- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #3.341
Sagolsun cok pozitif ya:) herseye iyice bakti bakalim insallah hepimizi guzel seyler bekliyordur:)Ayy cok sevindim hemde cok .nur hanımla o gün yaşadıklarım geldi aklıma ne güzeldi
Sagolsun cok pozitif ya:) herseye iyice bakti bakalim insallah hepimizi guzel seyler bekliyordur:)Ayy cok sevindim hemde cok .nur hanımla o gün yaşadıklarım geldi aklıma ne güzeldi
Valla kuzum seni korkutmak ostemem amaİlkinde bir tane koydurup tutmayınca bende öle düşünmeye başlamıştım amason ai fikri beni tedirgin etti transfer yaklaştıkça.. Neyse ben sanırım son ana kadar karar veremicem.. Hayırlısını diliyorum o anda ne karar verirsem artık.. belki hoca çok iyi değil kaliteleri ikisinide koyalım dicek şimdiden düşünmemeye çalışayım bakalım becerebilirsem
Valla kuzum seni korkutmak ostemem ama
bende ikizden korkuyodum gerci bende
bakcak insan cok ben erken dogumndan
korkuyodum son anda karar veririm diyodum embriyologum ikitane hazirladim diyince bizde ztn iki olsun dicektik ama son kez embriyologlada konusalm diyodum o birdn oyle diyince hadi kismet dedik ikiside tuttu:)))
Kızlar müjdemi isterim ikisinin de kalp pıt pıtlarını gördük durum bu dönemde dinlenmesem daha iyi dedi..pıt pıtlar çok güzeldi darısı size dostlar
Gözümüz Aydın CNm ikiz anneleri olarak yardımlaşırız artıkKizlaaaarrrrr bebislerimn kalp atislarini duydum sukurler olsun ekranda da gozukuyodu ama sesinide acti hayir diyemedim:)))) cok guzl masallah anneleri gibi heyecanli 140 atiyomus:)))) biri 6+4 biride 6+5 gunluk gozukuyomus kese icinde okdr net gozukuyolardiki cok sağlık li gozukuyolar dedi son durum bilgisi bunlar benden:))
Az kaldı dogumaaTu tu tu masallah:) bakalim.bunu da atlattik sukur:)
Kız korkma bu kdr bn 22 yaşındayım koysaydı 3 taneyi bile kabul edecek durumdaydımİlkinde bir tane koydurup tutmayınca bende öle düşünmeye başlamıştım ama iki fikri beni tedirgin etti transfer yaklaştıkça.. Neyse ben sanırım son ana kadar karar veremicem.. Hayırlısını diliyorum o anda ne karar verirsem artık.. belki hoca çok iyi değil kaliteleri ikisinide koyalım dicek şimdiden düşünmemeye çalışayım bakalım becerebilirsem
canım gittin mi doktora[/QUOTE]Tebrik ederim ya ne güzel darısı başımaa
Cnm bnmde ailem yanımda degıl hemde türkiyede bn yurt dışındayım ha bnm kayın valide şansım vardı ama ne bilim yinede tek bakabılırdım diye düşünüyorum napalım kısmet bi tane kondu oda bnmle cok şükür allaha :)nasibinizde varmış demekkiiah anneciğim yanımda olsa hiç düşünmezdim sanırım :)
Gttim gördüm pıt pıtlarını yavrularımın[/QUOTE]canım gittin mi doktora
Kizlaaaarrrrr bebislerimn kalp atislarini duydum sukurler olsun ekranda da gozukuyodu ama sesinide acti hayir diyemedim:)))) cok guzl masallah anneleri gibi heyecanli 140 atiyomus:)))) biri 6+4 biride 6+5 gunluk gozukuyomus kese icinde okdr net gozukuyolardiki cok sağlık li gozukuyolar dedi son durum bilgisi bunlar benden:))
Gttim gördüm pıt pıtlarını yavrularımın
Gttim gördüm pıt pıtlarını yavrularımın
Var tabiiki ama hiç olmadıCnm normal yolla olma şansın var mı ki
Evet o benim piskologum ya neşem yerine geliyor onunla konusuncaSagolsun cok pozitif ya:) herseye iyice bakti bakalim insallah hepimizi guzel seyler bekliyordur:)
Kız ne duruyon o zmn git bi test yapVar tabiiki ama hiç olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?