- Emoji Skoru
- 933
- Puanlar
- 323
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #2.441
Bakalım doktor ne diyecek Sağol canımcok ıyı yaaa:)) bence heryere yaz bunu ınsanlara da umut olsun demekkı teorımız doğru cıktı:)))) gozun aydın cnm
gamzecim çoooooooooook sevindim. Maşallah bebişin sana sımsıkı tutunuyor annesi....Gözün aydın.Kızlarr sonuç 98 :)çok şükür bu bi mucize olmalı
maşallah canım aynen mucize bu umutsuzlara umut olursun ayyyy bebişin seninle yani heKızlarr sonuç 98 :)çok şükür bu bi mucize olmalı
yanlış yapmadın canım cetrotide saolsun bende de morluk olusturdu gonal f bı yandan o bı yandan cildimde hassas bazen kanadı bazen şişti bazende morardıHayır kan çıkmadı. Ama o bölgede morluk ve kızarıklık var.Umarım cildimin hassas olmasındandır. Yanlış yaptım diye ödüm patlıyor. off çok stres oldum
Allah ım yüzünü güldürsün canım inşallah güzel sonuçlarla gel bizeherkese günaydınlar ve hayırlı haftalar.
Arkadaşlar sabah kan verdim ve şu anda ki kalp atışlarım inanılmaz. Bu bekleyiş beni öldürecek. Akşam da sabahı sabah ettim zaten arada daldığım da da çooooooook garip rüyalar gördüm.
Hepimizin hakkında hayırlısı
evet canım orası cok yakın haataneye hatta camdan görebilirsinCanım netten baktm ataşehir örnek mahallesi die yazdm Dumankaya da günlük kiralık evler var orasını mı diyosun ? Ben ist. pek bilmiyorum da
İnşallah canımhadı bakalım darısı tugceserdarın basına:))))
maşallah canım rabbim dağlıkla kucagına almak nasip etsin.doktorunla görüşte bizide bilğilendirKızlarr sonuç 98 :)çok şükür bu bi mucize olmalı
aynen valla çok ilğinç olducok ıyı yaaa:)) bence heryere yaz bunu ınsanlara da umut olsun demekkı teorımız doğru cıktı:)))) gozun aydın cnm
Çok güzel yükselmiş bu sefer gözün aydınKızlarr sonuç 98 :)çok şükür bu bi mucize olmalı
Aaa tek mi:) bakalim bizim ne cikacak ya bejim ignem bu perşembe bitiyo mecbur kadin doguma gidip ilac yazdircm gitmisken burda bi doktora baktirayim diyorum belki gozukur sen karindan mi muayene oldun gozun aydin uaa darisi kalp atisina insallahKızlar günaydın.. Dr fan geldim simdi 5+2 dedi tek kese göründü. 2.si ilk basta oluşmuş simdi küçülmüş. Cok şükür yoll kesesini de gördü. 2 hafta sora kalp atışı icin cagırdı. Allah'ıma Şükürler olsun, Allah bekleyen herkese nasip etsin bu mutlulugu
Benim doktorumda hep der tek bebek daha rahat bebek ikiz gebelık zor der.allah sağlıklı sıhhatlı hayırlı evlat nasip etain gerisi bos.Kızlar günaydın.. Dr fan geldim simdi 5+2 dedi tek kese göründü. 2.si ilk basta oluşmuş simdi küçülmüş. Cok şükür yoll kesesini de gördü. 2 hafta sora kalp atışı icin cagırdı. Allah'ıma Şükürler olsun, Allah bekleyen herkese nasip etsin bu mutlulugu
Kızlar dün çok kötü bi gün geçirdim, Allah kimsenin başına vermesin..epey bi kanamam oldu, acil acil gezdik kadın doğumcu bulana kadar..bulduk bi doktor, baktı bebeklerim duruyor çok şükür, kalp atışlarını bile duydum dün ilk defa..doktor yatak istirahati verdi..dua edin bana nolur, hayatımın en kötü günüydü..
Allahimin mucizelerinden biri iste. Cok sevindim..Kızlarr sonuç 98 :)çok şükür bu bi mucize olmalı
Gecmis olsun cnm neden oyle olmus pekiallah korusun bebeklerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?