- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #2.981
Ya cnm aile hekimi yaziyomu bilmiyorum ama ben kadin doguma gidip yazdiriyorum 2 criorin 1 tanede kan sulandirici igne kutusunu 33tl ye mi ne aldim cok pahalilar yazdir benceKızlar crinone jel i direkt eczaneye gidip aliyorum ben ama Drkutusunurılabilen bise mi,75tl veriyorum habire bitiyo:)
Benim yarın en gec salı adet olmam lazım normal hesabıma göre adetim çok düzenli çünkü saliyi atlatirsam kesin hamile sayilirim inşallah ama günde 4 tane estrofem kullanıyorum ya o beni şaşırtırsaBnm kanamam olmasın diye ilaç kullanıyırum cnm . Ama ilk transferim de öyle olmuştu pembe geldi sonra kahverengi oldu sonra siyah bi renk ste farklı farklı oluyo cnm yapısı baska herkesin içini ferah tut inş bişiycikler olmaz
Beyaz olmasi da iyi değil mi sarı zaten iltihapta olur değil mi şimdi benim beyaz ben sakin olayım artık o zaman gün saymaya devam yarın 5Yok cnm olmamasi gayet normal benim hic olmadi cok sukur
Ben birde progestan kapsül kullanıyorum vajinadan hapin kalanı akmaya bi başlıyor su gibi dediğin gibi.. normal akintimla ikisi birleşince ayırt edemiyorum düz beyaz yani belki benimki şeffafdir.. bir kişi bile akintim beyaz yazmamis görünce eyvahh dedim ama şimdi baya rahatladım hepinize çok tsk ederim allah yardımcımız olsun..Canim bende ne yerleşme kanaması nede pembe akıntı olmadı. Su gibi akıntı oldu hala da oluyo
Cnm olumlu düşün inş bişi olmaz inan bna her zmn neyden korkuyorsak o Başımıza geliyor . Bnde 22 yaşındayım ve 4. Transferimde bebegim bna tutundu hersey sabırBenim yarın en gec salı adet olmam lazım normal hesabıma göre adetim çok düzenli çünkü saliyi atlatirsam kesin hamile sayilirim inşallah ama günde 4 tane estrofem kullanıyorum ya o beni şaşırtırsa
Bn mahvoldum cnm düşünsene uykunun içinde uyanıyosun bi anda kusmaya gidiyon hiç halim kalmadı ztn zayıftım daha kötü oldumBuarada bende göğüs hassasiyeti ve uyku dışında hicbi belirti yok, adet Gününe kadar kasıklarımda agrı olmustu, sonradan o da gecti. Ben baya normal hayatıma döndüm. Arada korkuyorum kötü bise olur mu diye ama cok şükür ağrım filan yok heralde boyle hayata devam etmenin bi sakıncası yoktur. Kızlar buarada mide bulantısı çekmeyenler yada hafif şekilde atlatanlar şükredin dua edin Şanslı kullarız. Benim en yakın arkadasım 2 ay Aralıksız cekti ve cok zor günler geçirdi. Hic düşündüğünüz gibi hamileligin tatlı cilvelerinden degil.. Bence en tatlı belirti uyku:) belirti istiyosanız onu dileyin, cok keyifli oluyo
Biz de eşimle ikiz olursa diye cok düşündük ve iki tane chicco urban almaya karar vermiştik.ben zaten ikiz olursa yanımda 2-3 kışi olmadan cıkamam.3 çocukla dişarda kendimi hiç hayal edemiyorum çünkğ bir taneyle felaketiz araba bi yerde biz bi yerde yapma kızım dur kızım eceeeeeSarisekerannesi ah cnm bikmezmiyim o aparati ama masallah tir gibi oluyo o aparatla aslnda sorun su ben su anakucaklari varya araba koltugu olarak kullanilan onlarin monte edilmesini isterim ilk zamanlar ama bu da birtek bugaboo donkey de var bide arkali onlu bikac modelde beni tatmin edebilmesi icin bizim bitane bu sekikde ikitanede ayri olan arabalardn almak lazim:))ay neyse cidden daha cok erken :)
Görüntü olarak ok ama yok deri yıkanmaz da rahat ben deli olurum onda.ben kızımın bebek arabasını 3 yıl oldu bak her ay yıkarım söküp makineye atıyorum.size tavsiyem sizde öyle bir araba tercigh edin bebek arabası cok kirlenen bişey.şeker çikolata dondurma yada yemek dökülebilşyorSarisekerannesi cnm sadece dış görünümü deri çok Hoşuma gitti ztn daha bnm ki fikir eşiminde beğenmesi lazım :)
Insallah hayirli guzel haberlerini aliriz. Bende allah kismet ederse haftaya pazar falan transfer olabilirim. Bugun ultrasyona gidecem birazdan yumurdalari gormek icin heyecanliyim. Hayirli guzel haberler aliriz hepberaber insallah.Benim yarın en gec salı adet olmam lazım normal hesabıma göre adetim çok düzenli çünkü saliyi atlatirsam kesin hamile sayilirim inşallah ama günde 4 tane estrofem kullanıyorum ya o beni şaşırtırsa
Hadi cnm artik sira sizde insallah sayfamizin heyexanlari sizlersinz:)Insallah hayirli guzel haberlerini aliriz. Bende allah kismet ederse haftaya pazar falan transfer olabilirim. Bugun ultrasyona gidecem birazdan yumurdalari gormek icin heyecanliyim. Hayirli guzel haberler aliriz hepberaber insallah.
Dışı deri içi degil ztn eşim beğenmez onu kesinGörüntü olarak ok ama yok deri yıkanmaz da rahat ben deli olurum onda.ben kızımın bebek arabasını 3 yıl oldu bak her ay yıkarım söküp makineye atıyorum.size tavsiyem sizde öyle bir araba tercigh edin bebek arabası cok kirlenen bişey.şeker çikolata dondurma yada yemek dökülebilşyor
Paylasimin icin tesekkurler. Bu yazi benim icimi bayagi rahatlatti.. nedenmi? Cunku ben hollanda da tedavi goruyorum birinci hamileligimde fazla kanamam oldugu halde doktor bana hic ilac vermedi. Turkiyede duyuyodum progestan ilaci veriyolardi. Simdi tekrar tedavideyim tekrar kanamam olursa hamilelikte vermeyeceklerini biliyorum. Bu yaziyi okuyunca neden vermediklerini anladim icim rahatladi.
Çok araştırdım yaklaşık 15. Haftalarda bitiyomuş bulantı . Tek korkum bebegin bu sekilde hiç beslenmiyor olması 15 haftaya kdr hiç beslenmedigini düşünürsek Minicik oluyo
Ya arkadaşlar bişey sorcam aramızda embriyolari tutmuslar var maşallah.... bir sürü konu başlığını araştırdım transferden sonra hep pembe akıntısı gelmiş milletin benim hiç bi renk yok bem beyaz ya ilk transferde sarıydi şimdi sadece beyaz başka renk yok sizde nasıl oldu benimki de normal mi nolur bana bişey yazın tecrübeyle sabit olan kizlar
Devamlı Başkalarını örnek veriyo bigün üstüne kusacam o olucak işte bu daha iyi günlerimiz aslında oda nasıl alıcaz bebek Arabasına herseye karışıcak herseye
Arkadaşlar buğün 9. Günüm nasıl geçti bilmiyorum, buğün sabah adet ağrısıyla uyandım dün akşam kullandığım jelden sonra beyaz ve kahve rengi peynir gibi Akıntı geldi yaşayanlar var mı olumsuz bir durum mu sizce
Cnmmm senin o dedigin imkansız bn hollandada yaşıyorum mümkün degıl yönlendirmez ve vermezler kendiliginden gecer derCanım bulantın seni kusturuyorsa, günde 3 kereden fazla ve üç gün üst üste kustuysan doktorunla konuş seni bir hastaneye yönlendirsin.
Serum versinler vitamin var içinde ilaç yok merak etme :) Bebek de stres olmaz sen de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?