• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Annelerinin bebek şekerleri kapı süsleri:)

kızlar bunlarda bnim yaptığım hediyeliklerim..bı kısmı anahtarlık bı kısmı magnet...nasıl olmuş sizce??

Eklentiler

• 20141202_110918.jpg
    20141202_110918.jpg
    127,6 KB · Görüntüleme: 1.188
kızlar bunlarda bnim yaptığım hediyeliklerim..bı kısmı anahtarlık bı kısmı magnet...nasıl olmuş sizce??

Anacııım cok tatlı olmus yaaa.. Bende kızıma kurabıye yapıcam, şeker hamurum var bayagı elımde yapınca resmını koyacagım kzlar.. Büyük kızımın dogum gubu kurabıyelerını de ben yapmıstım .. Bunu da ben yapıcam :63:

Sağolasın canım :) çok yetenekli Değilim ama uğraşmıştım bi ara :)

Sağol canım :) Tatlı sarı ya da su yeşili somon vs de yapıyorlar bemim çoğu şey pembe olunca lame ve yeşil ile renklendireyim istedim. Kaç cc bilmiyorum resimde büyük çıkmış ama mini mini küçük parmağımın iki boğumu kadar falandır herhalde.. Bunların bi iki büyük boyu daha güzel gösteriyor onları tercih et. Bu içinde emzik olan en küçük model :KK43:

Teşekkür ederiiimm :)

Hepsi çok güzeller sağlıkla oğlunu kucağına alır süsleri de kullanırsın inş :)
yeteneksiz halin bu mu:)
Eki Görüntüle 1328085 Eki Görüntüle 1328086

Buda bizim kapı süsümüz.. İş arkadaşımın hediyesi eline emeğine sağlık..
çok güzel canım
ayy çok tatlı

kapı süsümüz

Eklentiler

• 2014-12-14-2472.jpg
    2014-12-14-2472.jpg
    85,9 KB · Görüntüleme: 381
  • 2014-12-14-2471.jpg
    2014-12-14-2471.jpg
    73 KB · Görüntüleme: 430
  • 2014-12-14-2470.jpg
    2014-12-14-2470.jpg
    67,4 KB · Görüntüleme: 337
  • 2014-12-14-2469.jpg
    2014-12-14-2469.jpg
    61,7 KB · Görüntüleme: 317
  • 2014-12-14-2468.jpg
    2014-12-14-2468.jpg
    64,1 KB · Görüntüleme: 396
mavi-inci-ahsap-sepet-2-500x583.jpg
mavi-incili-seker-500x583 (1).jpg
mavi-kareli-ani-defteri-2-500x583.jpg

kızlar selam bizim bebek şekerlerimiz ve sepetimiz ve anı defterimiz teyzesi hazırlamış sağolsun sizinle de paylaşmak istedim bu arada satışına da başlayacak şimdilik sitesi tamamlanma aşamasında sipariş vermek isteyen ya da fikir edinmek isteyen olursa diye linkini paylaşıyorum fiyatları sitede görülenler değil siteyi kuran çocuk öylesine yazmış kutuların fiyatı 1,5 tl diğerlerinide isteyen olursa sorarım:) http://nhnbabygifts.com/aksesuarlar
kapı süsümüzün fotoğrafını gönderince onu da paylaşıcam:)Allah kullanmayı nasip etsin inşallah bu arada çikolatalrıda hacı şeriften söylemeyi düşüünyoruz fiyatları çok uygun geldi

Bugun kurabıyelerımden yaptım yarına kadar dınlensın ıstıyorum. Yarın seker hamuruyla suslucem resmini de gostercem sıze bakalımm begenecekmısınız.. Az az yapım dıyorum artık.. Gunde 20 tane yapabılsem ıyı..

Ay ne anlatcam.. Bizde öle lohusa serbeti falan yoktur.. Hani kimse yapmamıs bizde bilmiyoruz adını tadını.. Böle bi aksam annemler biz eşimle kardeşlerim aöcamlar falan bebek görmeye gittik.. Taze annemizin lohusa serbetini sundular.. Bizimkiler bir irine bakıyo şimdi herkes birer yudum içti neyse
Ama kımse yutamadı..
O derece tadı bi acayip geldi bilmediklerinden ama gülmemek için zor tuttuk kendimizi.. Nese cıktık ewden babam glmekten yerlerde... Bende hamileyim o zaman dedım baba bende yapcam niye ölediyosun.. Babamın dedıgı laf kızım boswer sen ben sana 10 kılo vişne alayım onun suyumu yap oda kırmızı oda kırmızı hiç olmassa içeriz
Allahım... Ne gündü ya.. Ben kızımda yapmadım... Bundada yapmam..
Ayy baban çok haklı mervecim:KK48: Ben de hiç sevmiyorum şu şerbeti yaa:KK12:Bizde de adettir yapılır ama ben asla icmem içemem yani:KK12:

Ellerine sağlık canım, bu süsü kapıya nasıl taktınız ben de bundan yapmıştım ya kapıya takma konusunda başım dertte atla arabanın arkasında da mı bişi var?

canım atın ve arabanın arkasına kurdale yapıştırdık onunla da tülü bağladık
yine ismin arkasına kurdale yapıştırdık onu da iki taraftan çengelli iğne ile tüle tutturduk çok tş ederiz

canım atın ve arabanın arkasına kurdale yapıştırdık onunla da tülü bağladık
yine ismin arkasına kurdale yapıştırdık onu da iki taraftan çengelli iğne ile tüle tutturduk çok tş ederiz
Çok mantıklı yaaa hemen yapıyorum süpersin canım çok sağol :KK15:

Back
X