2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Benimde 7 haziranda toplandi yumurtam seninde takvimin gerci ileride ozmn ultrasina gore ee ozmn ben yarin kalp atisini duyamam bu durumda..
belinda duyucaksın allahın izniyle canım.. ben dün duydum.bizim 2-3 gün aramız var seninle. benim dünkü ölçümde 6+4 çıktı. gamzenin doktorunun biraz kafası karışmış:) 7. hafta filan diye..

kızlar, bir şey sorucam size..iki gündür çamaşırımda minik minik kahverengi lekeler görüyorum..böyle bir şeyle karşılaşan var mı aranızda.?
canım bende beyaz akıntı var, su gibi.. dr kanama alanı var demişti ya sana belki ondan dolayıdır. benim bi arkadasımın böyle bi durumu olmustu,arada lekelendi filan sonra yavas yavas kanama alanı küçüldü ve rahat hamileliğine devam etti:) senin de oyle olsun bitsin insallah

belinda duyucaksın allahın izniyle canım.. ben dün duydum.bizim 2-3 gün aramız var seninle. benim dünkü ölçümde 6+4 çıktı. gamzenin doktorunun biraz kafası karışmış:) 7. hafta filan diye..
Insallah cnm benimde kafan karisti 5+4fkn denince heralde transfer gunleri yakin olsada bebeklerin gelisim farkliliklari olabiliyo buyuzdn takvime uymuyo senin takvimle berabee gidiyo demek bakalim sabah 9da randevum erkendn aldim:))))

hosmn .!.:
kızlar, bir şey sorucam size..iki gündür çamaşırımda minik minik kahverengi lekeler görüyorum..böyle bir şeyle karşılaşan var mı aranızda.?
Yok cnm ama cok duydum lekelenme yasayan seninde oyle oldu heralde

İnşallah canım ya, her şeyden pirelenir oldum..normal yoluna girse her şey, daha bir buçuk ay falan var sanırım..

Lekelenme normal bircok hamile kadinda olabiliyo. Ama istersen doktoruna soyle bilgisi olsun. Icinde rahat olur.

Canım bende de olmuştu.
Kaçıncı gündesin?

Canım bende de olmuştu.
Kaçıncı gündesin?
Canım 30 haziran transfer yapıldı bana.
Çok sabırsızım son üç gündür ağrılarım var ve git gide artıyor ve sanki adet olacakmışım gibi akıntı var panik içindeyim.

Kızlar bu gün kontrol vardı kesemizi gördük 6+1 ama ultrason da 6+2 uyumlu dedi doktor. Kalp atışını 2 saniye falan açtı ama yavaş atıyordu. Doktorum normal bu haftada böyle olur dedi 10 gün sonra gel dedi endişeler hiç bitmeyecek anlaşılan acaba kalbi neden yavaş atıyor diye ona taktım Rabbim hepimize de sonuna kadar sağlıklı bi şekilde gidip yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim tüm tedavide olan ve evlat isteyen herkese de tez zamanda nasip etsin

Cnm çok küçük oldugundan öyle bn gecen hafta gıttım bize dinletmediler çok Zararlı dıye kötü düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…