- 3 Eylül 2014
- 706
- 669
- 53
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #2.081
hadi inşallah canım ya inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım ver hadi bize güzel haber bizde sen kdr heycanlanıozkop gel bebişşş anacıına
Canım doktorum İstanbul'da telefonla konuşuyoruz,şu an müdahale yapabileceğimiz bi durum yok tekrar test vermen gerekiyor dedi,burda bi doktora gittim o da aynını söyleditanem87 sen doktora niye gitmiyosun kaç gündür canım? En doğru cevabı o verir.
Senin başka doktora gitme sansın var gidebilirsin cnm git gör bebişlerini için biraz olsa rahat eder.Ben de cnm ya kaygı düzeyim sürekli değişiyo... dün kanamam vardı rüyada dr u arayıp duruyodum offff
Yüz üstü yatamıyorum sanki karnımda savaş oluyo yan taraflarada yatamıyorum çnkü galiba burnum tıkalı gbi nefes alamıyorum dua okumazmıyım hep okuyorum ama işte yinede görüyorumcanım sırt ustu yatmamaya calış ve yatmadan nas felak 3 ihlas bi fatiha ve bi kere ayetel kürsü oku cidden onemlı bende oyle ruyalar görüp görüp sıçrıyordum sureklı ....
Ben ilk defa şahit oluyorum böyle bişeye.. Allah Hayırlısını versin canım diger test sonucunu bekliyorum merakla, ümidini kesme lütfenCanım doktorum İstanbul'da telefonla konuşuyoruz,şu an müdahale yapabileceğimiz bi durum yok tekrar test vermen gerekiyor dedi,burda bi doktora gittim o da aynını söyledi
Canım sana bekle sabret diyodum ama sen aklından atamıyosun ve kendini olumsuz etkiliyorsun.bence git bi Dr a gör yavrularını keyfin yerine gelsin, sen bu sekilde 10 gün dayanamıcan:)Günaydınnn...beni bi kendime getirin yaa kaygı düzeyim çok dalgalı gidiyo bi çok mutluyum bi ya şöyleyse demekten düşünmeden duramıyorum offf
Özge hem Aklımızda ya kötü bise olursa korkusu var hemde idrara sıkışıyoruz ya sürekli, bence kötü rüyaların sebebinin büyük kısmı bunlar:)Yüz üstü yatamıyorum sanki karnımda savaş oluyo yan taraflarada yatamıyorum çnkü galiba burnum tıkalı gbi nefes alamıyorum dua okumazmıyım hep okuyorum ama işte yinede görüyorum
sırt üstü yatınca ıster ıstemez ınsan goruyo canım yaYüz üstü yatamıyorum sanki karnımda savaş oluyo yan taraflarada yatamıyorum çnkü galiba burnum tıkalı gbi nefes alamıyorum dua okumazmıyım hep okuyorum ama işte yinede görüyorum
Ne zmn bitcek bunlar hep diyodum hamile olursam hiç sorun olmicak diye asıl büyük sorunlar oluyoÖzge hem Aklımızda ya kötü bise olursa korkusu var hemde idrara sıkışıyoruz ya sürekli, bence kötü rüyaların sebebinin büyük kısmı bunlar:)
Aynen dogru cnm ya bundan sonra oturarak uyurum sonra uykunun içinde düşerim yatagasırt üstü yatınca ıster ıstemez ınsan goruyo canım ya
Pzt gdcem bari bebekler görünse..Senin başka doktora gitme sansın var gidebilirsin cnm git gör bebişlerini için biraz olsa rahat eder.
Bnde burda bi magzanın calışanları park gbi bi yer var orda alkol alıyolar sonra bizde kucağımda bebek varmış doğmuş kayın pederimle beraber orda geçiyoruz bize silah ediyolar saldırıyorlar öfff çok sacma bişiy ama cok korktum bn ya
Aynen pzt gidicem inşallah bi sıkıntı çıkmazCanım sana bekle sabret diyodum ama sen aklından atamıyosun ve kendini olumsuz etkiliyorsun.bence git bi Dr a gör yavrularını keyfin yerine gelsin, sen bu sekilde 10 gün dayanamıcan:)
hiç bi sorun olmıycak canım sen rahat ol bebeklerin seninlePzt gdcem bari bebekler görünse..
sagol canım allah razı olsunRabbim simdiden yardimcin olsun cnm insallah bu sfr olur bebislerin
inş. pozitifi görürsün canım :)Arkadaşlarııııım ben beta hcg verdiiiiim.çok heyecanlıyım bana dua edin noluuur
paylaşım için sagol canım hayırlı cumalar :)Cuma günü sela ile ezan arasında 100 kere okunacak dua:
La İlahe İlla ente Ya Hannaü ya Mennanü ya bediassemavati vel adr.
bu dua ile dua eder ve Allahdan isterse ,Allah mutlaka duanıza karşılk verir. inşallahhhh
Iyi dusun iyi olsun. Olasiligi az olan bir durum niye senin basina gelsinki. Diye dusunebilirsin bence.İnşallah cnm ya.. benim kaygım zaman zaman çok artıyo..aklıma kötü kötü şeyler geliyo ya bol gebelikse fln diye nokur bana bi dur deyin rüyalarıma griyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?