- 21 Kasım 2011
- 839
- 432
- 73
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #3.241
Ayy yeni giriyorum ne güzel kese gören kalp atışı duyan harikaaaaaa. Darısı biz garibanlara
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dr lar sağ olsunlar felaket tellalı gibi konuşuyolar.. Ne olması gerekiyomus ki, seninki cok mu altındaymış. Minicik yavru o daha hızlanır elbet kalbi. Sen yavrunu üzme lütfen, aklına takıyorsan da başka bi Dr a git yarınmerhab kızlar bebeğin kalp atım hızı yavaş dedi doktor böyle olupta gebeliği devam eden duydunuz mu hiç.hafta sonu tekrar bakacakmış doktor ama umutlu konuşmadı
Benim değdi çok şükürBiz tahlilkeri orda yaptırmadık. Ama yine de pahlıymış o zamana göre. İnşallah değer bebişimizin canı sağ olsun
Tuğçe naber?Benim değdi çok şükür
Kızım yanında yatıyor şuan allaha bin şükür şimdide kardeş için uğrasıyoruz
İidir canım senden naber?Tuğçe naber?
Kaç mm Olduğunu söylemedi canım zaten çok küçük görünüyordu,kaçıncı haftada olduğumuda bilmiyorum :)ama sanırım 6. Hafta içindeyimamin canım insallah.. yarını gecirdin mi persembe geliyo:) ya sabır... sabır tasına döndük zaten şu sürecte[/QUOT. Ay i
kaç mm çıktı haftam kaç
Ben sana keseyi görüceksin demiştim.bebişin azıcıl nazlı sadeceKaç mm Olduğunu söylemedi canım zaten çok küçük görünüyordu,kaçıncı haftada olduğumuda bilmiyorum :)ama sanırım 6. Hafta içindeyim
Ben kaçıncı haftadayım şimdi tuğçe,son adet tarihim 29 Mayıs ,13 haziranda da transfer oldu,Aynur hanım sen 7. Haftadasın düşük olur kesin dedi ya bildiğin pat pat dedi yaniBen sana keseyi görüceksin demiştim.bebişin azıcıl nazlı sadeceşükür et ve bol bol dua et.herşey yolunda görünüyor bak dinlen yorma kendini maydonoz nane fln tüketme bitki çayıda içme özellikle adaçayı
Ya bu doktorlarda nekdr acinasinz hani gercktn boyle on goruyosanda boyle bi durumda var dikkatli olmak lazim fln de bukdr sivri soylemek zorunsamisin.. dua et cnm allaha sigin insallah bunca zorluklari asan bebegin simdide hizlica toparlarda herkese yanlia dusundugunu gosterir..Ben kaçıncı haftadayım şimdi tuğçe,son adet tarihim 29 Mayıs ,13 haziranda da transfer oldu,Aynur hanım sen 7. Haftadasın düşük olur kesin dedi ya bildiğin pat pat dedi yani
Bilmiyorum canım valla transferimi de o yaptı ne düşünsem bilemedim,sanırım transferi Mayıs'ta yaptığını düşündü,7. Haftada olamam ya sen kaç haftalıksınYa bu doktorlarda nekdr acinasinz hani gercktn boyle on goruyosanda boyle bi durumda var dikkatli olmak lazim fln de bukdr sivri soylemek zorunsamisin.. dua et cnm allaha sigin insallah bunca zorluklari asan bebegin simdide hizlica toparlarda herkese yanlia dusundugunu gosterir..
Sen 26 mayista hastalanmissin ben 24mayis..Bilmiyorum canım valla transferimi de o yaptı ne düşünsem bilemedim,sanırım transferi Mayıs'ta yaptığını düşündü,7. Haftada olamam ya sen kaç haftalıksın
29 Mayıs benim sat canım,zaten küçük görünüyor sen 7. Haftandasın büyük ihtimal düşer dedi:)ben de hıhı evet dedim:)Sen 26 mayista hastalanmissin ben 24mayis..
Senin transfer 13 haziranda olmus benim 12 haziran:) senin 3.gundu yanlis hatirlamiyosam.benim 5.gun embriyosu.. yani aramizda 3 gun var diyelim yarin nur hanima gidicem sabahtan bakalim o ne dicek buradaki.hesaplamaya gore 6hafta4gunlukmu ne gozukuyo sen aynur hanima muayene olmadin dimi neden duser dediki kese boyutun bile belli degilken
Yok ben Aynur Hanım'a muayene olmadım, whatsup tan gönderdim fotoyu, orda küçük görünüyor ama ben kendim ultrasondan daha net gördüm, sonuçta ultrasona göre veya bakılan açıya göre değişiyormuş , görmeden niye böyle yorum yaparki insan, yada görmeyince bişey diyemem de bari dimi amaSen 26 mayista hastalanmissin ben 24mayis..
Senin transfer 13 haziranda olmus benim 12 haziran:) senin 3.gundu yanlis hatirlamiyosam.benim 5.gun embriyosu.. yani aramizda 3 gun var diyelim yarin nur hanima gidicem sabahtan bakalim o ne dicek buradaki.hesaplamaya gore 6hafta4gunlukmu ne gozukuyo sen aynur hanima muayene olmadin dimi neden duser dediki kese boyutun bile belli degilken
:)) delı ya bırdahakı kontrole nezaman cagırdı pekı doktorun buarada aslında başka bı doktora daha mı gıtsen Aynur hanım nasılsa uzak olaya tam hakım degıl kontrol eden doktor ne dıyo onemlı olan bu29 Mayıs benim sat canım,zaten küçük görünüyor sen 7. Haftandasın büyük ihtimal düşer dedi:)ben de hıhı evet dedim:)
Görüştüğüm doktor profösör diye gittik zatendış gebelik falan varsa anlarmı diye,çok şükür bu değerlerden dış gebelik olmaz dedi rahatladım,kese küçük olduğu için düşük riski var dedi onu da yarım Ağızla dedi adam,haftaya gel gelişimine bakalım dedi,hatta kalp atışına falan gün verdi ayrıca bakalım nasip:)) delı ya bırdahakı kontrole nezaman cagırdı pekı doktorun buarada aslında başka bı doktora daha mı gıtsen Aynur hanım nasılsa uzak olaya tam hakım degıl kontrol eden doktor ne dıyo onemlı olan bu
İmş tutar ablacım ve dondurulmuşa gerek kalmaz dualarım snnleKizlar opudan yeni ciktim dinleniyorum. 9 tane yumurta topladilar sanirim 7 tanesi yeterli olgunlukta. Insallah bu sefer fazla dollenirde bu tutmazsa bir daha kinde dondurulmus kullanirim. Dua edin benim icin.![]()
Tugce cim sen ne durumdasin ne zaman basliycan. Sende dondurulmus var dimi? Hayirli dogru zamanda olur insallah.Benim değdi çok şükür
Benim değdi çok şükür