2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Bunlar sorun degilki hamilelikte olmasi gerekenler Ezgi. Allah baska sorun vermesin. hamileligin gerektirdiklerini yasadigin icin sukretmelisin. Demekki saglikli iyi giden bir hamileligin var.
sukur diyorum tabiki etmezmiyim .. ama msela evde cok uyuyorum diy kizanlar cok uyuyosun diynlr var iste bunlardan sikildim

Kızlar doktordan geldimmm ikizizzz... Iki kuzumu da gördüm kalp atışlarını dinledim hızlı hızl atıyor kalpçikleriı... Bugünleri gördüm ya cok şükür Allahıma darısı sizlere kızlaaar

Gözün aydın canımm..bugün tam kaçıncı günündü bir de karnından mı baktı doktor.?

Aynı şikayetler...uykum var demeye utanıyorum artık resmen:)))

Saol tatlımm darısı senin basına. Bugün tam 6+5'tik.vajinal ultrasonla baktı. 12. Haftaya kadar da vajinalle bakılıyormuş.

Amin inşallah..doktor bana demişti 12.haftaya kadar vajinal ultrasonla bakıyoruz diye de belki bi ihtimal karından bakmıştır dedim.:)) 6 temmuzda gidicem ben de, çok heyecanlı.:)))

[QUOhosmn, post: 41407448, member: 676943"]Buldummmm sizii.:))))
Ohhh sukur:) herkes aklina gelene haber versin yine hareketlensin sayfamiz ya[/QUOTE]
Merhabalar benimkide tup bebek bugun 12gunum kan degerim 359 cikti atkadaslar cok mutluyum sizlerle paylasmak istedim

Sabahtan beri dolaşıyorum topiclerde dün transfer yapıldı ayın 9 da test var üff nasıl sabredicem, sizin topic uğurluymuş:) o yüzden burayada yazdım kızlar banada dua edin inş
hayırlısı olsun. ben de bekleme aşamasındayım kısmetse pazartesi test yapıcam. Hepimiz hakkında hayırlısı.

Kızlar doktordan geldimmm ikizizzz... Iki kuzumu da gördüm kalp atışlarını dinledim hızlı hızl atıyor kalpçikleriı... Bugünleri gördüm ya cok şükür Allahıma darısı sizlere kızlaaar
ohhh sukur ne güzel yaaa pıt pıt rabbım bızede gormeyı duymayı nasıp eder ınsallah sen 6+4 de gormussun kalp atışını ama benı doktor tam 6+1de cagırdı acaba duyarmıyızkı kalp atısını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…