- 15 Eylül 2012
- 1.107
- 933
- 323
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #2.061
nuclear ekliyor.Whatsup grubuna kim ekliyordu?
inşallahhhhKızlaaar günaydın, bugün kuzucuklarımı görmeye gideceğiz inşallah bebişleri görür kalp atışlarını duyarızzz
hayırlı cumalar canımherkese günaydın hayırlı cumalar
Geri sayım başladı son 3 gün
günaydın cici anneler ve cici anne adaylarımızGunaydin kiZceler:)
off senın geldimiydi günün hadi inşallah bebişlerinin haberlerini alırsın canım gelsin bebişlerrArkadaşlarııııım ben beta hcg verdiiiiim.çok heyecanlıyım bana dua edin noluuur
Tatlım düzenli baktırmaya devam et ama fazla ümit etme olur mu?Kızlarr bugün değerim tekrar arttı 34 olmuşdeğerlerim şöyle 54-18-34 Böyle bişey duyan varmı sağlıklı bir gebelikmi bu sizce
doktorunla gorustunmu canım ya ayy bende merak ettım kılzarın dedıgı gıbımı acaba bırı gıttı de bırımı kaldı ay hadi inşallah oyledirKızlarr bugün değerim tekrar arttı 34 olmuşdeğerlerim şöyle 54-18-34 Böyle bişey duyan varmı sağlıklı bir gebelikmi bu sizce
Günaydınnn...beni bi kendime getirin yaa kaygı düzeyim çok dalgalı gidiyo bi çok mutluyum bi ya şöyleyse demekten düşünmeden duramıyorum offfGunaydin kiZceler:)
Yoooook günüm gelmedi canım :)) ama ben hastanedym zaten.hadi 8.günün ver dediler hemşireler beni gaza getrdi vermş bulundum:)) nolur nolur nolur duaaaoff senın geldimiydi günün hadi inşallah bebişlerinin haberlerini alırsın canım gelsin bebişlerr
hadi inşallah canım ya inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım ver hadi bize güzel haber bizde sen kdr heycanlanıozYoooook günüm gelmedi canım :)) ama ben hastanedym zaten.hadi 8.günün ver dediler hemşireler beni gaza getrdi vermş bulundum:)) nolur nolur nolur duaaa
Ben de cnm ya kaygı düzeyim sürekli değişiyo... dün kanamam vardı rüyada dr u arayıp duruyodum offffGünaydın kızlar . Hamilelikten mi nedense cok sacma ve korkutucu rüyalar görmeye başladım öffff
Heheh çok heyecanlıArkadaşlarııııım ben beta hcg verdiiiiim.çok heyecanlıyım bana dua edin noluuur
canım sırt ustu yatmamaya calış ve yatmadan nas felak 3 ihlas bi fatiha ve bi kere ayetel kürsü oku cidden onemlı bende oyle ruyalar görüp görüp sıçrıyordum sureklı ....Günaydın kızlar . Hamilelikten mi nedense cok sacma ve korkutucu rüyalar görmeye başladım öffff
Başına gelen var mı,olumluya dönebilirmiki,Artış nerdeyse iki katı olmuş,doktorda pek bişey demedi Yorumsuz kaldı tekrar test ver dediTatlım düzenli baktırmaya devam et ama fazla ümit etme olur mu?
Sakin ol. Kaygı duydukça bebeğin hissedecek.Ben de cnm ya kaygı düzeyim sürekli değişiyo... dün kanamam vardı rüyada dr u arayıp duruyodum offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?