2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

herkese günaydınlar ve hayırlı haftalar.
Arkadaşlar sabah kan verdim ve şu anda ki kalp atışlarım inanılmaz. Bu bekleyiş beni öldürecek. Akşam da sabahı sabah ettim zaten arada daldığım da da çooooooook garip rüyalar gördüm.
Hepimizin hakkında hayırlısı

Hayır kan çıkmadı. Ama o bölgede morluk ve kızarıklık var.Umarım cildimin hassas olmasındandır. Yanlış yaptım diye ödüm patlıyor. off çok stres oldum
yanlış yapmadın canım cetrotide saolsun bende de morluk olusturdu gonal f bı yandan o bı yandan cildimde hassas bazen kanadı bazen şişti bazende morardı korkma yani

Allah ım yüzünü güldürsün canım inşallah güzel sonuçlarla gel bize

Canım netten baktm ataşehir örnek mahallesi die yazdm Dumankaya da günlük kiralık evler var orasını mı diyosun ? Ben ist. pek bilmiyorum da
evet canım orası cok yakın haataneye hatta camdan görebilirsin . İnan bende cok iyi bilmiyorm çünkü ben avrupa yakasında oturuyorum.ama hastanenin oraları az çok biliyorum.

İyi bari yalnız değilim.
hadı bakalım darısı tugceserdarın basına:))))
İnşallah canım
Kızlarr sonuç 98 :)çok şükür bu bi mucize olmalı
maşallah canım rabbim dağlıkla kucagına almak nasip etsin.doktorunla görüşte bizide bilğilendir

cok ıyı yaaa:)) bence heryere yaz bunu ınsanlara da umut olsun demekkı teorımız doğru cıktı:)))) gozun aydın cnm
aynen valla çok ilğinç oldu

Doktoruna danıştın mı. Benimki bugün teste gerek yok dedi gitmeyeceğim o nedenle

Kızlar günaydın.. Dr fan geldim simdi 5+2 dedi tek kese göründü. 2.si ilk basta oluşmuş simdi küçülmüş. Cok şükür yoll kesesini de gördü. 2 hafta sora kalp atışı icin cagırdı. Allah'ıma Şükürler olsun, Allah bekleyen herkese nasip etsin bu mutlulugu

Aaa tek mi:) bakalim bizim ne cikacak ya bejim ignem bu perşembe bitiyo mecbur kadin doguma gidip ilac yazdircm gitmisken burda bi doktora baktirayim diyorum belki gozukur sen karindan mi muayene oldun gozun aydin uaa darisi kalp atisina insallah

Kızlar dün çok kötü bi gün geçirdim, Allah kimsenin başına vermesin..epey bi kanamam oldu, acil acil gezdik kadın doğumcu bulana kadar..bulduk bi doktor, baktı bebeklerim duruyor çok şükür, kalp atışlarını bile duydum dün ilk defa..doktor yatak istirahati verdi..dua edin bana nolur, hayatımın en kötü günüydü..

Benim doktorumda hep der tek bebek daha rahat bebek ikiz gebelık zor der.allah sağlıklı sıhhatlı hayırlı evlat nasip etain gerisi bos.

Gecmis olsun cnm neden oyle olmus peki allah korusun bebeklerimizi

Pozitif sonuçlar Alanları tebrik ediyorum çok sevindim, üf buğün transfer Günümle birlikte 5. Günüm dün adet olmuş gibi karın ağrısıyla uyandım çok şükür buğün bişey yok , birde vücudum sakinleştirici almış gibi özellikle bileklerim ve dizlerimden altı sanki hep masaj yapılsa rahatlıyorum ilaçlardan mı acaba yaşayan var mı kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…