- 29 Mart 2010
- 506
- 317
- 123
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #2.101
sabır sabır sabır zor ama benim 9.gunum yarın test yapcam bende inşallah bakalım beraber beklıycez artıkSabahtan beri dolaşıyorum topiclerde dün transfer yapıldı ayın 9 da test var üff nasıl sabredicem, sizin topic uğurluymuş:) o yüzden burayada yazdım kızlar banada dua edin inş
Ay cmm çok üzüldüm inş bundan sonraki olur herseyde bi hayır vardırArkadşlar negatif sonuç
hadi yaArkadşlar negatif sonuç
Kaçıncı günündü canımArkadşlar negatif sonuç
Hayııııır test gününü beklemelisin erken dahasabır sabır sabır zor ama benim 9.gunum yarın test yapcam bende inşallah bakalım beraber beklıycez artık
Inş canım ya sonuçlar güzel olsunda bekleriz. Kaçıncı denemen benim birinci 3. Gün yapıldı heycanlıyım.sabır sabır sabır zor ama benim 9.gunum yarın test yapcam bende inşallah bakalım beraber beklıycez artık
Bunlar sorun degilki hamilelikte olmasi gerekenler Ezgi. Allah baska sorun vermesin. hamileligin gerektirdiklerini yasadigin icin sukretmelisin. Demekki saglikli iyi giden bir hamileligin var.Ne zmn bitcek bunlar hep diyodum hamile olursam hiç sorun olmicak diye asıl büyük sorunlar oluyo
8.günümdü canımKaçıncı günündü canım
Allahın verdiğine neden diyemem canım.sabır en güzel şey meyvesini de nasip eder insallah Rabbim...insallah isteyen herkese tez wakitte nasip etsin Allahım sağlıklı hayırlı bebeklerhadi yaNAsip canım nasip üzülme demek kolay ama zor uygulaması inşallah Rabbim nasip edicek sana da tez zamanda
Uzulme kismet birdahaki sefere demekki. Vardir bununda bir hayri..Arkadşlar negatif sonuç
Aynen canım bunda da wardr bir hayır.donmuş sıpalarımla yola dewm edcm artık :)Ay cmm çok üzüldüm inş bundan sonraki olur herseyde bi hayır vardır
Aynen canım vardr bir hayır,bu da benim sınawımmş diyrmUzulme kismet birdahaki sefere demekki. Vardir bununda bir hayri..
Süper canım 2 embriyo mu konmustu sanadaGünaydın kızlar 10. Gün Kan değeri 231 12. Gün kan degerim 507 allaha şükür bende yapsam hamilelik takvimi olur her halde ama bende de başladı kaygılar hep aklıma kötü şeyler geliyor Rabbim bebislerimizi korusun
benimde ilk denemem 5. gün embriyosu Rabbim İnşallah daha fazla uğrastırmadan verır bebeklerımızı cnmInş canım ya sonuçlar güzel olsunda bekleriz. Kaçıncı denemen benim birinci 3. Gün yapıldı heycanlıyım.
Temiz olunca kalitelimi olmus oluyo? peki yuzdeyuz iyidir ve saglikli bir embriyodur diyebiliyolarmi? Ben ilk defa burda duydugum icin merak ettim.hayırlı cumalar Rabbim dualarımızı kabul eylesin...
ben bugün cgh ye giden iki embiryomun bir tanesinin temiz geldiğini öğrendim, Rabbime şükürler olsun...
Oooo çok erken. Benim 10. Gnm ama cesart edemedim8.günümdü canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?