- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk önce başın saolsun .Kizlar Bende uzun zamandir bildirim yapamadim gectigimiz ay cok kötü gecti benim icin hamile oldugumu ogrenmem ve dusuk yapman bir oldu hersey 15 gunde oldu bitti. Ancak kendimi toparladim bendende toplam 150 tl cikti ne sekilde degerlendiririm Bilmiyorum tl kalacak heralde simdilik
Cok sagol canim atlattim sayilir. Irademde kuvvetli fln degildir buldummu harcarim ne yazikki butunledim koydum kenara En kısa zamanda altin yapmaliyim galiba cok sagolilk önce başın saolsun .
ikinci olarak aslında 150 tl az bir para değil . eğer dokunma ihtimalin varsa altın al bozduramazsın böylece :) eğer iraden kuvvetliyse nakit şekilde kalması matıklı
atlamana çok sevindim :) bende para konusunda çok iradesizim hatta para biriktirdiğim bir kumbaram var üstünü oydum arada para tırtıklıyorum ha bire kıyafete para harcıyorum şu hazirana kadar kenara para atmam lazım belki biraz bütünleyip çeyrek veya gram yaparım bendeCok sagol canim atlattim sayilir. Irademde kuvvetli fln degildir buldummu harcarim ne yazikki butunledim koydum kenara En kısa zamanda altin yapmaliyim galiba cok sagol
kızlar kusura bakmayın sınavlardan dolayı girme şansım olmadı . benden 60 tl çıktı ama bütün aya şöyle bir baktim da ne kadar har vurup harman savurmuşum bu ay tutumlu oluyum biraz bir ay para biriktireyim de yazlık kıyafet alışverişi yapıyiım :)
Kizlar Bende uzun zamandir bildirim yapamadim gectigimiz ay cok kötü gecti benim icin hamile oldugumu ogrenmem ve dusuk yapman bir oldu hersey 15 gunde oldu bitti. Ancak kendimi toparladim bendende toplam 150 tl cikti ne sekilde degerlendiririm Bilmiyorum tl kalacak heralde simdilik
ehehe ben de şubatta açılmışım marta genel olarak iyi başladım ama annem için biraz taksit yaptım. gözümde bile değil anneme feda olsun ıvır zıvır saçma şeyleri bu ay kesiyorum kararlıyım. antalyaya arkadaşımın yanına gidicem
aynen şubatta acayip açılmışım .bu ay kararlıyım sıkı para biriktireceğim. hadi bol şanslar bize
kuzeyimm başın sağolsun. Çok geçmiş olsun. İnşalalh Rabbim sana sağlıklı hayırlı bir evlat verir
Bugün 4 tl attım kumbarama.
Bu ihtiyacım olan şeyleri alma fikri beni motive etti.
Çünkü kart kullanımını azaltmaya çalışıyorum.
Cok tesekkur ederim arkadaslar Iyiyim artik allaha sukur iyidilekleriniz icin cok tesekkur ederim.ehehe ben de şubatta açılmışım marta genel olarak iyi başladım ama annem için biraz taksit yaptım. gözümde bile değil anneme feda olsun ıvır zıvır saçma şeyleri bu ay kesiyorum kararlıyım. antalyaya arkadaşımın yanına gidicem
çok büyük geçmiş olsun. iyi misin ???? bir de başın sağolsun her şeyde bir hayır vardır Allah hayırlsıını versin hakkında.
bence tl olarak kalsın. altın ve dolar çok yüksek. euro nolur bilinmez