2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Bn bn beraber oturuyorum cnm mecbur duyuyo aynı evin içinde

Cnmmm senin o dedigin imkansız bn hollandada yaşıyorum mümkün degıl yönlendirmez ve vermezler kendiliginden gecer der

Ah bu gevurların gözleri kör olmasın

Hayatım o halde bak şunlar işe yarayabilir :

• Bulantıyı tetikleyen sigara, yemek, parfüm kokusu gibi faktörlerden uzak durmak
  • Öğün sayısını altıya çıkarmak, az ama sık aralıklarla yemek yemek. Midenin boş kalmasına izin vermemek
  • Bulantı hissedildiği anda beyaz leblebi, tuzlu kraker, peksimet, kuru ekmek gibi besin madderi yemek
  • Uyandıktan sonra yataktan kalkmadan önce kraker gibi kuru birşeyler yiyip bir süre yatakta dinlendikten sonra kalkmak
  • Yemek aralarında yeterli sıvı almak
  • Gün içinde zaman zaman mola vererek dinlenmek
Kaynak : http://www.mumcu.com/hamilelikte-bulanti-ve-kusma-hiperemesis-gravidarum/
Bu yazıyı oku...

Canım jelden sonra oluyormuş. Jel yerinde iğne kullansan?
Kaşıntı falan da yapıyormuş jel.
Bana da jel dediler ama ben iğnede ısrar ettim.

Gerçi kıçımda iğne yapacak yer kalmadı o da ayrı
Ne bileyim canım ya jel verdiler, iğneyi tercih ederdim aslında:)

Bn bn beraber oturuyorum cnm mecbur duyuyo aynı evin içinde

O zaman krizi fırsata çevir hayatım.
Nazını niyazını yap, hizmet ettir kendine yapabiliyorsan

Ya gerçi belki kadıncağız çok tatlıdır ne bileyim.
Herkesinki benim gibi mikrop olacak değil ya ...

Ne bileyim canım ya jel verdiler, iğneyi tercih ederdim aslında:)

İğne ağrılı oluyor yalan yok.
Ben gece yaptırıyorum hep nöbetçi hemşire denk geliyor. Hepsi de erkek
Popom da delik deşik oldu.
Ama akıntı sıkıntı yok çok şükür.
Dayanabildiğim kadar dayanacağım iğneye devam edeceğim.

Kızlar bakın bu yazı da çok güzel :

Utanmayın Gebelikte Olur Böyle Şeyler : http://t24.com.tr/haber/utanmayin-gebelikte-olur-boyle-seyler,235952

Bende olanlar :
  • Aşırı gaz
  • Ağlama nöbetleri
  • Terleme ve kötü ter kokusu (hiç olmazdı bu yaşıma kadar yaşamadım)
  • Ağzım açık uyuyorum bildiğin salya sümük (hiç olmazdı bu yaşıma kadar yaşamadım) belki horluyorumdur bile ay çok fena

Bendede pembe kırmızı falan hiç olmadı. Hep jel akıntısı

Bende bugün gittim doktora ve kesemizi gördük çok şükür benim ki tek kese darısı bekleyenlerin başına 15 gün sonrada kalp atışlarını duymaya çağırdi
Hayırlı olsun canım.bende şaşırdım ikiz olur diyodum.böylesi daha hayırlıymış demekki.tüp bebekle zorla hamile kalıp sonra çok zaman geçmeden peşpeşe yapanlar var seninde öyle olur devamı gelir inş.

nuclear ay evettt ne safım ben de yeni gördüm :):)
Tabii biliyorsun bu çılgın bebeklerin ne zaman çıkacağı belli olmuyor.
Ama bir aksilik olmazsa yakın zamanlarda olacak
Ikiz olma durumuna göre değişecek. Bana 2 dene embriyo konuldu. Değerlerim çok yüksek değil ama yinede ikiz olsun istiyor bir yanım. Perşembe kese görmeye gideceğiz. Kız görmeye gideceğiz gibi heheheh

Ikiz olma durumuna göre değişecek. Bana 2 dene embriyo konuldu. Değerlerim çok yüksek değil ama yinede ikiz olsun istiyor bir yanım. Perşembe kese görmeye gideceğiz. Kız görmeye gideceğiz gibi heheheh

Bana da iki embriyo konuldu.
Gerçekten ikiz olsun çok isterim ben de
Hayırlısı olsun hakkımızda.

Bana kimse gel kese bakacağız falan demedi. Eğer yarın test yaptığımda değerim katlanmış olursa 20 gün sonra kalp atışına geleceksiniz dediler...

Insallah hayirli guzel haberlerini aliriz. Bende allah kismet ederse haftaya pazar falan transfer olabilirim. Bugun ultrasyona gidecem birazdan yumurdalari gormek icin heyecanliyim. Hayirli guzel haberler aliriz hepberaber insallah.
INŞALLAH canım ya sen daha baslardasin allah yardimcin olsun haftaya bugün gebelik testi benimde

Canım jelden sonra oluyormuş. Jel yerinde iğne kullansan?
Kaşıntı falan da yapıyormuş jel.
Bana da jel dediler ama ben iğnede ısrar ettim.

Gerçi kıçımda iğne yapacak yer kalmadı o da ayrı
Anaam jeli nasıl red eder iğneyi istersin bravo ben kicimin üstüne oturamadim o progestan yüzünden yatakta ne sağ ne sol donemedim eğer tutsaydi 3 ay devam edecektim ilk tüp bebeğimde yaşadım allah korusun progestan iğneye beni mecbur etmesin

Bugün 5.gunum bak ama sende de kahverengi akıntı gelmiş ya bende renk yok beyaz ikinci tüp bebeğim 4. Transferim hala bocaliyorum allah kimseye aratmasin isteyen herkese versin ya

O zaman krizi fırsata çevir hayatım.
Nazını niyazını yap, hizmet ettir kendine yapabiliyorsan

Ya gerçi belki kadıncağız çok tatlıdır ne bileyim.
Herkesinki benim gibi mikrop olacak değil ya ...
Bende altli üstlü oturuyorum benimki de az değil sinir ediyo beni herseye karışıyor telefonla oynamama bile laf etmişti.. o yüzden dursunlar yerlerinde daha iyi yoksa sinir oluyom ben...hormonlar da yükseliyor kirivercem kalbini o olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…