2015 temmuz bebişlerin cinsiyetleri :)

dr um 15+3 de %80 erkek dedi ama bu hafta tekrar bakacaktı gidemedim bi türlü... değişirmi acaba kızım çok merak ediyor...

Kzmmm slm bence kesin erkektir %80 dediyse benim 14. Haftada kız demişti 19. Haftadayım doktor yine kız dedi allah gönlüne göre versin canım

Kendi doktorum iki kere kıza çok benziyor dedi.Dörtlü tarama testinden sonra,kapatıyor göremiyorum hareketlerine bakılırsa erkek dedi.20.haftamda devlet hastanesine gittim. Dr. hanımın uzun uğraşı sonucu kız olduğunu öğrendim (kesin kız dedi) :)

benimde bi prensesim olucak inşallah kızlar :) 16.haftamda başka doktora gittim kız dedi.kendi doktorum inatcı cıktı söylemedi.bakalım bugun randevum var. eger erkek derse düşüp bayılırım :)))))

Merhaba arkadaşlar, gebeliğimin 15. Haftasında Dr um % 90 kız dedi, 16. Hafta başka bir Dr % 99 erkek dedi, dayanamadım bugün başka bir Dr a gittim o da % 100 erkek dedi☺☺☺
Allah bagislasin bebislerimizi...ben araniza yeni katildim 17 haftalik hamileyim 8 yasinda kizim var oncelikle saglikli hayirli evlat olsun tabiki erkek olsun isterim 13. Haftada drum %54 erkek dedi 2 gun oncede ne kiz ne erkek dedi okadar israrima ragmen 2 hafta sonra gel dedi benim gonlumden gecen erkek...Allah gonlumuze gore versin...

17. Haftada belli olur ama cinsiyet... Ben 18. Haftada detaylı ultrasonda kesin erkek olduğunu öğrendim. Hayırlı ve sağlıklı bebişler olsun.

Bizimde ilk bebişimiz .ultrasonda erkek ama en önemlisi sağlıklı ,sihhatli , hayırli bir evlat olsun inşallah :) çok güzel birşey Allahım herkese nasip edrr inşallah ❤❤

Kzmmm slm bence kesin erkektir %80 dediyse benim 14. Haftada kız demişti 19. Haftadayım doktor yine kız dedi allah gönlüne göre versin canım
gönlümdeki kızıma kız kardeşti...ama ne gelirse başımızın tacı...dr a dün gittim kordonu çok yakın pozisyondaydı epey uğraştı net görebilmek için harekette etmedi pek öksürdüm filan değişmedi pozisyon...çikolata ye gel dedi yedim ama yine aynı pozisyondaydı...ama en son yok yok kesin erkek dedi bıraktı dr um...ayrıntılıda netleşir 26 martta:) zaten bişey almayı düşünmüyorum o zamana kadar...ama kızım kardeşine bişeyler almak istiyor :)

Kzmm uğraşıracak minik seni demek :) ama ortak renklerden birseyler alabilirsiniz kızınla beraber benimde tam belli olana kadar öyle yaptım canım

merhaba arkadaşlar ben 20 haftalık gebeyim. doktorlar bana hep kız gibi diyorlar ama kesin bir cevap vermiyorlar bebeğimin bacakları çok hareketleri olduğundan tam göremiyorlarmış cinsiyetini benim içim hep erkek diyor ama hayırlısı sağlıklı olsun ....

Insallah bi dahaki kontrolde ogrenirsin hareketliyse yanilma olabilir banada kiz gibi dediler sonraki kontrolde %100 erkek dedi ne zaman kontrolun

Insallah bi dahaki kontrolde ogrenirsin hareketliyse yanilma olabilir banada kiz gibi dediler sonraki kontrolde %100 erkek dedi ne zaman kontrolun
bir ay sonra valla bilmiyorum takıntı mı yaptım acaba rüya gördüm o etkiledi beni belki bilmiyorum ama herkes için hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…