- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 133
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #3.321
Bn senin yerinde olsam kkesinlikle çift koydururdum cünkü biri gitse biri kalır belkide ikisi kalır bnm öyle şansım olsaydı iki koydururdumKızlarr benim transfer yaklaşıyor ve karar vermem gereken bir konu var. Tek embriyo mu çift mi???İlkinde tek koyulmuştu, bu sefer kesin çift olur diyordum ama ben yine korkmaya başladım. Ne yapmalıyım sizce? Tek koydurup tutmazsa pişman olur muyum diye düşünüyorum. Bu arada yaşım 31
Bn senin yerinde olsam kkesinlikle çift koydururdum cünkü biri gitse biri kalır belkide ikisi kalır bnm öyle şansım olsaydı iki koydururdum
canım çift koydur allah nasıl takdir ettiyse o olur inşallah bana en son 3 koyuldu ikisi tuttu birisi gitti şimdi tek devam ediyoruz rabbimin takdiri işteişte ikisi de tutarsa diye korkuyorum canım.. bir de benim ve eşimin aileleri şehir dışında burda yalnızız bkım olayı çok zor olur bizim için.. Ama tutmazsa da üzülürüm çok offf
Kullanmaya başladım 1 tane alıp bıraktım.ya hamileysem diye bugun test yapıcam eğer yoksa başlıycamSarisekerannesi cnm adet söktürücü filan kullanmıyomusun sen bayadır adet Olmayı beklıyosn eger sakıncası yoksa kekik cayı adet söktürücü diye biliyorum içsen bi
Ayy cok sevindim hemde cok .nur hanımla o gün yaşadıklarım geldi aklıma ne güzeldiKizlaaaarrrrr bebislerimn kalp atislarini duydum sukurler olsun ekranda da gozukuyodu ama sesinide acti hayir diyemedim:)))) cok guzl masallah anneleri gibi heyecanli 140 atiyomus:)))) biri 6+4 biride 6+5 gunluk gozukuyomus kese icinde okdr net gozukuyolardiki cok sağlık li gozukuyolar dedi son durum bilgisi bunlar benden:))
canım çift koydur allah nasıl takdir ettiyse o olur inşallah bana en son 3 koyuldu ikisi tuttu birisi gitti şimdi tek devam ediyoruz rabbimin takdiri işte
Kizlaaaarrrrr bebislerimn kalp atislarini duydum sukurler olsun ekranda da gozukuyodu ama sesinide acti hayir diyemedim:)))) cok guzl masallah anneleri gibi heyecanli 140 atiyomus:)))) biri 6+4 biride 6+5 gunluk gozukuyomus kese icinde okdr net gozukuyolardiki cok sağlık li gozukuyolar dedi son durum bilgisi bunlar benden:))
Bana sormadı bile doktorum. 2 koydu şimdi tırsa tırsa bekliyoruz.Kızlarr benim transfer yaklaşıyor ve karar vermem gereken bir konu var. Tek embriyo mu çift mi???İlkinde tek koyulmuştu, bu sefer kesin çift olur diyordum ama ben yine korkmaya başladım. Ne yapmalıyım sizce? Tek koydurup tutmazsa pişman olur muyum diye düşünüyorum. Bu arada yaşım 31
Canım yaa gözün aydın. Bizde doktor kapısındayız. Sıramızı bekliyoruz. Ölücem heyecandanKizlaaaarrrrr bebislerimn kalp atislarini duydum sukurler olsun ekranda da gozukuyodu ama sesinide acti hayir diyemedim:)))) cok guzl masallah anneleri gibi heyecanli 140 atiyomus:)))) biri 6+4 biride 6+5 gunluk gozukuyomus kese icinde okdr net gozukuyolardiki cok sağlık li gozukuyolar dedi son durum bilgisi bunlar benden:))
Tebrik ederim ya ne güzel darısı başımaa[/QUOTE]karından muayene etti canım.. sesi actı dinledik pıt pıt ları:) allah herkese nasip etsin bu mutlulugu
Hiç korkma Allah yardım eder cnm 1 tane koyduruyırux tutmuyo çok üzülüyoruz bide öyle düşün seni etkilemek istemem ama bn tedâvimin en başından beri ıkı taneden yanaydımişte ikisi de tutarsa diye korkuyorum canım.. bir de benim ve eşimin aileleri şehir dışında burda yalnızız bkım olayı çok zor olur bizim için.. Ama tutmazsa da üzülürüm çok offf
Cnm normal yolla olma şansın var mı kiKullanmaya başladım 1 tane alıp bıraktım.ya hamileysem diye bugun test yapıcam eğer yoksa başlıycam
Maşallah de kızzz cok sevindim cnm :) artık darısı büyümelerineKizlaaaarrrrr bebislerimn kalp atislarini duydum sukurler olsun ekranda da gozukuyodu ama sesinide acti hayir diyemedim:)))) cok guzl masallah anneleri gibi heyecanli 140 atiyomus:)))) biri 6+4 biride 6+5 gunluk gozukuyomus kese icinde okdr net gozukuyolardiki cok sağlık li gozukuyolar dedi son durum bilgisi bunlar benden:))
Bana sormadı bile doktorum. 2 koydu şimdi tırsa tırsa bekliyoruz.
Canım yaa gözün aydın. Bizde doktor kapısındayız. Sıramızı bekliyoruz. Ölücem heyecandan
maşallah belindacım çok sevindim .. :)) Valla senin bu pozitifliğin bebişlerinede yansıyor bak herşey yolunda maşallahan hic negatif birsy aklima gelmiyo ztnnsukurde oyle gidiyo tek negatifligim var o da erken dogum.. ama bugun doktorum icimi baya rahatlatti ski takiple bu ihtimal baya dusurulebilir dedi sen pozitif ol iyi seyler olsun dedi:) her gelmende rahim boyuna bakari ara ara su riskli gebeliklere bakan doktorada muayene ettiricem dedi hersy iyi olck rahat ol dedi biraz rahatladim:)
Tu tu tu masallah:) bakalim.bunu da atlattik sukur:)oz-ge-mavi .!.:Maşallah de kızzz cok sevindim cnm :) artık darısı büyümelerine
Hiç korkma Allah yardım eder cnm 1 tane koyduruyırux tutmuyo çok üzülüyoruz bide öyle düşün seni etkilemek istemem ama bn tedâvimin en başından beri ıkı taneden yanaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?