- Emoji Skoru
- 432
- Puanlar
- 73
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #2.521
Sahurdan sonra şart mı? Eşim kaldırmıyor beni uyumadan hazırlıyorum ona kendi yiyor.Kızlar bu gece bana sahurdan sonra bir Meryem okuyabilirmisiniz,okuyanlar özelden yazarsa sayı topluyorum
canım daha yeni 5 haftaAmi
AminAmin insallahh canim ya tek duamiz bu seninki kac haftalik suan
aynen canım bende clexan kullanıyorum perşembe bittiği için gideceğim hem ilaç yazdıracağım hem muayne keseler görünür normalde doktorum salı da görünür demişti ama ben 2 gün daha bekleyeceğim ilaç içinCnm sen nezaman kese gormeye gidecektin? Ya benim igne bitiyo persembe gunune kdr sirf ilac yazdirmaya bursa bi doktora gidecegime kendi doktoruma gideyim diyorum hem ilac yazsin hemde bi baksin belki keseleri görürüz 6sina cagirmisti aslnda ama ilacim bitiyo
tesekkür ederim canım
teşekkürler canımGamze ve xergen tebrikler
Olur canım Şart değilSahurdan sonra şart mı? Eşim kaldırmıyor beni uyumadan hazırlıyorum ona kendi yiyor.
Benimkide 5hafta icindecanım daha yeni 5 hafta
hadı bakalım ama ben alttan muayene ettirmek ıstemıyorum cunku kendı doktoruma gıtmıcem burda bı hastaneye gıtcm cok gergınm sağlıklılar mı nasıllar tek mı cıft mı sorular bıtmıyoaynen canım bende clexan kullanıyorum perşembe bittiği için gideceğim hem ilaç yazdıracağım hem muayne keseler görünür normalde doktorum salı da görünür demişti ama ben 2 gün daha bekleyeceğim ilaç için
aynen canım iki embriyo verildi acaba ikiside varmı sorusu bende de var bende karından muayne ettireceğim canım şimdilik bu doktora gidiyorum kalp atışlarından sonra kendime iyi bi doktor seçeceğimhadı bakalım ama ben alttan muayene ettirmek ıstemıyorum cunku kendı doktoruma gıtmıcem burda bı hastaneye gıtcm cok gergınm sağlıklılar mı nasıllar tek mı cıft mı sorular bıtmıyo
aynen canım iki embriyo verildi acaba ikiside varmı sorusu bende de var bende karından muayne ettireceğim canım şimdilik bu doktora gidiyorum kalp atışlarından sonra kendim
Banada iki embriyo kondu degerler yuksek olursa ikiz sansi buyukmus oyle soyledi benim doktoraynen canım iki embriyo verildi acaba ikiside varmı sorusu bende de var bende karından muayne ettireceğim canım şimdilik bu doktora gidiyorum kalp atışlarından sonra kendime iyi bi doktor seçeceğim
aynen.. bırsuru korkularım var bazen neyıne guvenıp cıft trasfer ettırdın dıyorum sonra kendı kendıme kızıyorum saçmalama dıye... dua ederken hıc tek ya da cıft demiyorum rabbım sağlıkla doğurup bakabılecegımz kadarını nasıp etsın..benim değerler öncekiyle hemen hemen aynı o ikizdi. ama ben ikiz olmasında korkuyorum açıkcası tabii rabbim ne verirse razıyım. gönlüm tek olmasından yana
Ben yarın sabah senin adına bir meryem suresi okurum canım okuyunca mesaj atarımKızlar bu gece bana sahurdan sonra bir Meryem okuyabilirmisiniz,okuyanlar özelden yazarsa sayı topluyorum
Belki boylesi daha hayirlidir. Ben bazen hic gitmek istemedigim tatillere daha cok eglenir gelirim. Sonu cok heyecanli olmus.. bakmissinİnşallah canım bende yarın adet söktürücü ilaca başlıycam dondurulmus ya benim pek fazla yormıycak inşallah.keske bu sefer olsa.nedense bu sefer cok. Sakınım sankı baska bişey için gidicek işim gibi o eski heycanım yok
Bi tane yazdım sana canım sağolasınBen yarın sabah senin adına bir meryem suresi okurum canım okuyunca mesaj atarım
inşallah gelicekain canımInşallah o aşamalara geleyim de açarım canım,
Aynen bizde bayramdan önce 4 günlüğüne biyerlere gidicektik bakalım iptal olucak snaırımbenimde dondurulmuş bende bu sefer daha umutlu ve mutluyum nedense:) Adet olmadın ya onun sıkıntısı vardır canım benim geldi rahatladım resmen.. başlayınca kendini daha iyi hissedersin merak etme.. Ama sanırım bizim transferler bayram a falan denk gelicek..
nur hanima git.hadı bakalım ama ben alttan muayene ettirmek ıstemıyorum cunku kendı doktoruma gıtmıcem burda bı hastaneye gıtcm cok gergınm sağlıklılar mı nasıllar tek mı cıft mı sorular bıtmıyo
aynen bakalım hayırlısı.diğerinde çok eminsim oldu fln diyordum. Kızın ilk denemede oldu ya dororunda diyor onun rahatliği vardiBelki boylesi daha hayirlidir. Ben bazen hic gitmek istemedigim tatillere daha cok eglenir gelirim. Sonu cok heyecanli olmus.. bakmissin
Vallaben de oyle herkes nasil bakcaksin diyo...ben dra birakmistim o iki koymayi uygun gordu..hayirlisi daha bebekler gorunmediaynen.. bırsuru korkularım var bazen neyıne guvenıp cıft trasfer ettırdın dıyorum sonra kendı kendıme kızıyorum saçmalama dıye... dua ederken hıc tek ya da cıft demiyorum rabbım sağlıkla doğurup bakabılecegımz kadarını nasıp etsın..
Gamze cım sen bizimle aynı mrkezdeysin demi?doktorun kımdiBi tane yazdım sana canım sağolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?