2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Pamukprenses oyle dusunme canim sitres yapma kendine rabbimden hepimiz icin hayirlisini diliyorum hangi tarihte embriyolarini koydurdun kan degerin kac canim senin

Pamukprenses oyle dusunme canim sitres yapma kendine rabbimden hepimiz icin hayirlisini diliyorum hangi tarihte embriyolarini koydurdun kan degerin kac canim senin
6 hazırında kondu..9.gunn 302 di değerim düşünmeden edemiyorum ya boşsa diye...Allah yardımcımız olsun bugün mide bulantım da basladi

6 hazırında kondu..9.gunn 302 di değerim düşünmeden edemiyorum ya boşsa diye...Allah yardımcımız olsun bugün mide bulantım da basladi
ınsallah hersey yolunda cnm karından baktırdığın ıcın gorememıs olabılır sonuçta.. benımde dunaksamdan berı mıde bulantısı degılde böyle nasıl desem sankı canım hıcbısy ıstemıyo yesem mıdem bulancakmıs gıbı hıssedıyorum

Alttan bakalım da demiyorlar psikolojim bozuluyor bari biri sağlıklı olsun görünsün diyom of ini bugünler çabuk geçer on gün sonra gtcem

Kızlar buğün çatlatma iğnesi vırundum sanki çarpıntım var ve sabahtan beri böyle bir şey yaşayan var mı?
bende vuruldum o iğneyi ama bana ters bi etkisi olmadı canım.

Arkadaslar bu 5

+25+2dediginiz ne oluyo anlamadim ben
5 hafta 2 günlük demek canım.bazen bizim adet tarihimizle uyumlu olmuyo hamileligimiz. ultrasonda olcum yapınca dr bebegın gercek haftasını soluyo.

Bende yolk kesesi de gorunmedi icimde hep bi stres var ya bos gebelikse diye offf Allahim
canım beni alttan muayene etti.tahminimce ondan görunmustur. internette bi cok yazıokudum, vajinal muayene hakkında kötü bise yazmıyo, tüm dr lar ilk haftalarda vajinal muayene normal diyo. kendi dr um direkt alttan muayene yaptı. güvenim sonsuz sormadım bile.

bende guvendıgım kendı doktoruma gıtsem hıc cekınmıcem nerden bakarsa baksın ama ılacım bıttı ve suan kalp atışları ıcın erken bılıyorum oyuzdn kendı doktoruma gıtmeye gerek yok gıbı gelıyo burda yazdırırım bıde gorebılıyosa keseyı gorsun.. haftaya kendı doktoruma gıtcm

kızlar dun gece rüyamda hayırdır ınsallah bebeklerımı gordum ama cok enteresan:) ultrasonda bakılıyo goya ama böyle bas parmak kdr yoklar okdr kucuk.. ama goruntu ultrason goruntusu degıl baya baya canlı goruyoruz doktor bacaklarını acıyo bakıyo dıyokı bak soldakı kız sonra bakıyo sagdakı de kızmış dıyo.. hadı ya dıyorum ıkı kızım mı olck esım uzulcek ama ya dıyorum o hep bı kız bı erkek ıstıyodu dıyorum oyle bı ruyaa bukdrdı

canım keseyi yada keseleri kesin görür karından da.. buarada sen oruc tutuyo musun canım. benim 1-2 saatte bir aclıktan ölür gibi midem kazınıyo. rahat tutabiliyo musun

canım keseyi yada keseleri kesin görür karından da.. buarada sen oruc tutuyo musun canım. benim 1-2 saatte bir aclıktan ölür gibi midem kazınıyo. rahat tutabiliyo musun
yok cnm hıc tutmadım foss çıktım valla( bu sene 30 gun seneye de ınsallah emzırıyo olcaz bı 30da ordan nasıl oducez kara kara düşünüyorum.. benımde mıdem sureklı yanıyo ya su ıcme ıhtıyacı duyuyorum ya da bıseyler atıştırma gercı pek ıstahım yok ama mıdem hep rahatsız gıbı... bıde jelı fln bıturlu oturtamadım kafamda aksam 9da sıkacam sonra hop 3 de bıdaha sıkacam 6 saat farkla kısaca olmadı yanı allah affetsın

bende cocuga zarar gelir korkusuyla tutmuyorum.. dediğin gibi 60 gün fena olacak:) allah kolaylıgını verir. ben jeli günde 1 kere kullanıyorum. ona ragmen cesaret edemedim

Konuştuğumuz yada düşündüğümüz herseyin etkisi Altın'da kalıyoruz o şekilde görüyoruz rüyaları . Bn cnkü saçma ve ötesi seyler görüyorum artık resmen sacma

Konuştuğumuz yada düşündüğümüz herseyin etkisi Altın'da kalıyoruz o şekilde görüyoruz rüyaları . Bn cnkü saçma ve ötesi seyler görüyorum artık resmen sacma
neler dusunuyosak artık... benım bey bıraz erkekcı gercı hayırlısı olsun dıyor ama bılıyorum azcık erkek olsa daha sevinecek gıbı ıkız olursada ınsallah hayırlısıyla bır erkek bır kız olur dıyo.. heralde ondan etkılendım ama görsen cok komıktı bırde mınıcık yuzlerı vardı kucucuk bıblolar olur ya oyle:)

buarada senınde 1 gun kaldı dımı ınsallah doktora gıtmene

Rabbim eli ayagi eksiksiz evlat nasip etsin cift tek onemli degil diyorum zorlugu olacaktir ama rabbim gic verecektir ona gore insallah yarin 3uncu hcg baktiracam insallah cifte katlamistir degerlerim
inşallah canım güzel çıkar

Alttan bakalım da demiyorlar psikolojim bozuluyor bari biri sağlıklı olsun görünsün diyom of ini bugünler çabuk geçer on gün sonra gtcem
Altinci haftada karindan yapilan ultrasyonda bebeklerin gorunmemesi cok dogal. Ben yurt disindayim burda 7. Haftadan once ultrasyon yapmazlar gorunmeyecegi icin 7. Haftada alttan yaparlar gorunmesi icin. Bosubosuna uzme kendinide bebeklerinide.

Rabbim hayira cikarsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…