- 4 Ocak 2015
- 453
- 826
- 208
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #3.221
Canım gözün aydın. Gelsin bebişlerKızlar kocamin arkasından şimdi idrar testi yaptım dayanamadIM 7.gunum ikinci çizgi baya silikte olsa çıktı şok oldum.... bu ne len ben baya hamilelik yolunda ilerliyom valla dedim
Delia da heveslebekleyende ayni seyi anlatmis aslnsaBiz
Biz normal hamile kalmiyoruz bebeğim tek tek toplanan yumurtalara tek tek mikroenjekteyle spermler tek tek içine saliniyo o zaman çift yumurta ikizi nasıl oluyor.. senin dediğin aynı yumurtanın tek kesede ikiye bölünmesi tek yumurta ikizi bence
Doktor bana 3 embriyoda çok güzel kiyamiyorum 3 ünde transfer edelim mi dedi ben bi anda şaşırdım 2 olsun dedim hemşirelere 2 olsun bide onlar bölünürse dedim öyle bi ihtimal çok zayıf olmaz dedi hayırlısı olsun canım benim allah bize de gülsün inşallahDelia da heveslebekleyende ayni seyi anlatmis aslnsa)) sonucta tup bebek tek yumurta ikizide ama tek konan embriyo 2 ye bolunmus ve tek yumurta ikizi olmus konan diger embriyoda tutunsaydi suan ucuz bekliyo olckti
Oyna anam oyna 5 gün sonra birlikte oynayacaz :)) ulen kocami bekliyom işten gelince gostereyim diye ama çıkan silik çizgi hepten silindi. Gibi bişey adama ben göstersem zaten gözü zor görüyor hani be nerde diyip.beni sinir edecek
Kızlar keseyi gördüm çok şükür Rabbime,ama kese küçük olduğu için düşük tehlikesi var
amin canım insallah.. yarını gecirdin mi persembe geliyo:) ya sabır... sabır tasına döndük zaten şu sürecte[/QUOT. Ay iTebrik ederim ya ne güzel darısı başımaa
kaç mm çıktı haftam kaçKızlar keseyi gördüm çok şükür Rabbime,ama kese küçük olduğu için düşük tehlikesi var
Biz 2011 aralık ayında 12 bin tl harcadık tüm tahliler fln var içinde genetik testi var bîde eşimin.Çok pahalı ya. Ben memorial de yaptırdım tüp bebeği inşallah tutar tutmazsa tekrar oraya gideceğiz. tüp bebek için ilaçlardı muayene idi vs 10250 tl harcadık. off off
Bni büyük hastaneye yolladılar kontrolde ayın 13 de zeka testi yapılıcak ve konuşulacak bnce karından su alıp teste yollicaklar çıkması 1 hafta Sürüyor muş inş bişiy cıkmaz yine korkular başladı bnde sizde bi sorun derim bunları nasıl ne zmn yapılıyo dıye
Biz tahlilkeri orda yaptırmadık. Ama yine de pahlıymış o zamana göre. İnşallah değer bebişimizin canı sağ olsunBiz 2011 aralık ayında 12 tl harcadık tüm tahliler fln var içinde genetik testi var bîde eşimin.
Canım silinmemesi lazım aslında.Sabah yaptığım testte çıkan silik. Çizgi şimdi hepten silindi gibi bişey baya baya dikkatli bakman güneşe tutman gerekiyo normal mi bu
YOK kız yine belli oluyor da sabahki gibi değildi kocama gelince gösterdim kör gözüyle gördü yaniCanım silinmemesi lazım aslında.
Ama arka plandaki beyaz kısım sararınca çizgin çok silikse görünmüyordur.
YOK kız yine belli oluyor da sabahki gibi değildi kocama gelince gösterdim kör gözüyle gördü yani
YOK kız yine belli oluyor da sabahki gibi değildi kocama gelince gösterdim kör gözüyle gördü yani
Tam olarak bilmiyorum cnm ama öyle duydum araştırmak istemiyorum neyi araştırıyorsam rüyama giriyo inş ayın 13 de test olucak dizi bilgilendiririm bnKarından su alınması mııinşallah ikiz olanlara yapılmaz hihihi
Bi sıkıntı olmaz inşallah başta normaldir bence CNm Perşembe ben de gidicem stresim çokmerhab kızlar bebeğin kalp atım hızı yavaş dedi doktor böyle olupta gebeliği devam eden duydunuz mu hiç.hafta sonu tekrar bakacakmış doktor ama umutlu konuşmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?