2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

buyur tabi ne demek arkadasım giren bizdendir :) Giden de Allah a emanet
senın durumun ne cnm

Benim ilk denememde tuttu ama bos gebelik oldu bu ikinci denemem ben yurtdisindayim tedaviden once hicbirsey yapmadım stresten uzak durdum hep pozitif düşündüm hep umudum vardi rabbim inşallah sanada bu duyguyu nasip eder :)

Hoşgeldin canım. Tedaviye başladın mı başlayacakmısın

evet canım adet oldugun tarıh hamiş oldugun tarıh gibi olcak yanı 22 sınde adet olduysan şimdi ayın 25 i senin bebiş 1 ay lık olmuş oluo

hoşbuldum kızlar teşekkürler beni de aranıza kabul ettiğiniz için pkoluyum 2013 de tüp bebek denedik 1 emriyoyla olmadı 2014 Şubat gibi donmuşları denedik 2 tane emriyo koydular ama olmadı 3 denemeyi Ağustos gibi düşünüyoruz kızlar belki Temmuz adetimle de tedaviye başlayabilirim çünkü şimdiden sabırsızlanmaya başladım bile kurban Bayramı'nda da uçakla tatile girmeyi düşünüyoruz uçak dorun Olmasın diye Temmuzda da yaptırabiliri bizde durumlar böyle 62 kiloyum transfere kadar 55 olsam süper olacak

Öldürecek uyku hali bni hiç gözümü açamıyorum . Şişlik normal cnm bnmde öyle ama bi doktora sor

Yoktur canım içini ferah tut..sabahları ikide bi midem bulanıyo, ikide bir idrara çık..sabah uykularım heba oluyo. canım kasıklarında ağrı oluyo mu senin de.?
Ara ara oluyo cnm .. çok ayakta kakınca daha yoğun oluyo.. bide bulantım yok ama sulu yemek kokusu çok rahaysız etmeye başladı yiyemedim bugün

Korkuttun bak şimdi beni. Olmazsa genartı bir arayım ne kadara yapıyorlarmış.sonuç On beş günde çıkarsa yetişir transfere kadar ama yok bir ayı bulursa hiç bir anlamı kalmaz. Yine bunalımlardayım. Doktorum sağolsun yer belirtmedi. Başka testlerde istedi.aile hekimi bile yapar diyince diğer testleri bile sormadık nerde yaptırırız diye. Amma stresli iş bu iş yaa :)

Rabbim simdiden yardimcin olsun cnm insallah bu sfr olur bebislerin

Seninki3 aylik gibiyse az bile bende daha sonuc yok 5 aylik gobek cikti anesteziden sonra :)

Keseyide görmedim kalp atışınıda duymadım cnm . Öyle olabılırmı hani ıkı bölünüp ıkız oluyor mu kii
Oluyor canım.bir embriyo bölünüp ikiz olabiliyor.hatta birisine yanlış hatırlamıyosam iki embriyo koymuşlar biri bölünmüş üçüz olmuş.ama böyle birşey için ırsi olarak ikiz genetikte olması gerekiyormu bilmiyorum.muhtemelen öyledir.senin akrabalarında varmı ikiz ?

Bu benim 8.denememdi 2de aşılama öncesinde rabbim bu sefer yüzümü güldürdü emeklerimizi boşa çıkarmadi
Ne güzel bir mutluluk o kadar uğraştıktan sonra bu sonucu görebilmek.benim gibilere de ümit oluyor.inş.sağ sağlim kucağınada alırsın.peki kaç senede 8 deneme yaptınız ?

Yok cnm hiç yok hemde

Ne güzel bir mutluluk o kadar uğraştıktan sonra bu sonucu görebilmek.benim gibilere de ümit oluyor.inş.sağ sağlim kucağınada alırsın.peki kaç senede 8 deneme yaptınız ?
5 yilda canım inşallah siz benim kadar uğraşmak zorunda kalmazsınız kalp atışlarını duyana kadar gerçekligine inanamıycam galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…