- 29 Nisan 2015
- 600
- 491
- 53
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #2.041
Oo bulantın başladı mı ben de daha bişi yok umarım sağlıklıdır bebişlerim
buyur tabi ne demek arkadasım giren bizdendir :) Giden de Allah a emanet
senın durumun ne cnm
Benim ilk denememde tuttu ama bos gebelik oldu bu ikinci denemem ben yurtdisindayim tedaviden once hicbirsey yapmadım stresten uzak durdum hep pozitif düşündüm hep umudum vardi rabbim inşallah sanada bu duyguyu nasip eder :)
Hoşgeldin canım. Tedaviye başladın mı başlayacakmısın
evet canım adet oldugun tarıh hamiş oldugun tarıh gibi olcak yanı 22 sınde adet olduysan şimdi ayın 25 i senin bebiş 1 ay lık olmuş oluo
hoşbuldum kızlar teşekkürler beni de aranıza kabul ettiğiniz içinçok şükür canım.. allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin..
iyidir canım sen merak etme.. ama dayanamıcam diyosan git bi bak rahatlarsın. eminim o keseleri bile görmek ne büyük mutluluktur. allah bize de nasip eder inşallah..
kızmaz bence, beni ptesi çagırdılar. bizim senle aramız 2 gündü. bence gidip keseleri görebilirsin:)
allah korusun canım.. aklından kötü seyler gecirme. yat dinlen. bol bol dua et, bizim de dualarımızdasın,bukadar uğrastan sonra sevinci yaşamışken allah hiçbirimizi evlatlarımızdan ayırmasın..
ne demek canım gel buyur hepberaberken güzel burası..
cok şükür hersey yolunda bak... allahım hayırlısıyla kucagına almayı da nasip etsin
Öldürecek uyku hali bni hiç gözümü açamıyorum . Şişlik normal cnm bnmde öyle ama bi doktora sorYa kizlar ben acayip uyuyorum oyle boyle degil aksm tavuk gibi erken yatiyorum oglen uyuyorum. .. bide kasigim cok sis yaa iki bacagima birden ara ara miyil miyil bi agri giriyo bideee icime cekmesem 3 aylik gobegim var tas gibi disarda resmen zorluyorum anlasilmasin diye neden boyle olduki biliyorum gobegimn cikmasi icin daha cok erken ama gorseniz inan 3 aylik az bile
Ara ara oluyo cnm .. çok ayakta kakınca daha yoğun oluyo.. bide bulantım yok ama sulu yemek kokusu çok rahaysız etmeye başladı yiyemedim bugünYoktur canım içini ferah tut..sabahları ikide bi midem bulanıyo, ikide bir idrara çık..sabah uykularım heba oluyo.canım kasıklarında ağrı oluyo mu senin de.?
Korkuttun bak şimdi beni. Olmazsa genartı bir arayım ne kadara yapıyorlarmış.sonuç On beş günde çıkarsa yetişir transfere kadar ama yok bir ayı bulursa hiç bir anlamı kalmaz. Yine bunalımlardayım. Doktorum sağolsun yer belirtmedi. Başka testlerde istedi.aile hekimi bile yapar diyince diğer testleri bile sormadık nerde yaptırırız diye. Amma stresli iş bu iş yaa :)gelınce 1 hafta sonra tedaviye başlayacaksan sonuç çıkmaz canım.eger bır sorun varsa testlerde transferde kan sulandırıcı iğneye başlaman lazım.sonuçlar transfere kadar yetişse iyi olur.
özelde yaptırmaya karar verirsen kanı burda aldırıp kargoya vereyimmi olurmu diye sor.coğu testte o şekilde oluyor.genart birçok tahlili o şekilde kabul ediyor mesela.
kan pıht.testleri adı altında 5-6 tane test bu.bende 2 tanesinde mutasyon çıktı.biri heterezigot biri homozigot mesela.ama en krıtik olanları değilmiş.yinede şuan kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorun.coraspini 12.haftada bırakıcam ama iğne 9 ay kullanıcam.doğum anına kadar.
inşallah sende bişey çıkmaz.ama önlem almakta fayda var tabi.yaptır bencede.
Rabbim simdiden yardimcin olsun cnm insallah bu sfr olur bebislerinhoşbuldum kızlar teşekkürler beni de aranıza kabul ettiğiniz içinpkoluyum 2013 de tüp bebek denedik 1 emriyoyla olmadı 2014 Şubat gibi donmuşları denedik 2 tane emriyo koydular ama olmadı 3 denemeyi Ağustos gibi düşünüyoruz kızlar belki Temmuz adetimle de tedaviye başlayabilirim çünkü şimdiden sabırsızlanmaya başladım bile kurban Bayramı'nda da uçakla tatile girmeyi düşünüyoruz uçak dorun Olmasın diye Temmuzda da yaptırabiliri bizde durumlar böyle 62 kiloyum transfere kadar 55 olsam süper olacak
Seninki3 aylik gibiyse az bile bende daha sonuc yok 5 aylik gobek cikti anesteziden sonra :)Ya kizlar ben acayip uyuyorum oyle boyle degil aksm tavuk gibi erken yatiyorum oglen uyuyorum. .. bide kasigim cok sis yaa iki bacagima birden ara ara miyil miyil bi agri giriyo bideee icime cekmesem 3 aylik gobegim var tas gibi disarda resmen zorluyorum anlasilmasin diye neden boyle olduki biliyorum gobegimn cikmasi icin daha cok erken ama gorseniz inan 3 aylik az bile
Oluyor canım.bir embriyo bölünüp ikiz olabiliyor.hatta birisine yanlış hatırlamıyosam iki embriyo koymuşlar biri bölünmüş üçüz olmuş.ama böyle birşey için ırsi olarak ikiz genetikte olması gerekiyormu bilmiyorum.muhtemelen öyledir.senin akrabalarında varmı ikiz ?Keseyide görmedim kalp atışınıda duymadım cnm . Öyle olabılırmı hani ıkı bölünüp ıkız oluyor mu kii
Ne güzel bir mutluluk o kadar uğraştıktan sonra bu sonucu görebilmek.benim gibilere de ümit oluyor.inş.sağ sağlim kucağınada alırsın.peki kaç senede 8 deneme yaptınız ?Bu benim 8.denememdi 2de aşılama öncesinde rabbim bu sefer yüzümü güldürdü emeklerimizi boşa çıkarmadi
Yok cnm hiç yok hemdeOluyor canım.bir embriyo bölünüp ikiz olabiliyor.hatta birisine yanlış hatırlamıyosam iki embriyo koymuşlar biri bölünmüş üçüz olmuş.ama böyle birşey için ırsi olarak ikiz genetikte olması gerekiyormu bilmiyorum.muhtemelen öyledir.senin akrabalarında varmı ikiz ?
5 yilda canım inşallah siz benim kadar uğraşmak zorunda kalmazsınız kalp atışlarını duyana kadar gerçekligine inanamıycam galibaNe güzel bir mutluluk o kadar uğraştıktan sonra bu sonucu görebilmek.benim gibilere de ümit oluyor.inş.sağ sağlim kucağınada alırsın.peki kaç senede 8 deneme yaptınız ?
İnşallah cnm ya.. benim kaygım zaman zaman çok artıyo..aklıma kötü kötü şeyler geliyo ya bol gebelikse fln diye nokur bana bi dur deyin rüyalarıma griyoKızlaaar günaydın, bugün kuzucuklarımı görmeye gideceğiz inşallah bebişleri görür kalp atışlarını duyarızzz
Ooo sen burda mısın? Test yapmaya gittin sandımdıherkese günaydın hayırlı cumalar
Geri sayım başladı son 3 gün
Negatif düşünmek yok canım. Boş galan değil. Bebeğin senleİnşallah cnm ya.. benim kaygım zaman zaman çok artıyo..aklıma kötü kötü şeyler geliyo ya bol gebelikse fln diye nokur bana bi dur deyin rüyalarıma griyo
yok canım hala beklemedeyim ya senOoo sen burda mısın? Test yapmaya gittin sandımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?