- 14 Şubat 2011
- 1.983
- 1.553
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin ve öğrenciyken para biriktirdiğin için tebrik ederim :) bol birikimler ay sonunda bildirim var unutma :)KK'da her gün yeni bir yer keşfediyorum çok güzel ya :)
Selamlar hanımlar, ben 1-2 ay öncesine kadar çok para harcayan biriydim ama şu 1-2 aydır para biriktiriyorum önceden yaptığım tüm gereksiz harcamalarımı yapmıyorum. Mesela bozuk para taşımayı sevmezdim cebimde 5 tl bozukluk olsa gider marketten çikolata, cips vs. alırdım. Kendime kocaman bir kumbara aldım artık tüm bozukluklarımı ona atıyorum. Her ayın 5'inde harçlık alıyorum ( öğrencilik malum) o zaman da 20-30 tl atıyorum arada yine 5-10 TL attığım zamanlar oluyor. Birikim yaptıkça kendimi daha iyi hissediyorum. :)
Amaç olarak; bu sene okulum bitecek iş de kolay bulunmuyor maalesef ülkemizde, o iş arayış zamanlarımda ailemden para istemek yerine birikimimden harcayacağım.
Ben büyük kumbara aldığım için hiç saymadım ne kadar attığımı bugünden sonra bir kavanoza biriktireyim ay sonu büyük kumbaraya aktarayım paramı. Şimdiiii kavanoz kumbaramın açılışını 5 TL ile yapıyorum hayırlı ola.
en basit para biriktirme yöntemi çoğu zaman önemsemediğim ekmek üstlerinden artan bozukluklar oluyor çoğu zaman :) bunu düşün derimÖnümüzdeki 3-4 ay çok sıkışık olacak bizim için, araba taksidi başlıyor bu ay,benim borçlarım da var ve ben para biriktirmek istiyorum
hoşgeldin ve öğrenciyken para biriktirdiğin için tebrik ederim :) bol birikimler ay sonunda bildirim var unutma :)
hoş geldin canımKK'da her gün yeni bir yer keşfediyorum çok güzel ya :)
Selamlar hanımlar, ben 1-2 ay öncesine kadar çok para harcayan biriydim ama şu 1-2 aydır para biriktiriyorum önceden yaptığım tüm gereksiz harcamalarımı yapmıyorum. Mesela bozuk para taşımayı sevmezdim cebimde 5 tl bozukluk olsa gider marketten çikolata, cips vs. alırdım. Kendime kocaman bir kumbara aldım artık tüm bozukluklarımı ona atıyorum. Her ayın 5'inde harçlık alıyorum ( öğrencilik malum) o zaman da 20-30 tl atıyorum arada yine 5-10 TL attığım zamanlar oluyor. Birikim yaptıkça kendimi daha iyi hissediyorum. :)
Amaç olarak; bu sene okulum bitecek iş de kolay bulunmuyor maalesef ülkemizde, o iş arayış zamanlarımda ailemden para istemek yerine birikimimden harcayacağım.
Ben büyük kumbara aldığım için hiç saymadım ne kadar attığımı bugünden sonra bir kavanoza biriktireyim ay sonu büyük kumbaraya aktarayım paramı. Şimdiiii kavanoz kumbaramın açılışını 5 TL ile yapıyorum hayırlı ola.
Üç tane kredi kartı bende üç tanede esimde var. Geçenlerde ikisini kırdım birinide bulamadım sonra buldum ama buldugum yerde duruyor kart olmayınca harcamiyor insan eşimde ben tekrar işe baslayinca kiracak kartları bir tane kullanacağız...Bende 2015 başından beri daha tutumlu olmaya gayret ediyorum
Kumbara yapmadım ama daha az para çekip daha az harcamaya çalışıyorum
Kartla alışveriş yapınca ne olduğunu bilemiyor insan
Bende 2015 başından beri daha tutumlu olmaya gayret ediyorum
Kumbara yapmadım ama daha az para çekip daha az harcamaya çalışıyorum
Kartla alışveriş yapınca ne olduğunu bilemiyor insan
Üç tane kredi kartı bende üç tanede esimde var. Geçenlerde ikisini kırdım birinide bulamadım sonra buldum ama buldugum yerde duruyor kart olmayınca harcamiyor insan eşimde ben tekrar işe baslayinca kiracak kartları bir tane kullanacağız...
Biz de borcunu temizler temizlemez iptal edeceğiz. Taksit için kullanıyoruz. Gıda alisverislerini parakart ile yapıyoruz. Nakit gibi o da .Gerçekten iyi edersiniz. Aslında hiç kullanmamak en iyiside..
Taksit falan yaptırmaya iyi oluyor kredi kartları.
hoş geldin canım
birikimlerin şimdiden hayırlı olsun
o küçümsediğimiz paralar damlaya damlaya gerçekten göl oluyor
ben kaçırdım sanırım bi kısmı neden eylülde açacaksın ??4tl ye yakın da bugün attım.
Yarın da en az 5 TL atayım. Böyle deyince kendimi mecbur hissediyorum.
En erkende Eylül de açmayı düşünüyorum kumbarami.