• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 para biriktirme yılı :)

Iki gundur kumbaraya bir sey atamadim. Cuzdanimda 5 tl var .işe arabayla gittigim icin para cekme imkanim olmuyor, ne evim yakininda ne de iş cevresinde atm var.. ev icin alisveris masrafi da olmayinca iki gundur 5 tl ile gidip geliyorum:) para cekince bi 50 tl falan atarim insallah.

Iki gundur kumbaraya bir sey atamadim. Cuzdanimda 5 tl var .işe arabayla gittigim icin para cekme imkanim olmuyor, ne evim yakininda ne de iş cevresinde atm var.. ev icin alisveris masrafi da olmayinca iki gundur 5 tl ile gidip geliyorum:) para cekince bi 50 tl falan atarim insallah.

aynen bende servisle gidip geliyorum dışarı da çıkmadım para harcamayınca atamıyosun da;) iyi mi kötü mü bilemedim

Uc gundur bozukluk falan atamadigim icin ilk para cektigim zaman kagit para atacagim ama:) telafi icin

ya o zaman da bişey farketmiyo ki. ben mesela kendime harcamak için aylık 250-300 tl bırakıyorum hesabımda. ay sonuna kadar anca yetebilecek bi miktar. ordan çekince aylık harcayacağım paradan gitmiş oluyo. :) yetişmezse vadelimi bozmam gerekicek.

ya o zaman da bişey farketmiyo ki. ben mesela kendime vardicuak için aylık 250-300 tl bırakıyorum hesabımda. ay sonuna kadar anca yetebilecek bi miktar. ordan çekince aylık harcayacağım paradan gitmiş oluyo. :) yetişmezse vadelimi bozmam gerekicek.

Ha tabi orasi ayri. Ben oyle para ayirip gerisini biriktirme olayini yapamiyorum bu ay icin. Cok borclar vardi cunku. Maasimin az bi kismi kaldi, caktirmadan almis kenara atmis gibi yapiyorum. Diger turlu ayirdigim para yetmezse diye cekiniyorum. Her ay mutlaka ekstra bir masraf çıkıyor cunku.

Ben bu ay yapacağım alışverişten (kazak vs alcaktım) vazgeçtim ve onun yerine gidip kuyumcudan yarım altın aldım kredi kartı ile... Ve açılmayan kumbarama attım. Kumbaramda yarım altın+ 1.25 tl oldu bugün itibariyle :)

Back