bence yaz :) aa unutttum ben bugün 4.50 attım kumbarama :)bir de bu topikte mi yazsam
bir de bu topikte mi yazsam
günaydın canımbizde her yere yazma isteği var zaten dimi canım yaaa
çok sevinirim ve çok teşekkürler :)hayırlı olsun topiğin
başka bir topikte daha yazıyorum
ama 31 aralıkta kumbarayı açınca, 1 ocaktan itibaren burada da yazayım bari
çift dikiş gideyim
oo hoşgeledin :) her hafta değil her ayın sonunda yazacağız ayda bir kere yazarsın canım :)) bol bol birikimlerrrTakipdeyim elime geçen bozukluklari bende atiyorum
Ama her hafta yazarmiyim bilemedim
Herkese bol kazanclar
oo hoşgeledin :) her hafta değil her ayın sonunda yazacağız ayda bir kere yazarsın canım :)) bol bol birikimlerrr
maşallah baya hareketli bir para hayatınız var :) oradan oraya ver durumları filanImm anladim tatlim aylik yarim gr altin hesabim var o devam 2015te
Isim yok borcum yok bu sene pek birikim yili olmayabilir :-D
Bireyselwemekliligimi dondurdum para olsa baslatsam iyi
Birde aylik50lira bir kuruma burs bagisim var
Aylik yinede atarsam bir koseye yazariw
Burada kadinlar cok akilli ben isin egitimini aldim yinede o kadar anlamam para islerinden
ilk önce bebeğin hayırlı olsun :) bereketliyle gelsin . daha sonra da inş. istediğin miktardan kat ve kat fazlasını biriktirirsin :)benim icin de bu yil para biiriktirme yili dogum yapaczagim ins ve ucretsiz izin dusunuyorum ev kredimiz var onun icin bi 9000 biriktirmem gerekiyor bu aydan basladim 900 attim kenara bakalim ins yapabilirim.
benim icin de bu yil para biiriktirme yili dogum yapaczagim ins ve ucretsiz izin dusunuyorum ev kredimiz var onun icin bi 9000 biriktirmem gerekiyor bu aydan basladim 900 attim kenara bakalim ins yapabilirim.
sadece maaştan şu kadar para ayırıyim demekle kalmayın bence .illa ki günlük bozuk paranız artan bence bir tane kumbara yapın hergün bozukluklarınızı atın ama 5 kuruş artmış o ne işe yarar demeyin . ben böyle böyle bazen ayda 190 tl ayırıyordum :)benim cebimde para kalmadı valla :) kumbarama da 2- 3 ocak gibi atıcam. maaşımı o zaman alıcam çünkü :)
sadece maaştan şu kadar para ayırıyim demekle kalmayın bence .illa ki günlük bozuk paranız artan bence bir tane kumbara yapın hergün bozukluklarınızı atın ama 5 kuruş artmış o ne işe yarar demeyin . ben böyle böyle bazen ayda 190 tl ayırıyordum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?