Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ay sonlarında bütünletip, kızım için öyle biriktirmeye devam edeyim cnm. Teşekkür ederim bu arada fikirlerin içinde :)a101 ve bim seve seve bütünlüyorlar ben ay sonunda kumbarada birikenleri kağıt parayla değiştiriyorum a101den alışverişimi onlarla yapıyorum ama direk bütünlet ya da oralarda harca. mesela kumbaradakileri kağıtla değiştirdikten sonra kentkartıma 10 tl yükleyeceğimde bozuklukları veriyorum
Bende ay sonlarında bütünletip, kızım için öyle biriktirmeye devam edeyim cnm. Teşekkür ederim bu arada fikirlerin içinde :)
Bu gün itibariyle bismillah deyip birikim tezgahımı kurmuş bulunmaktayım. Bütün bozukluklarımı attım. 13 lira falandı. gelsin bozuk paralar Eki Görüntüle 1403791
çok güzelmiş kumbaran maşallah :) bol bol uğurlu birikimler :)Bu gün itibariyle bismillah deyip birikim tezgahımı kurmuş bulunmaktayım. Bütün bozukluklarımı attım. 13 lira falandı. gelsin bozuk paralar Eki Görüntüle 1403791
Selam arkadaslar,birikimleriniz bereketli olsun.Ben gecen ay,alisveris sonrasi bozukluklari kumbaraya atmistim ,40lira gibi bi miktar birikmisti,o parayla kızımın ihtiyaçlarını giderdim.Param da yoktu kara kara düşünürken Ilac gibi geldi.Bu ay henüz baslamadim ,bu ay zor bir ay bizim Icin,birsuru ödememiz var,insallal önümüzdeki ay tekrardan baslamayi hedefliyorum
Ne alacaksınız. Ben de merak ettimDün eşimi ikna edip elinden iki tane kredi kartini aldım o kırdığımı sanıyor ama ben sakladım artık maaşım yatmayacak ne olur ne olmaz...
4 tl de kumbarama attım hergün tahminlerde bulunuyor ne alacağım diye hatta senin kullanıcı adın ne girip bakayım şu foruma kesin yazmışsındır diyor tabi söylemiyorum... :)
Takım elbise alacaktım alacağım kadarda birikti aslında bebiş olduğu için eline verdim git al diye ama kiyamadi almiyorNe alacaksınız. Ben de merak ettim
Kumbaraya geri koyun o zamanTakım elbise alacaktım alacağım kadarda birikti aslında bebiş olduğu için eline verdim git al diye ama kiyamadi almiyor
Koydu biriktir borç oderiz dediKumbaraya geri koyun o zaman