2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

29 Mayıs benim sat canım,zaten küçük görünüyor sen 7. Haftandasın büyük ihtimal düşer dedi:)ben de hıhı evet dedim:)
Gamzecim benimde 13 haziran transfer 5+4 günlük bugün 6. haftanın içindeyim yani sendeöylesin canım nerden çıkarmış 7. haftayı

Gamzecim benimde 13 haziran transfer 5+4 günlük bugün 6. haftanın içindeyim yani sendeöylesin canım nerden çıkarmış 7. haftayı
Bende öyle hesapladım ,en fazla bi hafta geridir öyle olunca dimi,herkes 5. Haftada Görüyor keseyi bildiğim kadarıyla,bende dün gördüm ne var yani:)benim kuşum küçük olacak belki alala

Nasil yaa 13 haziransa benle 1 gun fark var sadece aramizda ama benim 6+4hesapliyo hesaplayicilar.. daha doktor ultrasonda nekdrlik gozuktugunu soylemedi tabi ama sana doktorun mi söyledi?

Bende öyle hesapladım ,en fazla bi hafta geridir öyle olunca dimi,herkes 5. Haftada Görüyor keseyi bildiğim kadarıyla,bende dün gördüm ne var yani:)benim kuşum küçük olacak belki alala
Ya ne alaka ki. Herkeste farklı olabilir. Bizde 5+3 üz yarın bakalım ne olacak

[QUOTEuclear, post: 41703333, member: 336715"]Bende 16 Haziran transferin 5+3 olarak hesaplıyor. Yarın Soralım bakalım[/QUOTE]
Senin 3.gun embriyosumuydu? Eger oylryse aramizdaki aciklik mantikli cunku 4 gun transferdn 2 gunde embriyolardn 6 gunluk bi fark ztn cikiyo dicem ama 5.gun embriyosuysa anlamlandiramicm

[QUOTEuclear, post: 41703333, member: 336715"]Bende 16 Haziran transferin 5+3 olarak hesaplıyor. Yarın Soralım bakalım
Senin 3.gun embriyosumuydu? Eger oylryse aramizdaki aciklik mantikli cunku 4 gun transferdn 2 gunde embriyolardn 6 gunluk bi fark ztn cikiyo dicem ama 5.gun embriyosuysa anlamlandiramicm[/QUOTE]
4. Gün embriyosu benim

Nasil yaa 13 haziransa benle 1 gun fark var sadece aramizda ama benim 6+4hesapliyo hesaplayicilar.. daha doktor ultrasonda nekdrlik gozuktugunu soylemedi tabi ama sana doktorun mi söyledi?
Evet canım bende fazla hesaplamistim ama ultrason da öyle çıkıyor ultrason kağıdına bak sağ altta yazıyor 5w3d gibi

Gebelik takvimime bakın kızlar bugün dollenmeden sonraki 1. ayın son günü yazıyor ordan hesaplayın yumurta toplamam 8 haziran di 9 haziranda şu ckadar embriyonuz döllenmiş diye aradılar 13 haziran da transfer benim takvimim 1 gün ilerde hatta ordan hesaplayın kendi haftanizi

Sen şu an kaç sın

Benimde 7 haziranda toplandi yumurtam seninde takvimin gerci ileride ozmn ultrasina gore ee ozmn ben yarin kalp atisini duyamam bu durumda..

Birde adet gunun nezmndi ben bi sitede tup bebek transfer gunune gore hesapladim boyle cikti adete gore hesapladim onda da ayni cikti hic anlamadim ultraaon kagidimdasa hicbsy yazmiyo

Birde adet gunun nezmndi ben bi sitede tup bebek transfer gunune gore hesapladim boyle cikti adete gore hesapladim onda da ayni cikti hic anlamadim ultraaon kagidimdasa hicbsy yazmiyo
28 mayısti adet günüm canım sende yarın doktordan öğrenirsin kaç haftalık olduğunu benim su an ultrasona göre 5+4 günlük

kızlar, bir şey sorucam size..iki gündür çamaşırımda minik minik kahverengi lekeler görüyorum..böyle bir şeyle karşılaşan var mı aranızda.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…