- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #63.801
Hatasini anlayip anlamamasi onemlu degil artik...kirdigi bardak gibi tuz buz etti hayatimi kalbimi dediğim gibi cocuklarm icin burdaym sustum bu yaptigini da yuttum çektim Sineye. Bu saatten sonra ona nasil eskisi gibi bakarim nasil sarilip yatarm ayni yataga nasik girerim bilmiyorum ya sabirrrrcocuklarin icin daynmalisin canim herseyi onlar icin yapmalisin uzulme ben sana ihtiyaci olan muhtac olan ikitane yavrun var bi sure konusma belki hatasini anlar geri doner
Beni. Oglum var ama onun da testislerin altini tenizlemek xorunda kaliyirum. Kaka cok sivi old icin yayiliyor.Sagol cnm.kv demde esime demis 40 gun fkn boyle olur demis. her altini actigimda koyu yesil sanirim bagrsaklr anca duzene giriyo dedigin.gbi emip hmn kaka yapiyo.mamada veriyoz.memeden sut gelmiyoda daha ama 10.dk uyuyor gerisi uyanik .ins.duzenelir ya .cok zormus uyumamasi
Allah yar ve yardimcin olsun canim. Ne yasadigini en iyi sen bilirsin o yizden soyle ysp boyle yap diyemiyorum. Sadece lohusa halinle uzme kendini ve dua etbol bol.Hatasini anlayip anlamamasi onemlu degil artik...kirdigi bardak gibi tuz buz etti hayatimi kalbimi dediğim gibi cocuklarm icin burdaym sustum bu yaptigini da yuttum çektim Sineye. Bu saatten sonra ona nasil eskisi gibi bakarim nasil sarilip yatarm ayni yataga nasik girerim bilmiyorum ya sabirrrr
Anldim cnm.sagliklica buyutelim ins.bn cok bisey bilmiyorum.etraftan.fln ne duyup biliyosam o.suan kndimi bile unuttum bazdn.iki buklum yuruyorum.agrisan.ama sirf kizima sutum.gelsin diye ugrasiyorum ins.gelirde bnde sakir sakir emziririm :)Beni. Oglum var ama onun da testislerin altini tenizlemek xorunda kaliyirum. Kaka cok sivi old icin yayiliyor.
Bi de ilk bir haftadan sonra sari ve parcacikli kaka yapmaya basladibasladi bizimki. Bugun 46. Gunu ve hala kakasi oyle ve azicikkokuyor :))
Normal canım 3 aydan sonra daha uzun süre uyanık kalıcak. 2 aylıkkken daha bilinçli seni dinleyip gülecekAnneler size bişey sorayım, benim oğlum 37 günlük oldu. Emziriyorum altını temizliyorum uyutuyorum, uyanınca yine aynısını yapıyorum uyanık olduğu zaman ya emziriyorum ya bezini değiştiriyorum yani. Bunlar yaklaşık bir sat sürüyor, bir saatten fazla uyanık kalınca ağlamaya başlıyorbu normal mi biz ne zaman oynıcaz ne zaman bana gulecek heyecanla bekliyorum
10 gunden felan duzene girer canm kakasi felan duzelir merak etme 40 gun surmezSagol cnm.kv demde esime demis 40 gun fkn boyle olur demis. her altini actigimda koyu yesil sanirim bagrsaklr anca duzene giriyo dedigin.gbi emip hmn kaka yapiyo.mamada veriyoz.memeden sut gelmiyoda daha ama 10.dk uyuyor gerisi uyanik .ins.duzenelir ya .cok zormus uyumamasi
sabret biraz daha canm allah buyuk elbet yardim eder bebegin senden etkileniyo oda huysuzlanir yapma olur mu biliyorum dayanmasi zor dusunmekten insan kendini alikoyamaz ama mecbursun canm ya sakn olmayaHatasini anlayip anlamamasi onemlu degil artik...kirdigi bardak gibi tuz buz etti hayatimi kalbimi dediğim gibi cocuklarm icin burdaym sustum bu yaptigini da yuttum çektim Sineye. Bu saatten sonra ona nasil eskisi gibi bakarim nasil sarilip yatarm ayni yataga nasik girerim bilmiyorum ya sabirrrr
Konu be bilmiyorum ama herşeyi boşver kendini üzme ona Muhtaç değilsin sen çocuklarını düşün üzme sıkma canını 3 günlük dünya değmez inanHatasini anlayip anlamamasi onemlu degil artik...kirdigi bardak gibi tuz buz etti hayatimi kalbimi dediğim gibi cocuklarm icin burdaym sustum bu yaptigini da yuttum çektim Sineye. Bu saatten sonra ona nasil eskisi gibi bakarim nasil sarilip yatarm ayni yataga nasik girerim bilmiyorum ya sabirrrr
Valla canım ben hızlıca temizleyip kapatıyorum başka çare bulamadımkızlar yaoğlumun altını her açtığımda ya çiş ya kaka yapıyorb her yere bu durumu nasıl çözebilirim hayır yani yavrucak kendi yüzüne bile yapıyor
Ohhh mesajini okudum hayallere daldim:) bu hastalik simdiye kadarkilerin en zoruydu gercektenCanm çok geçmiş olsun daha iyidir inşallah kuzuduymuştum bu hastalığı ama bu kadar zor olduğunu bilmiyodum kıyamam ben ona. İnşallah uzun sürmez hastalığı iyileşir hemen ev işini de hallet kolaylıkla sonra uzat ayaklarını dinlen biraz al iki kuzunuda yanına senden keyiflisi olmaz :)
Oglumda hissediyo galiba bugun cok huysuz uykusuz dortte kalkti hala uyumaya çalışıyor.uyutmayim diyorm uykusu var durmuyor emmek istyo uc saattir memisteyz ikiside dibine kadar bitti...emzige de ofkeleniyo daha alisnadi tam....
Neyse esim ozur dilemedi sözle ama gelirkn dondurma abur cubur almis ben cok severmde...ben de normal davraniyorm ne soguk ne sıcak zorunlu haller ve ara sira konusyorm o da ayni sekilde.en azindan evde simdilik ve kizimla eskisi gibi oynamaya basladi....
Ben pipisinin ustune bi mendil koyuyorm hemn..kaka isini de ust uste defalarca bez degistrdikten sonra soyle bi yontem buldum altini silip kirli bezi katlayip biraz oyle bekliyorum. .üstüne eski bi battanoye ortyorm cislendigu icin.cogunlukla kakayi oyle yapiyo .havalar sicak zaten bi on onbes dk brkliyorz oylekızlar yaoğlumun altını her açtığımda ya çiş ya kaka yapıyorb her yere bu durumu nasıl çözebilirim hayır yani yavrucak kendi yüzüne bile yapıyor
Yani oynsmk istemkte haklisin ama bunun kiymetini bil bence:)yerinde olmk isteyen o kadar cok kisi var ki....Anneler size bişey sorayım, benim oğlum 37 günlük oldu. Emziriyorum altını temizliyorum uyutuyorum, uyanınca yine aynısını yapıyorum uyanık olduğu zaman ya emziriyorum ya bezini değiştiriyorum yani. Bunlar yaklaşık bir sat sürüyor, bir saatten fazla uyanık kalınca ağlamaya başlıyorbu normal mi biz ne zaman oynıcaz ne zaman bana gulecek heyecanla bekliyorum
ANINDA etki eden bişey varmi bilmiyorum varsa bana da lazmAnneler acil yardım sütüm çok azaldı napıcam ne yesem süt olur ?
Ben pipisinin ustune bi mendil koyuyorm hemn..kaka isini de ust uste defalarca bez degistrdikten sonra soyle bi yontem buldum altini silip kirli bezi katlayip biraz oyle bekliyorum. .üstüne eski bi battanoye ortyorm cislendigu icin.cogunlukla kakayi oyle yapiyo .havalar sicak zaten bi on onbes dk brkliyorz oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?