2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Sabahtan beri dolaşıyorum topiclerde dün transfer yapıldı ayın 9 da test var üff nasıl sabredicem, sizin topic uğurluymuş:) o yüzden burayada yazdım kızlar banada dua edin inş
sabır sabır sabır zor ama benim 9.gunum yarın test yapcam bende inşallah bakalım beraber beklıycez artık

Ne zmn bitcek bunlar hep diyodum hamile olursam hiç sorun olmicak diye asıl büyük sorunlar oluyo
Bunlar sorun degilki hamilelikte olmasi gerekenler Ezgi. Allah baska sorun vermesin. hamileligin gerektirdiklerini yasadigin icin sukretmelisin. Demekki saglikli iyi giden bir hamileligin var.

hadi ya NAsip canım nasip üzülme demek kolay ama zor uygulaması inşallah Rabbim nasip edicek sana da tez zamanda
Allahın verdiğine neden diyemem canım.sabır en güzel şey meyvesini de nasip eder insallah Rabbim...insallah isteyen herkese tez wakitte nasip etsin Allahım sağlıklı hayırlı bebekler

hayırlı cumalar Rabbim dualarımızı kabul eylesin...
ben bugün cgh ye giden iki embiryomun bir tanesinin temiz geldiğini öğrendim, Rabbime şükürler olsun...
Temiz olunca kalitelimi olmus oluyo? peki yuzdeyuz iyidir ve saglikli bir embriyodur diyebiliyolarmi? Ben ilk defa burda duydugum icin merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…