- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- Konu Sahibi _NarCicegi_
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben hıc kapanmadım da tesettur gelinliğe karsı aşırı bı sevgım hevesım varrr tesetture girersem bı gun ferace giyerdim heralde :)bu konuda tek başıma olmadıgıma sevindim
evlendikten 1sene sonra kapandım
ama şimdi çok özeniyorum kapalı gelinlere bazen hatta
gelinlik kiralayıp türban yaptırıp dış çekim yaptırmayı bile düşünüyorum
ben hıc kapanmadım da tesettur gelinliğe karsı aşırı bı sevgım hevesım varrr tesetture girersem bı gun ferace giyerdim heralde :)
bence tesettur oyle olmalı kımsenın gıyınısıne karısmak haddım degıl ama tayt giyen gördümferace kesinlikle çok rahat ve kapanırsan tavsiye ederim
feracenin de çookk modernleşmiş şekli çıkmş. Bn ondan giyiyorum ama kendime feraceli diyemem cırtlak piimbee benmkibence tesettur oyle olmalı kımsenın gıyınısıne karısmak haddım degıl ama tayt giyen gördüm
bence tesettur oyle olmalı kımsenın gıyınısıne karısmak haddım degıl ama tayt giyen gördüm
evet çeşit çeşit renk renkferacenin de çookk modernleşmiş şekli çıkmş. Bn ondan giyiyorum ama kendime feraceli diyemem cırtlak piimbee benmki
ben ferace niyetiyle almadım zatiievet çeşit çeşit renk renk
hiç pembe ferace almadım almamda heralde cesaret meselesi bana göre fazla iddalı
siyah lacivert
güle güle giyinben ferace niyetiyle almadım zatii
kolları yarasa falan, ferace demeye bin şahit gerek
aynen inş bi gun bana da nasıp olur :)taytlı çok fazla var canım ya
üstüne kısa badi bide şal kapalıyım diye geziyorlar
tabi bizim haddimizde degil ama
ya ne biliyim insan yarım pardesü giyer en azından
tşkkur edermm..güle güle giyin
merak ettim feraceyi yada feraceye benzer giysinizi
tşkkur edermm..
foto atmayı bilmiorumm yoksa atardımm
inşaallahaynen inş bi gun bana da nasıp olur :)