2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kızlarr bugün değerim tekrar arttı 34 olmuşdeğerlerim şöyle 54-18-34 Böyle bişey duyan varmı sağlıklı bir gebelikmi bu sizce

Kızlarr bugün değerim tekrar arttı 34 olmuşdeğerlerim şöyle 54-18-34 Böyle bişey duyan varmı sağlıklı bir gebelikmi bu sizce
doktorunla gorustunmu canım ya ayy bende merak ettım kılzarın dedıgı gıbımı acaba bırı gıttı de bırımı kaldı ay hadi inşallah oyledir arttıysa sorun yok bence ama direk doktorunla bı gorus canım

Yoooook günüm gelmedi canım :)) ama ben hastanedym zaten.hadi 8.günün ver dediler hemşireler beni gaza getrdi vermş bulundum:)) nolur nolur nolur duaaa
hadi inşallah canım ya inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım ver hadi bize güzel haber bizde sen kdr heycanlanıoz kop gel bebişşş anacıına

Cuma günü sela ile ezan arasında 100 kere okunacak dua:

”La İlahe İlla ente Ya Hannaü ya Mennanü ya bediassemavati vel adr.”

bu dua ile dua eder ve Allah’dan isterse ,Allah mutlaka duanıza karşılk verir. inşallahhhh

Günaydın kızlar . Hamilelikten mi nedense cok sacma ve korkutucu rüyalar görmeye başladım öffff
canım sırt ustu yatmamaya calış ve yatmadan nas felak 3 ihlas bi fatiha ve bi kere ayetel kürsü oku cidden onemlı bende oyle ruyalar görüp görüp sıçrıyordum sureklı ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…