2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kızlar crinone jel i direkt eczaneye gidip aliyorum ben ama Drkutusunurılabilen bise mi,75tl veriyorum habire bitiyo:)
Ya cnm aile hekimi yaziyomu bilmiyorum ama ben kadin doguma gidip yazdiriyorum 2 criorin 1 tanede kan sulandirici igne kutusunu 33tl ye mi ne aldim cok pahalilar yazdir bence

Benim yarın en gec salı adet olmam lazım normal hesabıma göre adetim çok düzenli çünkü saliyi atlatirsam kesin hamile sayilirim inşallah ama günde 4 tane estrofem kullanıyorum ya o beni şaşırtırsa

Canim bende ne yerleşme kanaması nede pembe akıntı olmadı. Su gibi akıntı oldu hala da oluyo
Ben birde progestan kapsül kullanıyorum vajinadan hapin kalanı akmaya bi başlıyor su gibi dediğin gibi.. normal akintimla ikisi birleşince ayırt edemiyorum düz beyaz yani belki benimki şeffafdir.. bir kişi bile akintim beyaz yazmamis görünce eyvahh dedim ama şimdi baya rahatladım hepinize çok tsk ederim allah yardımcımız olsun..

Benim yarın en gec salı adet olmam lazım normal hesabıma göre adetim çok düzenli çünkü saliyi atlatirsam kesin hamile sayilirim inşallah ama günde 4 tane estrofem kullanıyorum ya o beni şaşırtırsa
Cnm olumlu düşün inş bişi olmaz inan bna her zmn neyden korkuyorsak o Başımıza geliyor . Bnde 22 yaşındayım ve 4. Transferimde bebegim bna tutundu hersey sabır

Kızlar Alıntı yapamıyorum telefonum sapıttı.. Ben günde 1 tane kullanıyorum jeli,15günde bitiyo. Bugün aldım yarın kullanıcam mecbur ama bundan sonrakileri aile hekimine yazdırmaya çalışırım. Cevaplarınız icin cok teşekkürler.

Buarada bende göğüs hassasiyeti ve uyku dışında hicbi belirti yok, adet Gününe kadar kasıklarımda agrı olmustu, sonradan o da gecti. Ben baya normal hayatıma döndüm. Arada korkuyorum kötü bise olur mu diye ama cok şükür ağrım filan yok heralde boyle hayata devam etmenin bi sakıncası yoktur. Kızlar buarada mide bulantısı çekmeyenler yada hafif şekilde atlatanlar şükredin dua edin Şanslı kullarız. Benim en yakın arkadasım 2 ay Aralıksız cekti ve cok zor günler geçirdi. Hic düşündüğünüz gibi hamileligin tatlı cilvelerinden degil.. Bence en tatlı belirti uyku:) belirti istiyosanız onu dileyin, cok keyifli oluyo

Bn mahvoldum cnm düşünsene uykunun içinde uyanıyosun bi anda kusmaya gidiyon hiç halim kalmadı ztn zayıftım daha kötü oldum

Biz de eşimle ikiz olursa diye cok düşündük ve iki tane chicco urban almaya karar vermiştik.ben zaten ikiz olursa yanımda 2-3 kışi olmadan cıkamam.3 çocukla dişarda kendimi hiç hayal edemiyorum çünkğ bir taneyle felaketiz araba bi yerde biz bi yerde yapma kızım dur kızım eceeeee allahtan kız kardeşim var o cok yardımcı bana

Sarisekerannesi cnm sadece dış görünümü deri çok Hoşuma gitti ztn daha bnm ki fikir eşiminde beğenmesi lazım :)
Görüntü olarak ok ama yok deri yıkanmaz da rahat ben deli olurum onda.ben kızımın bebek arabasını 3 yıl oldu bak her ay yıkarım söküp makineye atıyorum.size tavsiyem sizde öyle bir araba tercigh edin bebek arabası cok kirlenen bişey.şeker çikolata dondurma yada yemek dökülebilşyor

Insallah hayirli guzel haberlerini aliriz. Bende allah kismet ederse haftaya pazar falan transfer olabilirim. Bugun ultrasyona gidecem birazdan yumurdalari gormek icin heyecanliyim. Hayirli guzel haberler aliriz hepberaber insallah.

Insallah hayirli guzel haberlerini aliriz. Bende allah kismet ederse haftaya pazar falan transfer olabilirim. Bugun ultrasyona gidecem birazdan yumurdalari gormek icin heyecanliyim. Hayirli guzel haberler aliriz hepberaber insallah.
Hadi cnm artik sira sizde insallah sayfamizin heyexanlari sizlersinz:)

Dışı deri içi degil ztn eşim beğenmez onu kesin

Rica ederim canım.
Ben yurt dışındaki sitelerden de epey araştırdım.
Bizim doktorların yaptıklarını pek yapmıyorlar.

Mesela embriyo transferi sonrası 10 dk bile yatmadan eve gönderiyorlarmış kadınları :)
Çok şaşırdım ama bunun bir sakıncası yokmuş. Yani mutlaka yataklarda sürünmek gerekmiyormuş...
Ve buna benzer bir sürü şey.
Okudukça paylaşacağım
İnşallah tedavin güzel sonuçlanır :)

Çok araştırdım yaklaşık 15. Haftalarda bitiyomuş bulantı . Tek korkum bebegin bu sekilde hiç beslenmiyor olması 15 haftaya kdr hiç beslenmedigini düşünürsek Minicik oluyo

Canım bulantın seni kusturuyorsa, günde 3 kereden fazla ve üç gün üst üste kustuysan doktorunla konuş seni bir hastaneye yönlendirsin.

Serum versinler vitamin var içinde ilaç yok merak etme :) Bebek de stres olmaz sen de

Canım merhaba.
Benim ilk denemem.
Tuttu :)
Transferin 5. gününden sonra 1 hafta boyunca her gün günde 4-5 kere kahverengi akıntı geldi.
Her seferinde regl oluyorum sandım ağladım hatta.
Ama çok şükür kesildi artık gelmiyor :)

Akıntı kötü değil. Korkma.
Kan kırmızısı ya da koyu siyah renkli damlalar ve/veya parça düşürme şeklinde olmadığı müddetçe sorun yok.
Hiç akıntın da olmayabilir bu arada.

Kaç gün oldu transfer olalı?

Devamlı Başkalarını örnek veriyo bigün üstüne kusacam o olucak işte bu daha iyi günlerimiz aslında oda nasıl alıcaz bebek Arabasına herseye karışıcak herseye

Tatlı anne bir şey diyeceğim :)
Sen kaynanana (ben kendiminkine böyle diyorum çünkü cadının tekidir) neden hemen söyledin?
Bizde sadece eşim ve ben biliyoruz.
12. hafta bitene kadar da kimseye söylemeyeceğiz sözümüz var.
Her şeye karışıp keyfimizi kaçırırlar diye söylemedik...

Canım jelden sonra oluyormuş. Jel yerinde iğne kullansan?
Kaşıntı falan da yapıyormuş jel.
Bana da jel dediler ama ben iğnede ısrar ettim.

Gerçi kıçımda iğne yapacak yer kalmadı o da ayrı

Beybiler bana doktor kese falan demedi yahu.
Yarın testi tekrarlayacağım.
Değerim yükseldi ise 20 gün sonra kalp atışı için gideceğim ama kimse keseden bahsetmedi

Cnmmm senin o dedigin imkansız bn hollandada yaşıyorum mümkün degıl yönlendirmez ve vermezler kendiliginden gecer der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…