- 26 Ağustos 2013
- 845
- 721
- 123
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #3.281
belinda duyucaksın allahın izniyle canım.. ben dün duydum.bizim 2-3 gün aramız var seninle. benim dünkü ölçümde 6+4 çıktı. gamzenin doktorunun biraz kafası karışmış:) 7. hafta filan diye..Benimde 7 haziranda toplandi yumurtam seninde takvimin gerci ileride ozmn ultrasina gore ee ozmn ben yarin kalp atisini duyamam bu durumda..
canım bende beyaz akıntı var, su gibi.. dr kanama alanı var demişti ya sana belki ondan dolayıdır. benim bi arkadasımın böyle bi durumu olmustu,arada lekelendi filan sonra yavas yavas kanama alanı küçüldü ve rahat hamileliğine devam etti:) senin de oyle olsun bitsin insallahkızlar, bir şey sorucam size..iki gündür çamaşırımda minik minik kahverengi lekeler görüyorum..böyle bir şeyle karşılaşan var mı aranızda.?
Insallah cnm benimde kafan karisti 5+4fkn denince heralde transfer gunleri yakin olsada bebeklerin gelisim farkliliklari olabiliyo buyuzdn takvime uymuyo senin takvimle berabee gidiyo demek bakalim sabah 9da randevum erkendn aldim:))))belinda duyucaksın allahın izniyle canım.. ben dün duydum.bizim 2-3 gün aramız var seninle. benim dünkü ölçümde 6+4 çıktı. gamzenin doktorunun biraz kafası karışmış:) 7. hafta filan diye..
Yok cnm ama cok duydum lekelenme yasayan seninde oyle oldu heraldehosmn .!.:kızlar, bir şey sorucam size..iki gündür çamaşırımda minik minik kahverengi lekeler görüyorum..böyle bir şeyle karşılaşan var mı aranızda.?
canım bende beyaz akıntı var, su gibi.. dr kanama alanı var demişti ya sana belki ondan dolayıdır. benim bi arkadasımın böyle bi durumu olmustu,arada lekelendi filan sonra yavas yavas kanama alanı küçüldü ve rahat hamileliğine devam etti:) senin de oyle olsun bitsin insallah
12. haftayı bitirene kadar oh diyemicez sanırımİnşallah canım ya, her şeyden pirelenir oldum..normal yoluna girse her şey, daha bir buçuk ay falan var sanırım..
12. haftayı bitirene kadar oh diyemicez sanırım
Merhaba hayırlı ramazanlar canlarım bende 5 temmuzda 5.gun embriyosu transfer oldum 4.tüb bebek denemedi inşallah tutar sizlerin yazılarını okuyorum sürekli içimi rahatlatıyor
Lekelenme normal bircok hamile kadinda olabiliyo. Ama istersen doktoruna soyle bilgisi olsun. Icinde rahat olur.kızlar, bir şey sorucam size..iki gündür çamaşırımda minik minik kahverengi lekeler görüyorum..böyle bir şeyle karşılaşan var mı aranızda.?
Hayirlisiyla bu sefer pozitif sonuc alirsin insallah.Merhaba hayırlı ramazanlar canlarım bende 5 temmuzda 5.gun embriyosu transfer oldum 4.tüb bebek denemedi inşallah tutar sizlerin yazılarını okuyorum sürekli içimi rahatlatıyor
Kizlar opudan yeni ciktim dinleniyorum. 9 tane yumurta topladilar sanirim 7 tanesi yeterli olgunlukta. Insallah bu sefer fazla dollenirde bu tutmazsa bir daha kinde dondurulmus kullanirim. Dua edin benim icin.
Kızlar ben de 15 inde gidicem kontrole.
Erken değil mi?
Kalp atışı duyulur mu acep?
Kızlar kasık ağrılarında iğne bıçak batması gibi birden gelen bir ağrı yaşadınız mı. bugün ara ara böyle sancı geldi biraz önce daha şiddetliydi ve yine sağ kasığımda hep sağ tarafımda oluyor. Tam sağ da değil rahmin sağ tarafı gibi yumurtalık değil çünkü ağrıyan yerim. kötü bir şey mi acaba korkuyorumİşe gitme fikrini tekrar mı düşünsem dünden beri ağrılarım artı ve devam ediyor.
Canım 30 haziran transfer yapıldı bana.Canım bende de olmuştu.
Kaçıncı gündesin?
Cnm çok küçük oldugundan öyle bn gecen hafta gıttım bize dinletmediler çok Zararlı dıye kötü düşünmeKızlar bu gün kontrol vardı kesemizi gördük 6+1 ama ultrason da 6+2 uyumlu dedi doktor. Kalp atışını 2 saniye falan açtı ama yavaş atıyordu. Doktorum normal bu haftada böyle olur dedi 10 gün sonra gel dedi endişeler hiç bitmeyecek anlaşılan acaba kalbi neden yavaş atıyor diye ona taktım Rabbim hepimize de sonuna kadar sağlıklı bi şekilde gidip yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim tüm tedavide olan ve evlat isteyen herkese de tez zamanda nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?