2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

aynen canım bende clexan kullanıyorum perşembe bittiği için gideceğim hem ilaç yazdıracağım hem muayne keseler görünür normalde doktorum salı da görünür demişti ama ben 2 gün daha bekleyeceğim ilaç için

hadı bakalım ama ben alttan muayene ettirmek ıstemıyorum cunku kendı doktoruma gıtmıcem burda bı hastaneye gıtcm cok gergınm sağlıklılar mı nasıllar tek mı cıft mı sorular bıtmıyo

hadı bakalım ama ben alttan muayene ettirmek ıstemıyorum cunku kendı doktoruma gıtmıcem burda bı hastaneye gıtcm cok gergınm sağlıklılar mı nasıllar tek mı cıft mı sorular bıtmıyo
aynen canım iki embriyo verildi acaba ikiside varmı sorusu bende de var bende karından muayne ettireceğim canım şimdilik bu doktora gidiyorum kalp atışlarından sonra kendime iyi bi doktor seçeceğim

gamze42 canım tebrik ederim çok iyi yaaa sevindim rabbim sana bağışlasın.
xergen canım seninde gözün aydın sağlıkla devam etsin inşallah.

benim değerler öncekiyle hemen hemen aynı o ikizdi. ama ben ikiz olmasında korkuyorum açıkcası tabii rabbim ne verirse razıyım. gönlüm tek olmasından yana

benim değerler öncekiyle hemen hemen aynı o ikizdi. ama ben ikiz olmasında korkuyorum açıkcası tabii rabbim ne verirse razıyım. gönlüm tek olmasından yana
aynen.. bırsuru korkularım var bazen neyıne guvenıp cıft trasfer ettırdın dıyorum sonra kendı kendıme kızıyorum saçmalama dıye... dua ederken hıc tek ya da cıft demiyorum rabbım sağlıkla doğurup bakabılecegımz kadarını nasıp etsın..

Belki boylesi daha hayirlidir. Ben bazen hic gitmek istemedigim tatillere daha cok eglenir gelirim. Sonu cok heyecanli olmus.. bakmissin

Kizlarrr keseler iki kat buyumus..daha goremeyiz on gun sonra dedi zaten erken gtmistim ... adete gore 6 hafta yrn olcak ama bebislerin biri 5+0 digeri 5+2 ultrasona gore...sabredicem...on gun so raaaaya

Inşallah o aşamalara geleyim de açarım canım,
inşallah gelicekain canım

Aynen bizde bayramdan önce 4 günlüğüne biyerlere gidicektik bakalım iptal olucak snaırım
nur hanima git.

Belki boylesi daha hayirlidir. Ben bazen hic gitmek istemedigim tatillere daha cok eglenir gelirim. Sonu cok heyecanli olmus.. bakmissin
aynen bakalım hayırlısı.diğerinde çok eminsim oldu fln diyordum. Kızın ilk denemede oldu ya dororunda diyor onun rahatliği vardi

Vallaben de oyle herkes nasil bakcaksin diyo...ben dra birakmistim o iki koymayi uygun gordu..hayirlisi daha bebekler gorunmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…