2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

merhab kızlar bebeğin kalp atım hızı yavaş dedi doktor böyle olupta gebeliği devam eden duydunuz mu hiç.hafta sonu tekrar bakacakmış doktor ama umutlu konuşmadı
Dr lar sağ olsunlar felaket tellalı gibi konuşuyolar.. Ne olması gerekiyomus ki, seninki cok mu altındaymış. Minicik yavru o daha hızlanır elbet kalbi. Sen yavrunu üzme lütfen, aklına takıyorsan da başka bi Dr a git yarın

amin canım insallah.. yarını gecirdin mi persembe geliyo:) ya sabır... sabır tasına döndük zaten şu sürecte[/QUOT. Ay i

kaç mm çıktı haftam kaç
Kaç mm Olduğunu söylemedi canım zaten çok küçük görünüyordu,kaçıncı haftada olduğumuda bilmiyorum :)ama sanırım 6. Hafta içindeyim

Kaç mm Olduğunu söylemedi canım zaten çok küçük görünüyordu,kaçıncı haftada olduğumuda bilmiyorum :)ama sanırım 6. Hafta içindeyim
Ben sana keseyi görüceksin demiştim.bebişin azıcıl nazlı sadeceşükür et ve bol bol dua et.herşey yolunda görünüyor bak dinlen yorma kendini maydonoz nane fln tüketme bitki çayıda içme özellikle adaçayı

Ben kaçıncı haftadayım şimdi tuğçe,son adet tarihim 29 Mayıs ,13 haziranda da transfer oldu,Aynur hanım sen 7. Haftadasın düşük olur kesin dedi ya bildiğin pat pat dedi yani

Ben kaçıncı haftadayım şimdi tuğçe,son adet tarihim 29 Mayıs ,13 haziranda da transfer oldu,Aynur hanım sen 7. Haftadasın düşük olur kesin dedi ya bildiğin pat pat dedi yani
Ya bu doktorlarda nekdr acinasinz hani gercktn boyle on goruyosanda boyle bi durumda var dikkatli olmak lazim fln de bukdr sivri soylemek zorunsamisin.. dua et cnm allaha sigin insallah bunca zorluklari asan bebegin simdide hizlica toparlarda herkese yanlia dusundugunu gosterir..

Suan sok olmus durumdayim sayfaya tamamen baska bir konuyla geliyorum:) azonce internette bakinirken ne goreyim ithal bebek urunlerine zam gelecek deniyordu ya zam ki ne zam 650 lira olan oto koltugu olmus 1100tl.. daha neleer neler birde ikiz olinca hersyden iki tane ohh masallaah... ne vergiymis be arkadas

Bilmiyorum canım valla transferimi de o yaptı ne düşünsem bilemedim,sanırım transferi Mayıs'ta yaptığını düşündü,7. Haftada olamam ya sen kaç haftalıksın

Bilmiyorum canım valla transferimi de o yaptı ne düşünsem bilemedim,sanırım transferi Mayıs'ta yaptığını düşündü,7. Haftada olamam ya sen kaç haftalıksın
Sen 26 mayista hastalanmissin ben 24mayis..
Senin transfer 13 haziranda olmus benim 12 haziran:) senin 3.gundu yanlis hatirlamiyosam.benim 5.gun embriyosu.. yani aramizda 3 gun var diyelim yarin nur hanima gidicem sabahtan bakalim o ne dicek buradaki.hesaplamaya gore 6hafta4gunlukmu ne gozukuyo sen aynur hanima muayene olmadin dimi neden duser dediki kese boyutun bile belli degilken

29 Mayıs benim sat canım,zaten küçük görünüyor sen 7. Haftandasın büyük ihtimal düşer dedi:)ben de hıhı evet dedim:)

Yok ben Aynur Hanım'a muayene olmadım, whatsup tan gönderdim fotoyu, orda küçük görünüyor ama ben kendim ultrasondan daha net gördüm, sonuçta ultrasona göre veya bakılan açıya göre değişiyormuş , görmeden niye böyle yorum yaparki insan, yada görmeyince bişey diyemem de bari dimi ama

29 Mayıs benim sat canım,zaten küçük görünüyor sen 7. Haftandasın büyük ihtimal düşer dedi:)ben de hıhı evet dedim:)
:)) delı ya bırdahakı kontrole nezaman cagırdı pekı doktorun buarada aslında başka bı doktora daha mı gıtsen Aynur hanım nasılsa uzak olaya tam hakım degıl kontrol eden doktor ne dıyo onemlı olan bu

:)) delı ya bırdahakı kontrole nezaman cagırdı pekı doktorun buarada aslında başka bı doktora daha mı gıtsen Aynur hanım nasılsa uzak olaya tam hakım degıl kontrol eden doktor ne dıyo onemlı olan bu
Görüştüğüm doktor profösör diye gittik zatendış gebelik falan varsa anlarmı diye,çok şükür bu değerlerden dış gebelik olmaz dedi rahatladım,kese küçük olduğu için düşük riski var dedi onu da yarım Ağızla dedi adam,haftaya gel gelişimine bakalım dedi,hatta kalp atışına falan gün verdi ayrıca bakalım nasip

Kizlar opudan yeni ciktim dinleniyorum. 9 tane yumurta topladilar sanirim 7 tanesi yeterli olgunlukta. Insallah bu sefer fazla dollenirde bu tutmazsa bir daha kinde dondurulmus kullanirim. Dua edin benim icin.
İmş tutar ablacım ve dondurulmuşa gerek kalmaz dualarım snnle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…