- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #2.661
Inan milim fln hic sormadim ultrasonla bakti alttan muayene etmedi yani. Ikiside gayet net gozukuyodu ama olctumu bilmiyorumki ben ztn aa bitane daha var diyince gitti kafa[/QUOTE][QUOTmukprenses187, post: 41603445, member: 506580"]Kaçar milim CNm keseler daha bebekler görünmedi mi
bizde kesemizi gördük haftaya kalp için çağırdı doktor :) darısı siz bekleyenlere olsunBebekler göründü MÜ ultrason resmi vermedi mi
Canım gözün aydınSonuç 310 canım
9. 11. gün erkenden kanına baktirdigini farz etmesek değerlerin hiç düşmemiş gayet te güzel yükselmiş görünüyor hadi inşallah canım hem bugün süper yükselmiş gözün aydın diyelim artık
Sağol canım evet o tek Düşüş kafa karıştırdı ama sonradan vazgeçti meleğim bırakmaz inşallah artık
Oh oh çok iyi de kaç milim kaçıncı hafta gözüktü sadece kese mi göründü bi Ayrıntılı yazın da karşılaştıralımbizde kesemizi gördük haftaya kalp için çağırdı doktor :) darısı siz bekleyenlere olsun
kağıt verdi altta yazan degerşi mi soruyorsun tam bilemiyorum 16.3 yazıyor sadece bakın burda dedi karından baktı haftayada kalp için çağırdı sana ne dedi doktorunOh oh çok iyi de kaç milim kaçıncı hafta gözüktü sadece kese mi göründü bi Ayrıntılı yazın da karşılaştıralım
kağıt verdi altta yazan degerşi mi soruyorsun tam bilemiyorum 16.3 yazıyor sadece bakın burda dedi karından baktı haftayada kalp için çağırdı sana ne dedi doktorun[/QUOTE. On gün sonra gel dedi 5+2 de 14 mm. Keseler ama bebekler görünmedi
Bebek göründü MÜ CNm ultrasona göre kaç haftalıkkağıt verdi altta yazan degerşi mi soruyorsun tam bilemiyorum 16.3 yazıyor sadece bakın burda dedi karından baktı haftayada kalp için çağırdı sana ne dedi doktorun
yok canım bebek dediği kalp atımı heralde haftaya gidecemBebek göründü MÜ CNm ultrasona göre kaç haftalık
Özele bak CNm sen de.. Seninkinde nokta şeklinde beyazlık var benimkilerde niye yok yakağıt verdi altta yazan degerşi mi soruyorsun tam bilemiyorum 16.3 yazıyor sadece bakın burda dedi karından baktı haftayada kalp için çağırdı sana ne dedi doktorun
özele yazdım da burayada yazıyım onu doktor ben ne anlarım hocam siz ne görüyorsanız söyleyin dedim adam da kibarlık yaptı çizgi çekti gözüme soktu resmenÖzele bak CNm sen de.. Seninkinde nokta şeklinde beyazlık var benimkilerde niye yok ya
Tam ortadaki sanki çizilmiş değil ama bilemedim kesen benden büyük belki Ondandır Hayırlısı artıközele yazdım da burayada yazıyım onu doktor ben ne anlarım hocam siz ne görüyorsanız söyleyin dedim adam da kibarlık yaptı çizgi çekti gözüme soktu resmen
canım inanmıyorsan yapacak bişey yok neden sana yalan söyleyim ki neyse hayırlısı olsun.Tam ortadaki sanki çizilmiş değil ama bilemedim kesen benden büyük belki Ondandır Hayırlısı artık
Yok CNm niye inanmayayım :)canım inanmıyorsan yapacak bişey yok neden sana yalan söyleyim ki neyse hayırlısı olsun.
neyse görüşürüzYok CNm niye inanmayayım :)
eee kâğıdın altında yazanı dıyosanız benımkı cok mınıcık ozmn 6.5mm yazıyoTam ortadaki sanki çizilmiş değil ama bilemedim kesen benden büyük belki Ondandır Hayırlısı artık
Senin haftam da daha küçük zaten 4+3 de benimde 6mm dieee kâğıdın altında yazanı dıyosanız benımkı cok mınıcık ozmn 6.5mm yazıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?