- 21 Kasım 2011
- 839
- 432
- 73
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #3.161
2 günümüz kaldı bizimde. Perşembe göreceğiz bakalım tek mi değil mi?Aminn canım, cümlemize inşallah..keselerin içinde zor gözüküyorlardı 15 gün önce, bugün kocaman olmuşlar.:))) bir haftadır yatıyorum ya bugün biraz yürüdüm bacaklarım ve kasıklarım acayip ağrıyor, ama içim rahat.:)
Diş ettim de Şiş pof
2 günümüz kaldı bizimde. Perşembe göreceğiz bakalım tek mi değil mi?
Niye kız bazi yasaklar var malum yoklukta idare ediyo nesi varkızım sen beni baştan cikariyon töbe tobeeee
ayyy hep bu fıkkırıkli nuriye cerenay yüzünden valla halbuki ben progestan kapsül şey yapiyom yani bana ne oluyosa
Ilaçlar yapıyo bende aynıyım. Hele birde göğüsler Aldı başını gidiyor.
Sen gördün heralde bebişleri darısı Başıma yaOff sorma o diş eti şişmesi bende de oldu çok acıyo.çok şükür ben atlattım, darısı başına... (bir taraftan da düşünüyorum; keşke tek acımız diş eti şişmesi olsa.)
2 günümüz kaldı bizimde. Perşembe göreceğiz bakalım tek mi değil mi?
Aynı işte ya. Normalde bile büyük şimdi daha ne kadar oldu. 9. Ayda yere değecek galibaValla benim göğüslerim zaten büyük normalde.
Şimdi bir tuhaflaştılar hiç sevmedim tiplerini tövbe tövbe Allah günah yazmasın. Sünger bob gibi oldular
Bana da kese demedi. Geçen hafta salı yazdım ne zaman geleyim diye. 10 gün sonra gel demiş. Kalp için erken ANCA kese görürüz. Inşallah minnağıda görürüm.Bana kimse keseye bakmaya gel demedi :)
Ben direkt kalp atışı randevusu aldım. Niyeyse...
Cok haklisin valla tamamiyle katiliyorum sana.Kız ne dicem acımayın şu adamlara :) girsin iğneler accık bir şey olmaz
Biz az mı sıkıntı çekiyoruz doktor kapılarında.
Narkozlar, muayeneler, kataterler, neler neler...
Totomda iğne yapılacak yer kalmadı mosmor oldu.
Kollarım delik deşik
Şu bizim adama da bir saç telini kopar da ver diyen olmadı anasını satim hahaha
Bende de gene başladı enfeksiyonda oluyo genelde jel yapıyo banaKızlar gecenin bu saati bana şimdi kuşku düştü uyandım wc ye gittim günlük pedimde transfer olmadan önceki gibi açık sarı akintilar gelmiş once konu başlıklarında aradım beni ilgilendiren zerre bişey yok ya bide Kaç gündür kokuyo bu akıntı acaba ilaçlardan mi ki bendeki bu normal mi bana bilgi verin lütfen hamile kizlar
Anam bu enfeksiyondansa Ayvayi yedim ben tutmadi o zaman bu yine bugüne kadar hiç sarı gelmemişti yarın 7.gun çoğu gitti azı kaldı bakam hayirlisiBende de gene başladı enfeksiyonda oluyo genelde jel yapıyo bana
Cevaplarinizi bekliyorum kızlarKızlar gecenin bu saati bana şimdi kuşku düştü uyandım wc ye gittim günlük pedimde transfer olmadan önceki gibi açık sarı akintilar gelmiş once konu başlıklarında aradım beni ilgilendiren zerre bişey yok ya bide Kaç gündür kokuyo bu akıntı acaba ilaçlardan mi ki bendeki bu normal mi bana bilgi verin lütfen hamile kizlar
Hadi gözün aydın canım için rahatlamistir şimdiKızlar kocamin arkasından şimdi idrar testi yaptım dayanamadIM 7.gunum ikinci çizgi baya silikte olsa çıktı şok oldum.... bu ne len ben baya hamilelik yolunda ilerliyom valla dedim
Gamze cnm muayenen bugunnd saat kactaydi? Merak ediyorum bizi de haberdar et olur mugamze42 .!.:Pesayı hiç duymamıştım,tese gibi zarar veriyormu o da acaba
ben de aynı fikirdeyim ama bebişimi zor buldum ya doktor değiştirme yüzünden kaybedersem diye düsünmekten de kendimi alamıyorum.Kızlar bende kadıköy Acıbadem de yaptırdım tedavimi. Bende Dr ima devam etmeyi cok isterdim ama 400tl muayene 15.000 doğum istiyolar. Herkesin fikrine Saygı duyuyorum ama ben kendi adıma bu paraları bu ise vermek istemiyorum. Gercekten yazık o paralar evlatlarımızın kaç senelik ihtiyac-eğitim parası olur. Ama ya kötü bise olursa diye düşünenleri de anlıyorum. Zor bulduk hepimiz cimrilik yapmıs gibi hissedip kötü bi durumda kendimizi affedemeyiz. Yine de iyi başka Dr lar bulabileceğimizi düşünüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?