2015 temmuz bebişlerin cinsiyetleri :)

yarenxx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2013
134
27
123
bende bi 2015 temmuz anne adayı olarak bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum artık bu haftadan sonra teker teker öğrenmeye başlarız haydi hanımlar cinsiyetleri yazalım :KK46::rolleyes::rolleyes::anneadayı::anneadayı:

Öğrenir öğrenmez yazıcam :) beklemek çok Heyecanlı bebişim için alışverişe başlamak istiyorum artık :) sağlıklı olsun kuzum inşallah...

bende 12.haftada kontrole gidicem inş. öğrenirim benim 4. gebeliğim (davetsiz misafir) 3 oğlum var bunuda kız diye umut ediyorum ama tabi önce hayırlı sağlıklı olması :KK39:

bende 12.haftada kontrole gidicem inş. öğrenirim benim 4. gebeliğim (davetsiz misafir) 3 oğlum var bunuda kız diye umut ediyorum ama tabi önce hayırlı sağlıklı olması :KK39:

Ayyyy maşallah :) benim ilk bebeğim erkek kız hiç farketmez ama sizin için, 3 erkek kardeşe bir kız kardeş çok tatlı olur gerçekten :) Allah gönlünüze göre versin

bende çok merak ediyorum. benimde ilk bebeğim kız ama yinede farketmez.. gönlüm kız olsun diyor yine ama :))

Bende cumartesi gitcem kontrole 11+2 olcam.aceba belli olur mu cinsiyeti ? Bu tarihte belli olan var mı hiç.

[TE="bmsrc, post: 38516868, member: 414162"]benimde dün 11 haftalıktı. ama ultrasonda 11.5 haftalık gözüküyor. dün belli oldu :)[/QUOTE]
Kiz olmasına rağmen çok erken belli olmuş. Tebrik ederim.gozunuz aydın. Cumartesi çok zor bekliyoruz. Bir önceki gebeliğim 8 haftalik ken karnimda ölmüştü. Bu ikinci oluyor. 7 senelik evliliğin meyvesini inşallah nasip etsin rabbim. Çok istiyoruz. Allahım herkese nasip etsin.tum anne adaylarına hayırlı bir hamilelik diliyorum.insallah alırız kucagimiza yavrularimizi.

Maşallah ya ;) Bizimki daha belli olmadı. Bacak adasında dolgunluk gördü bakalım. Sabırsızlıkla bekliyoruz inş.

benim bebeğimde 29.07.2015 tarihinde doğacak Allah'ın izniyle.bende çok merak ediyorum sağlıklı olur inşallah.

Ben dün gittim kontrole ama cinsiyet hakkında bişey söylemedi doktor.1 ay sonra kontrol var yine. O zamana belli olur heralde.

merhabalar bende cuma günü 12+5 de gittim doktorumuza ama göstermedi bizimki baya gizlendi ama doktorumuz kemik yapısı erkeğe benziyor dedi bakalım bi dahaki ay kesin öğreniriz inşallah :))) bu arada 2 li testlerinin sonuçlarını alanlar varmı bende onun sonucunu merakla bekliyorumm..

Benim bebegimi 12+5 te radyoloji uzmani erkege,dogum doktorum kiza benzetti :D 13 ocakta uclu tarama yaptircaz insallah o zamana kesinlesir cinsiyetimiz ☺ hos Allahim nasip ederse ilk bebegimiz olacak cinsiyet onemli degil ama insan merak ediyor yinede ☺☺

Back