- Emoji Skoru
- 721
- Puanlar
- 123
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #2.461
geçmiş olsun canım.. bise dediler mi, neden olmuş böyle biişe. allah evlatlarını sana bagışlasın. saGLIKLA sıhhatle kucagına almayı nasip etsin sana. durdu mu kanaman şimdi, normale döndün müKızlar dün çok kötü bi gün geçirdim, Allah kimsenin başına vermesin..epey bi kanamam oldu, acil acil gezdik kadın doğumcu bulana kadar..bulduk bi doktor, baktı bebeklerim duruyor çok şükür, kalp atışlarını bile duydum dün ilk defa..doktor yatak istirahati verdi..dua edin bana nolur, hayatımın en kötü günüydü..
geçmiş olsun canım.. bise dediler mi, neden olmuş böyle biişe. allah evlatlarını sana bagışlasın. saGLIKLA sıhhatle kucagına almayı nasip etsin sana. durdu mu kanaman şimdi, normale döndün mü
Evet persembe gunu gireceksin zaten ayni oyle. Ortadakide kalp onunda nasil hizli hizli attigini gireceksin insallahKızlarrrrrrr yaaa bebegim gercekten şu resimdekine mi bnziyo
Kızlarr sonuç 98 :)çok şükür bu bi mucize olmalı
Kızlarrrrrrr yaaa bebegim gercekten şu resimdekine mi bnziyo
Aaa tek mi:) bakalim bizim ne cikacak ya bejim ignem bu perşembe bitiyo mecbur kadin doguma gidip ilac yazdircm gitmisken burda bi doktora baktirayim diyorum belki gozukur sen karindan mi muayene oldun gozun aydin uaa darisi kalp atisina insallah
Benim doktorumda hep der tek bebek daha rahat bebek ikiz gebelık zor der.allah sağlıklı sıhhatlı hayırlı evlat nasip etain gerisi bos.
gözün aydın canım.. bu haftaya da güzel haberlerle başladık hadi bakalım...kızlar sonucumu aldım 86,8
Allah esirgesin canım.. Kesildiyse kanaman lütfen olumlu ol, dün duymuşsun kalpleri de.. bi de 2 tane pıtır pıtır atıyodur onlarSabahtan beri yok gibi..baya irice kan pıhtısı düşürdüm, onun öncesinde kasıklarımda ağrı oluyordu çok şükür o da geçti..başımdan aşağı kaynar sular döküldü, gittiler sandım.
Insallah tekrarini yasatmaz allahim hamileligin surecinde.sakin is yapma. Yat dinlen. Doktor neden olabilir diye birsey soyledimi. Dualarim seninle.Kızlar dün çok kötü bi gün geçirdim, Allah kimsenin başına vermesin..epey bi kanamam oldu, acil acil gezdik kadın doğumcu bulana kadar..bulduk bi doktor, baktı bebeklerim duruyor çok şükür, kalp atışlarını bile duydum dün ilk defa..doktor yatak istirahati verdi..dua edin bana nolur, hayatımın en kötü günüydü..
Bendede eklem ve kemik agrisi cok oluyo ilaclardan. Bazen kirasim geliyo o derece.Pozitif sonuçlar Alanları tebrik ediyorum çok sevindim, üf buğün transfer Günümle birlikte 5. Günüm dün adet olmuş gibi karın ağrısıyla uyandım çok şükür buğün bişey yok , birde vücudum sakinleştirici almış gibi özellikle bileklerim ve dizlerimden altı sanki hep masaj yapılsa rahatlıyorum ilaçlardan mı acaba yaşayan var mı kızlar.
Gözün aydın canım rabbim sağlıkla devamını getirir inşallahkızlar sonucumu aldım 86,8
Tebrik ederim. Sonuclarin kat kat katlanir insallah.kızlar sonucumu aldım 86,8
Sağol canım inşallah iyiye gidergamze sen bunun için heryere yazılar yaz.. bunu herkes görsün. ben cok fazla yazı okumuşumdur hcg degerleriyle ilgili.. boyle bi düşüş üzerine bukadar güzel yükselmiş deger görmedim hiç.. allah ayırmasın evladınla seni..
özge sanırım bu gösterim sadece. ama tam da bilmiyorum bende merak ediyorum.
bence senin de persembe gözükür. aramız 3 gündü bizim. bence bi git göz at:)
tugce ben hep ikiz istemiştim allahtan.. şu tedavi sürecinde tek duam allahım sağlıkla dogacak, alacak nefesi olan cocukları ver içime dedim.. saglıklı sıhhatlı olsun 1-2 farketmez hicbirimiz icin sanırım, bu kadar ugrastan sonra...
gözün aydın canım.. bu haftaya da güzel haberlerle başladık hadi bakalım...
Sağol canım doktor hala şaşkın bişey diyemedi çarşamba yine test:)evet canım orası cok yakın haataneye hatta camdan görebilirsin. İnan bende cok iyi bilmiyorm çünkü ben avrupa yakasında oturuyorum.ama hastanenin oraları az çok biliyorum.
İyi bari yalnız değilim.
İnşallah canım
maşallah canım rabbim dağlıkla kucagına almak nasip etsin.doktorunla görüşte bizide bilğilendir
aynen valla çok ilğinç oldu
Ya Ağrıda değil bir garip birde sabah sanki kalbim hızlı atıyor şimdi farkettim çarpıntı mı acaba normalde bir demlik çay içerdim şimdi içmiyorum da iki bardak oda sabah neyse hayırlısı ile sonuçlansında :)))Bendede eklem ve kemik agrisi cok oluyo ilaclardan. Bazen kirasim geliyo o derece.
Gözün aydın canım rabbim sağlıkla devamını getirir inşallah
kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Ben hayatım boyunca bu kadar heyecanlanmamıştım.Nikah ta evet derken bileTebrik ederim. Sonuclarin kat kat katlanir insallah.
Nasıl sevindim bilemezsin doktoru aradın mı senin bebiş çok Nazlı olacak yahuuuKızlarr sonuç 98 :)çok şükür bu bi mucize olmalı
İnşş bi gelseydi o günümüz hayırlısıylaEvet persembe gunu gireceksin zaten ayni oyle. Ortadakide kalp onunda nasil hizli hizli attigini gireceksin insallah
Cnm mua[/QUOTE][QU"Heveslebekleyen, post: 41569426, member: 505252"]gamze sen bunun için heryere yazılar yaz.. bunu herkes görsün. ben cok fazla yazı okumuşumdur hcg degerleriyle ilgili.. boyle bi düşüş üzerine bukadar güzel yükselmiş deger görmedim hiç.. allah ayırmasın evladınla seni..
Cnm nereden muayene oldun alt mi gobekten mi skiskmiydin fln?
tugce ben hep ikiz istemiştim allahtan.. şu tedavi sürecinde tek duam allahım sağlıkla dogacak, alacak nefesi olan cocukları ver içime dedim.. saglıklı sıhhatlı olsun 1-2 farketmez hicbirimiz icin sanırım, bu kadar ugrastan sonra...
Canım yaşadığın korkuyu en şyi ben anlarım Perşembe de benim Başıma geldi hemen doktoruma ulaştık kontrol etti şükür bebekte bişey yoktu.hemen takviye iğnelere başladık ve istirahat önerdi.ilk hastaneye yatırmak istedi ama direnince kendine Çok dikkat et stresten uzak dur dedi.Allah izin verirse aynı tarihte doğum yapıcam senle.önünüzdeki bu iki hafta çok önemliymiş çok dikkat et.ben işe gidiyorum ama fazla hareket etmemeye çalışıyorumKızlar dün çok kötü bi gün geçirdim, Allah kimsenin başına vermesin..epey bi kanamam oldu, acil acil gezdik kadın doğumcu bulana kadar..bulduk bi doktor, baktı bebeklerim duruyor çok şükür, kalp atışlarını bile duydum dün ilk defa..doktor yatak istirahati verdi..dua edin bana nolur, hayatımın en kötü günüydü..
Cnm mua[/QUOTE][QU"Heveslebekleyen, post: 41569426, member: 505252"]gamze sen bunun için heryere yazılar yaz.. bunu herkes görsün. ben cok fazla yazı okumuşumdur hcg degerleriyle ilgili.. boyle bi düşüş üzerine bukadar güzel yükselmiş deger görmedim hiç.. allah ayırmasın evladınla seni..
Cnm nereden muayene oldun alt mi gobekten mi skiskmiydin fln?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?