2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Ben de cnm ya kaygı düzeyim sürekli değişiyo... dün kanamam vardı rüyada dr u arayıp duruyodum offff
Senin başka doktora gitme sansın var gidebilirsin cnm git gör bebişlerini için biraz olsa rahat eder.
Bnde burda bi magzanın calışanları park gbi bi yer var orda alkol alıyolar sonra bizde kucağımda bebek varmış doğmuş kayın pederimle beraber orda geçiyoruz bize silah ediyolar saldırıyorlar öfff çok sacma bişiy ama cok korktum bn ya

canım sırt ustu yatmamaya calış ve yatmadan nas felak 3 ihlas bi fatiha ve bi kere ayetel kürsü oku cidden onemlı bende oyle ruyalar görüp görüp sıçrıyordum sureklı ....
Yüz üstü yatamıyorum sanki karnımda savaş oluyo yan taraflarada yatamıyorum çnkü galiba burnum tıkalı gbi nefes alamıyorum dua okumazmıyım hep okuyorum ama işte yinede görüyorum

Canım doktorum İstanbul'da telefonla konuşuyoruz,şu an müdahale yapabileceğimiz bi durum yok tekrar test vermen gerekiyor dedi,burda bi doktora gittim o da aynını söyledi
Ben ilk defa şahit oluyorum böyle bişeye.. Allah Hayırlısını versin canım diger test sonucunu bekliyorum merakla, ümidini kesme lütfen

Günaydın kızlar. Dünden beridir bacaklarımın iç taraflarında ve kasıklarımda ağrı oluyor..sizde de oluyor mu ? doktorum yurt dışına tatile gitmiş arayamıyorum da...

Günaydınnn...beni bi kendime getirin yaa kaygı düzeyim çok dalgalı gidiyo bi çok mutluyum bi ya şöyleyse demekten düşünmeden duramıyorum offf
Canım sana bekle sabret diyodum ama sen aklından atamıyosun ve kendini olumsuz etkiliyorsun.bence git bi Dr a gör yavrularını keyfin yerine gelsin, sen bu sekilde 10 gün dayanamıcan:)

Yüz üstü yatamıyorum sanki karnımda savaş oluyo yan taraflarada yatamıyorum çnkü galiba burnum tıkalı gbi nefes alamıyorum dua okumazmıyım hep okuyorum ama işte yinede görüyorum
Özge hem Aklımızda ya kötü bise olursa korkusu var hemde idrara sıkışıyoruz ya sürekli, bence kötü rüyaların sebebinin büyük kısmı bunlar:)

sırt üstü yatınca ıster ıstemez ınsan goruyo canım ya

Pzt gdcem bari bebekler görünse..

ben taşların gücünü hissediyorum canım bi dene istersen huzur veren stres gideren bi taş ...ve çok severim rengini
Ametist:Mor yakut veya mor necef de denir. Ametist, çok güçlü enerjiye sahip taşlardan biridir. En bilinen özelliği, bulunduğu mekandaki negatif enerjiyi pozitife çevirmesidir. Bu şekilde stresi giderir. Huzur taşı da denir. Hafıza gücünü harekete geçirir. Uykusuzluğa iyi gelir. Kişiyi takıntılarından kurtarır. Takı olarak taşındığında, vücüttaki negatif enerjinin sürekli pozitife dönüşmesini sağlar. Böylece zinde kalınmaya faydalı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…