- 22 Haziran 2015
- 138
- 122
- 33
- 41
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #2.121
Ama mens gibi sancılrm şişkinlğm war canım yaOooo çok erken. Benim 10. Gnm ama cesart edemedim
uzgunum cnm ama ıyı tarafını düşünmek lazım ınsallah dondurulmuşların varmış ıgne vs tedavısıne gerek kalmadan ııkıncıyı denersınAma mens gibi sancılrm şişkinlğm war canım yahayırlısı buymş ne diyeym ki
Canım benim üzülme bunda da vardır bir hayır dondurulmuşlarını denersinArkadşlar negatif sonuç
Evet canım 2 tane ama 1i iyi birisi de eh işte demişlerdi ikiz olabilir mi acabaSüper canım 2 embriyo mu konmustu sanada
pozitif olmana tkrardan baslayacak olmana cok sevindim cnm bnmde 4. denememdi bu 4 kaldi minigim bnmleA
Aynen canım bunda da wardr bir hayır.donmuş sıpalarımla yola dewm edcm artık :)
sukur diyorum tabiki etmezmiyim .. ama msela evde cok uyuyorum diy kizanlar cok uyuyosun diynlr var iste bunlardan sikildimBunlar sorun degilki hamilelikte olmasi gerekenler Ezgi. Allah baska sorun vermesin. hamileligin gerektirdiklerini yasadigin icin sukretmelisin. Demekki saglikli iyi giden bir hamileligin var.
Valla benim ikiside o eh ışte dediğin embriyoydu 12. gün değerim 464 çıkınca ikiz diye heveslendim senin benden daha iyi ikiz neden olmasınEvet canım 2 tane ama 1i iyi birisi de eh işte demişlerdi ikiz olabilir mi acaba
Kızlar doktordan geldimmm ikizizzz... Iki kuzumu da gördüm kalp atışlarını dinledim hızlı hızl atıyor kalpçikleriı... Bugünleri gördüm ya cok şükür Allahıma darısı sizlere kızlaaar
Gözün aydın canımm..bugün tam kaçıncı günündü bir de karnından mı baktı doktor.?
Aynı şikayetler...uykum var demeye utanıyorum artık resmen:)))Ya kizlar ben acayip uyuyorum oyle boyle degil aksm tavuk gibi erken yatiyorum oglen uyuyorum. .. bide kasigim cok sis yaa iki bacagima birden ara ara miyil miyil bi agri giriyo bideee icime cekmesem 3 aylik gobegim var tas gibi disarda resmen zorluyorum anlasilmasin diye neden boyle olduki biliyorum gobegimn cikmasi icin daha cok erken ama gorseniz inan 3 aylik az bile
Saol tatlımm darısı senin basına. Bugün tam 6+5'tik.vajinal ultrasonla baktı. 12. Haftaya kadar da vajinalle bakılıyormuş.
Ayy çok sevindim darısı banaaaaa :)Kızlar doktordan geldimmm ikizizzz... Iki kuzumu da gördüm kalp atışlarını dinledim hızlı hızl atıyor kalpçikleriı... Bugünleri gördüm ya cok şükür Allahıma darısı sizlere kızlaaar
Ben vajinal baktırmak istemiyorum görünmez mi yani cnm ya hagtaya yada sonraki hafta ?Saol tatlımm darısı senin basına. Bugün tam 6+5'tik.vajinal ultrasonla baktı. 12. Haftaya kadar da vajinalle bakılıyormuş.
Benim altıncı haftanın sonunda karından görünmüştü.Ben vajinal baktırmak istemiyorum görünmez mi yani cnm ya hagtaya yada sonraki hafta ?
Ohhh sukur:) herkes aklina gelene haber versin yine hareketlensin sayfamiz ya[/QUOTE][QUOhosmn, post: 41407448, member: 676943"]Buldummmm sizii.:))))
hayırlısı olsun. ben de bekleme aşamasındayım kısmetse pazartesi test yapıcam. Hepimiz hakkında hayırlısı.Sabahtan beri dolaşıyorum topiclerde dün transfer yapıldı ayın 9 da test var üff nasıl sabredicem, sizin topic uğurluymuş:) o yüzden burayada yazdım kızlar banada dua edin inş
ohhh sukur ne güzel yaaa pıt pıt rabbım bızede gormeyı duymayı nasıp eder ınsallah sen 6+4 de gormussun kalp atışını ama benı doktor tam 6+1de cagırdı acaba duyarmıyızkı kalp atısınıKızlar doktordan geldimmm ikizizzz... Iki kuzumu da gördüm kalp atışlarını dinledim hızlı hızl atıyor kalpçikleriı... Bugünleri gördüm ya cok şükür Allahıma darısı sizlere kızlaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?