2015 para biriktirme yılı :)

krisopraz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
489
485
30
evet bazı topiklerde yazıyorum yazmaya da devam edeceğim ama düzenli kontrol edemiyorum bura da düzenli kontrol edebilmek için açtım .
aslında ilk üye olduğum da da konu açmıştım ama pek bilgim yoktu nerede konu açılır ne yazılır diye o acemilik eserim bu da ustalık olsun :)
hadi 2015 te herkes birikim yapsın ufak tefek te olsa :)
ben kumbaram da biriktiriyorum 5 kuruş dahil ne varsa atarım :)Siz de yazın bir arada 2015 yılında para biriktirelim ve her ayın sonunda yazalım buradan :)
not =konuyu erken açma nedenim yeni yıla erken birikimli ve hazır olarak girmiş olmak :)

Hayirli olsun topigin:) ben aylik olarak acmicam kumbarayi.. Ay sonlari miktar yazamam ama atabildigim paralari buraya da yazarim:)

oo hoşgeledin :) her hafta değil her ayın sonunda yazacağız ayda bir kere yazarsın canım :)) bol bol birikimlerrr

Imm anladim tatlim aylik yarim gr altin hesabim var o devam 2015te
Isim yok borcum yok bu sene pek birikim yili olmayabilir :-D
Bireyselwemekliligimi dondurdum para olsa baslatsam iyi
Birde aylik50lira bir kuruma burs bagisim var
Aylik yinede atarsam bir koseye yazariw
Burada kadinlar cok akilli ben isin egitimini aldim yinede o kadar anlamam para islerinden

Imm anladim tatlim aylik yarim gr altin hesabim var o devam 2015te
Isim yok borcum yok bu sene pek birikim yili olmayabilir :-D
Bireyselwemekliligimi dondurdum para olsa baslatsam iyi
Birde aylik50lira bir kuruma burs bagisim var
Aylik yinede atarsam bir koseye yazariw
Burada kadinlar cok akilli ben isin egitimini aldim yinede o kadar anlamam para islerinden
maşallah baya hareketli bir para hayatınız var :) oradan oraya ver durumları filan :KK70: evet kadınların doğasında var aslında parayı idare etmek sanırım küçüklükten gelen bir şey ya eli boş yada çok sık oluyor

benim icin de bu yil para biiriktirme yili dogum yapaczagim ins ve ucretsiz izin dusunuyorum ev kredimiz var onun icin bi 9000 biriktirmem gerekiyor bu aydan basladim 900 attim kenara bakalim ins yapabilirim.

benim icin de bu yil para biiriktirme yili dogum yapaczagim ins ve ucretsiz izin dusunuyorum ev kredimiz var onun icin bi 9000 biriktirmem gerekiyor bu aydan basladim 900 attim kenara bakalim ins yapabilirim.
ilk önce bebeğin hayırlı olsun :) bereketliyle gelsin . daha sonra da inş. istediğin miktardan kat ve kat fazlasını biriktirirsin :)

benim cebimde para kalmadı valla :) kumbarama da 2- 3 ocak gibi atıcam. maaşımı o zaman alıcam çünkü :)

benim cebimde para kalmadı valla :) kumbarama da 2- 3 ocak gibi atıcam. maaşımı o zaman alıcam çünkü :)
sadece maaştan şu kadar para ayırıyim demekle kalmayın bence .illa ki günlük bozuk paranız artan bence bir tane kumbara yapın hergün bozukluklarınızı atın ama 5 kuruş artmış o ne işe yarar demeyin . ben böyle böyle bazen ayda 190 tl ayırıyordum :)

sadece maaştan şu kadar para ayırıyim demekle kalmayın bence .illa ki günlük bozuk paranız artan bence bir tane kumbara yapın hergün bozukluklarınızı atın ama 5 kuruş artmış o ne işe yarar demeyin . ben böyle böyle bazen ayda 190 tl ayırıyordum :)

ben maaşımın büyük kısmını bankada bırakıyorum faturalar dışında elime 200 tl alıyorum ordan kalanları kumbarama atıyorm :) o yüzden az birikiyo

X