2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

İşte bn kraker bile koyunca ağzıma hoppp gerı çıkıyo hepsi problem orda cok zor bi durum devamlı bulantı ve kusmak bni daha fazla yataga baglıyo

O zaman krizi fırsata çevir hayatım.
Nazını niyazını yap, hizmet ettir kendine yapabiliyorsan

Ya gerçi belki kadıncağız çok tatlıdır ne bileyim.
Herkesinki benim gibi mikrop olacak değil ya ...
Tatlı mı acı kız acııııı yaaa nasılda çekerler nazı geçtim bn onları artık

Bugün 5.gunum bak ama sende de kahverengi akıntı gelmiş ya bende renk yok beyaz ikinci tüp bebeğim 4. Transferim hala bocaliyorum allah kimseye aratmasin isteyen herkese versin ya
Bnmde bu 4. Transferim cnm ve 4 te bebegim bnmle kaldı üzülme hiç inanki onun olmasının bi zmnı var içini ferah tut

Vitamine D verdi sadece ebe bulunca ebeye de söyliycem yeterli gelmiycek bu vitamine D

Valla ben hiç anlayamadım canım senin değer artışını rabbim bebegine sağlık sıhhat versin tutunsun sıkıca annesine
Öyle deme ya ben 2 haftadır test veriyorum, herkes 2 test veriyor tamam belki verseler neler çıkacak, bu işin standartı yok sonuçta deyip kendimi avutuyorum inşallah görürüm keseyi

Öyle deme ya ben 2 haftadır test veriyorum, herkes 2 test veriyor tamam belki verseler neler çıkacak, bu işin standartı yok sonuçta deyip kendimi avutuyorum inşallah görürüm keseyi
Cnn doktorun hala bişi demiyor mu bu konu hakkında

İnşallah canım bizimde dileğimiz duamiz o yönde zaten kötü bir şey olsa değerin düşerdi seninki maşallah yükseliyor da. Senin kuzun biraz nazlı olacak annesi haberin olsun şimdiden annesine nazlaniyor ilerde çok çekersin sen ondan demedi deme

Aynen öyle canım belki adıda Nazlı olur kimbilir:)

Cnm sen sindi nezaman gidiceksin ultrasona hani artislara standaer bi yorum yapamiyo kimse çünkü standart degil ama rabbim.buyuk bak babygirl diye biri var memoril grubunda onda sa artis iki kati olmuyodu o sskikde dvm etti ama ustune ikiz bebek cikti:) yani ultrasona gidene kdr bence iyi kotu pek bksye dusunmemeye calis

Belkıde aynı benim kızım gibi gamzenin bebeğine veya bebişlerinede mucize mucize diyerek takılıcaklar.ben her kızımla merkeze gittiğimde nur hanım takılır bana ,kızımainşallah gamzeyede naaip olur

tugceserd post: 41667183 .!.:
Belkıde aynı benim kızım gibi gamzenin bebeğine veya bebişlerinede mucize mucize diyerek takılıcaklar.ben her kızımla merkeze gittiğimde nur hanım takılır bana ,kızımainşallah gamzeyede naaip olur
Insallah:) sen ne yaptin? Adet olmustun dimi basladin mi simdi surece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…