaydı iki koydururdum

işte ikisi de tutarsa diye korkuyorum canım.. bir de benim ve eşimin aileleri şehir dışında burda yalnızız bkım olayı çok zor olur bizim için.. Ama tutmazsa da üzülürüm çok offf

işte ikisi de tutarsa diye korkuyorum canım.. bir de benim ve eşimin aileleri şehir dışında burda yalnızız bkım olayı çok zor olur bizim için.. Ama tutmazsa da üzülürüm çok offf
canım çift koydur allah nasıl takdir ettiyse o olur inşallah bana en son 3 koyuldu ikisi tuttu birisi gitti şimdi tek devam ediyoruz rabbimin takdiri işte

Kizlaaaarrrrr bebislerimn kalp atislarini duydum sukurler olsun ekranda da gozukuyodu ama sesinide acti hayir diyemedim:)))) cok guzl masallah anneleri gibi heyecanli 140 atiyomus:)))) biri 6+4 biride 6+5 gunluk gozukuyomus kese icinde okdr net gozukuyolardiki cok sağlık li gozukuyolar dedi son durum bilgisi bunlar benden:))

Kizlaaaarrrrr bebislerimn kalp atislarini duydum sukurler olsun ekranda da gozukuyodu ama sesinide acti hayir diyemedim:)))) cok guzl masallah anneleri gibi heyecanli 140 atiyomus:)))) biri 6+4 biride 6+5 gunluk gozukuyomus kese icinde okdr net gozukuyolardiki cok sağlık li gozukuyolar dedi son durum bilgisi bunlar benden:))
Ayy cok sevindim hemde cok .nur hanımla o gün yaşadıklarım geldi aklıma ne güzeldi

canım çift koydur allah nasıl takdir ettiyse o olur inşallah bana en son 3 koyuldu ikisi tuttu birisi gitti şimdi tek devam ediyoruz rabbimin takdiri işte

evet canım sen aklıma geliyorsun zaten bunları düşünürken.. Hocayla da konuştuk o da embriyoların durumuna da bakalım çözdürünce dedi.. Senin de hepsi iyi kalitedeydi ve bir tane kaldı. Ama bu ihtimaller işte ne bileyim kafamı karıştırıyor çok.. Sanırım transfer olurken karar vericem, o anki ruh halime göre :) Senin herşey yolunda değil mi?

:nazar::nazar: maşallah belindacım çok sevindim .. :)) Valla senin bu pozitifliğin bebişlerinede yansıyor bak herşey yolunda maşallahh:nazar:

Bana sormadı bile doktorum. 2 koydu şimdi tırsa tırsa bekliyoruz.
Canım yaa gözün aydın. Bizde doktor kapısındayız. Sıramızı bekliyoruz. Ölücem heyecandan

Hiç korkma Allah yardım eder cnm 1 tane koyduruyırux tutmuyo çok üzülüyoruz bide öyle düşün seni etkilemek istemem ama bn tedâvimin en başından beri ıkı taneden yanaydım

Maşallah de kızzz cok sevindim cnm :) artık darısı büyümelerine

Bana sormadı bile doktorum. 2 koydu şimdi tırsa tırsa bekliyoruz.

Canım yaa gözün aydın. Bizde doktor kapısındayız. Sıramızı bekliyoruz. Ölücem heyecandan

hayırlısı olsun canım sen kese görmeye gitmiştin sanırım inşallah güzel haberlerle gelirsn..:)

:nazar::nazar: maşallah belindacım çok sevindim .. :)) Valla senin bu pozitifliğin bebişlerinede yansıyor bak herşey yolunda maşallahan hic negatif birsy aklima gelmiyo ztnnsukurde oyle gidiyo tek negatifligim var o da erken dogum.. ama bugun doktorum icimi baya rahatlatti ski takiple bu ihtimal baya dusurulebilir dedi sen pozitif ol iyi seyler olsun dedi:) her gelmende rahim boyuna bakari ara ara su riskli gebeliklere bakan doktorada muayene ettiricem dedi hersy iyi olck rahat ol dedi biraz rahatladim:)

[QUOTbakalinuclear, post: 41716059, member: 336715"]Bana sormadı bile doktorum. 2 koydu şimdi tırsa tırsa bekliyoruz.

Canım yaa gözün aydın. Bizde doktor kapısındayız. Sıramızı bekliyoruz. Ölücem heyecandan[/QUOTE]
Hadi bakalim haber sirasi sende:)

Hiç korkma Allah yardım eder cnm 1 tane koyduruyırux tutmuyo çok üzülüyoruz bide öyle düşün seni etkilemek istemem ama bn tedâvimin en başından beri ıkı taneden yanaydım

İlkinde bir tane koydurup tutmayınca bende öle düşünmeye başlamıştım ama iki fikri beni tedirgin etti transfer yaklaştıkça:KK17:.. Neyse ben sanırım son ana kadar karar veremicem.. Hayırlısını diliyorum o anda ne karar verirsem artık.. belki hoca çok iyi değil kaliteleri ikisinide koyalım dicek şimdiden düşünmemeye çalışayım bakalım becerebilirsem :KK47:

Back