- 2 Temmuz 2015
- 616
- 445
- 18
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #3.021
Bugün 5.gunum bak ama sende de kahverengi akıntı gelmiş ya bende renk yok beyaz ikinci tüp bebeğim 4. Transferim hala bocaliyorum allah kimseye aratmasin isteyen herkese versin ya
Bende altli üstlü oturuyorum benimki de az değil sinir ediyo beni herseye karışıyor telefonla oynamama bile laf etmişti.. o yüzden dursunlar yerlerinde daha iyi yoksa sinir oluyom ben...hormonlar da yükseliyor kirivercem kalbini o olcak
Sağlıklı olsun benim olsun da 1 -2 hiç fark etmez ben onada razıyım yeterki kucagima almak nasip olsunHayırlı olsun canım.bende şaşırdım ikiz olur diyodum.böylesi daha hayırlıymış demekki.tüp bebekle zorla hamile kalıp sonra çok zaman geçmeden peşpeşe yapanlar var seninde öyle olur devamı gelir inş.
Ahhh sorma hemde ne sinir yapıyo hapların arkasına geçip saydirmayi o kadar çok istiyorum ki anlatamam düşüncesiz kadın herseyin zamanı gelcek amaBu bizim progesteron var ya aldığımız hormon.
Valla etkisi fena.
Çok sinir yapıyor
Adam öldürsen hafifletici sebep olur hahaha
Sperm kalitesi de iyi demekki hemen 8 embriyo dollenmis benim eşimden de şiringayla çektiler spermi benden 26 yumurta toplandi 24 tanesi tuttu bu acibademdeki olan şimdi ankarada gen art a gidiyoz Doktor fazla yumurtlamissin dedi gonal f dozunu düşürdü 17 de 17 si dollendi yumurtaların toplamından sonra ya 3.gun yada 5.gun transfer yapılır sonrası allaha emanet hep olumlu düşün ama kendini de herşeye hazır tut şimdiden hayırlı olsun canım allah işini rast getirsinArkadaşlar doktorun% 40-50 ihtimal verdiği microtese de eşimden sperm çıktı, yumutalarım toplandı. Bugün haber verdiler 8 embriyomuz varmış inanılmaz mutluyuz. Ancak merak ettiğim bundan sonraki süreç nasıl olacak transferde kaç embriyo koyuyorlar,embriyoların tutunması ihtimali yüksek mi? Bundan sonra bizi nasıl bir süreç bekliyor, çok korkuyorum birşey olmasından malum sperm çıkması bile bizim için mucize oldu. Fikir sahibi olanlar beni bilgilendirirse çok sevinirim
Insallah bizde sizin gibi guzel haberlerle hepimizi sevindiririz. 7 tane olgun yumurta vardi. 42 yasima gore gayet iyi buldum. Allaha sukur. Carsamba gunum opu var. Artik gecen seferden alistim heyecan yapmiyacam diyorum ama olmuyo.Hadi cnm artik sira sizde insallah sayfamizin heyexanlari sizlersinz:)
Arkadaşlar doktorun% 40-50 ihtimal verdiği microtese de eşimden sperm çıktı, yumutalarım toplandı. Bugün haber verdiler 8 embriyomuz varmış inanılmaz mutluyuz. Ancak merak ettiğim bundan sonraki süreç nasıl olacak transferde kaç embriyo koyuyorlar,embriyoların tutunması ihtimali yüksek mi? Bundan sonra bizi nasıl bir süreç bekliyor, çok korkuyorum birşey olmasından malum sperm çıkması bile bizim için mucize oldu. Fikir sahibi olanlar beni bilgilendirirse çok sevinirim
Insallah hepimiz guzel sonuclar aliriz. Benim transfer oldugum hastane cok buyuk bir arastirma hastanesi o yuzden genelde cok sirada bekleyen oluyo transfer icin. Iceriye girip cikmak 10 dakka suruyo zaten. Birde nelere dikkat etmem gerekli dedigimde normal hayatini surdur diyolar.Rica ederim canım.
Ben yurt dışındaki sitelerden de epey araştırdım.
Bizim doktorların yaptıklarını pek yapmıyorlar.
Mesela embriyo transferi sonrası 10 dk bile yatmadan eve gönderiyorlarmış kadınları :)
Çok şaşırdım ama bunun bir sakıncası yokmuş. Yani mutlaka yataklarda sürünmek gerekmiyormuş...
Ve buna benzer bir sürü şey.
Okudukça paylaşacağım
İnşallah tedavin güzel sonuçlanır :)
Insallah hepimiz guzel sonuclar aliriz. Benim transfer oldugum hastane cok buyuk bir arastirma hastanesi o yuzden genelde cok sirada bekleyen oluyo transfer icin. Iceriye girip cikmak 10 dakka suruyo zaten. Birde nelere dikkat etmem gerekli dedigimde normal hayatini surdur diyolar.
Ozgecim ama iyi bir vitamin ilaci verirler. Verloskundig baslamadiysan eger ev doktoruna veya eczaneye sor. Ben gecen hamileligimde kullanmustim birtane cok iyi gelmisti bana. Sonra bebegimi kaybedince sinirimi ondan cikartip atmistim siseyi simdide ismini unuttum. Butun vitaminleri kapsayan bir ilacti.Cnmmm senin o dedigin imkansız bn hollandada yaşıyorum mümkün degıl yönlendirmez ve vermezler kendiliginden gecer der
Kiz sen beni cok gulduruyon. Allah bu neseni hic bozmasin.Hayatım biliyorsun bu bizim organ (ismini vermeyeyim) biraz manyak.
İçinden her şey geliyor.
Renkli renksiz.
Sağı solu belli olmaz. Derdi bitmez.
5. gün çok erken de olabilir.
Tutunma ilk 6-7 günde oluyor çoğunlukla.
Tutunduktan sonra gelirse kahve akıntı - tutunma kanaması da denir - olumlu işaret.
Biraz sabret az kalmış.
Sperm kalitesi de iyi demekki hemen 8 embriyo dollenmis benim eşimden de şiringayla çektiler spermi benden 26 yumurta toplandi 24 tanesi tuttu bu acibademdeki olan şimdi ankarada gen art a gidiyoz Doktor fazla yumurtlamissin dedi gonal f dozunu düşürdü 17 de 17 si dollendi yumurtaların toplamından sonra ya 3.gun yada 5.gun transfer yapılır sonrası allaha emanet hep olumlu düşün ama kendini de herşeye hazır tut şimdiden hayırlı olsun canım allah işini rast getirsin
Ne güzel söylemişsin canım. İşte kiminde hiç sorun yok kalamıyor hamile, kiminde var, kalıyor. Bu demek oluyorki herşey ama herşey nasip. Nasibinde varsa her türlü oluyor. Yoksa çatlasan da patlasan da olmuyorBakın ben bu konuda durumumu anlattım.
Sağlık sorunlarım var bir dolu
Ama pes etmek yok : http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/polikistik-over.822207/page-5#post-41658121
Bana hiç söylemediHamile olan tüp bebek. Anneleri sizin endometrium nasıldı rahim zar kalınlığı kaçtı benim 8.3 dedi kontrolde iyi mi
Canim doktorun gerçekten işini biliyor hiç sıkıntı yapma çünkü yumurta toplamadan sonra verecegin arada rahim kendini güzelce toplar bebeklerin tutunma şansı daha yüksek olur sabırla bekle ben 4 embriyoyu acibademde 2000 aldılar gen art da 4 embriyo ya 500 aldı acibadem bizi çok kazikladi zaten sonra anladık ama çok geçtiÖncelikle hepinize cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar...
Biz istanbul fulya tüp bebekte tedavi görüyoruz. Doktorum embriyo transferinin daha yapılmayacağını söyledi. Sanırım öbür aya kalacakmış.bunun için açıklaması da bu zamana kadar kullandığım ilaç ve iğnelerden dolayı rahimin embriyo için tam hazır olmaması belli bir süre geçtikten sonra sanırım 10-15 gün adet olduğumdaa habet verecekmişim.ona göre transfer günü belli olacakmış.of ama hala anlamadım yarın gidip tekrar güzelce birdaha anlattıracağım heyecandanmıdır nedir söylenenler aklımdan uçup gitti tedirginim. bizim 16 yumurtadan anca 8 i döllenmiş bu arada umarım transfere kadar çok azalmazlarembriyo transferi birden fazla olursa ekstra ücret alınıyor mu bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?