Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2015 Ocak Annelerinin bebek şekerleri kapı süsleri:)
- Konu Sahibi Nego
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Mayıs 2014
- 1.039
- 691
- 158
kızlar bunlarda bnim yaptığım hediyeliklerim..bı kısmı anahtarlık bı kısmı magnet...nasıl olmuş sizce??
Anacııım cok tatlı olmus yaaa.. Bende kızıma kurabıye yapıcam, şeker hamurum var bayagı elımde yapınca resmını koyacagım kzlar.. Büyük kızımın dogum gubu kurabıyelerını de ben yapmıstım .. Bunu da ben yapıcam
- 9 Aralık 2013
- 2.245
- 4.042
- 168
- 34
kızlar bunlarda bnim yaptığım hediyeliklerim..bı kısmı anahtarlık bı kısmı magnet...nasıl olmuş sizce??
ay çok cici gerçekten
- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
- 898
yeteneksiz halin bu mu:)Sağolasın canım :) çok yetenekli Değilim ama uğraşmıştım bi ara :)
Sağol canım :) Tatlı sarı ya da su yeşili somon vs de yapıyorlar bemim çoğu şey pembe olunca lame ve yeşil ile renklendireyim istedim. Kaç cc bilmiyorum resimde büyük çıkmış ama mini mini küçük parmağımın iki boğumu kadar falandır herhalde.. Bunların bi iki büyük boyu daha güzel gösteriyor onları tercih et. Bu içinde emzik olan en küçük model
Teşekkür ederiiimm :)
Hepsi çok güzeller sağlıkla oğlunu kucağına alır süsleri de kullanırsın inş :)
çok güzel canımEki Görüntüle 1328085 Eki Görüntüle 1328086
Buda bizim kapı süsümüz.. İş arkadaşımın hediyesi eline emeğine sağlık..
ayy çok tatlıkızlar bunlarda bnim yaptığım hediyeliklerim..bı kısmı anahtarlık bı kısmı magnet...nasıl olmuş sizce??
- 9 Aralık 2013
- 2.245
- 4.042
- 168
- 34
- 15 Şubat 2014
- 68
- 22
- 28
kızlar selam bizim bebek şekerlerimiz ve sepetimiz ve anı defterimiz teyzesi hazırlamış sağolsun sizinle de paylaşmak istedim bu arada satışına da başlayacak şimdilik sitesi tamamlanma aşamasında sipariş vermek isteyen ya da fikir edinmek isteyen olursa diye linkini paylaşıyorum fiyatları sitede görülenler değil siteyi kuran çocuk öylesine yazmış kutuların fiyatı 1,5 tl diğerlerinide isteyen olursa sorarım:) http://nhnbabygifts.com/aksesuarlar
kapı süsümüzün fotoğrafını gönderince onu da paylaşıcam:)Allah kullanmayı nasip etsin inşallah bu arada çikolatalrıda hacı şeriften söylemeyi düşüünyoruz fiyatları çok uygun geldi
- 12 Mayıs 2014
- 1.039
- 691
- 158
- 16 Kasım 2014
- 119
- 382
- 73
- 39
Ayy baban çok haklı mervecim Ben de hiç sevmiyorum şu şerbeti yaaBizde de adettir yapılır ama ben asla icmem içemem yaniAy ne anlatcam.. Bizde öle lohusa serbeti falan yoktur.. Hani kimse yapmamıs bizde bilmiyoruz adını tadını.. Böle bi aksam annemler biz eşimle kardeşlerim aöcamlar falan bebek görmeye gittik.. Taze annemizin lohusa serbetini sundular.. Bizimkiler bir irine bakıyo şimdi herkes birer yudum içti neyse
Ama kımse yutamadı..
O derece tadı bi acayip geldi bilmediklerinden ama gülmemek için zor tuttuk kendimizi.. Nese cıktık ewden babam glmekten yerlerde... Bende hamileyim o zaman dedım baba bende yapcam niye ölediyosun.. Babamın dedıgı laf kızım boswer sen ben sana 10 kılo vişne alayım onun suyumu yap oda kırmızı oda kırmızı hiç olmassa içeriz
Allahım... Ne gündü ya.. Ben kızımda yapmadım... Bundada yapmam..
- 1 Ağustos 2014
- 1.442
- 4.333
- 208
Ellerine sağlık canım, bu süsü kapıya nasıl taktınız ben de bundan yapmıştım ya kapıya takma konusunda başım dertte atla arabanın arkasında da mı bişi var?kapı süsümüz
- 9 Aralık 2013
- 2.245
- 4.042
- 168
- 34
Ellerine sağlık canım, bu süsü kapıya nasıl taktınız ben de bundan yapmıştım ya kapıya takma konusunda başım dertte atla arabanın arkasında da mı bişi var?
canım atın ve arabanın arkasına kurdale yapıştırdık onunla da tülü bağladık
yine ismin arkasına kurdale yapıştırdık onu da iki taraftan çengelli iğne ile tüle tutturduk çok tş ederiz
- 1 Ağustos 2014
- 1.442
- 4.333
- 208
Çok mantıklı yaaa hemen yapıyorum süpersin canım çok sağolcanım atın ve arabanın arkasına kurdale yapıştırdık onunla da tülü bağladık
yine ismin arkasına kurdale yapıştırdık onu da iki taraftan çengelli iğne ile tüle tutturduk çok tş ederiz
marifetli eller
butik sabun lohusa terligi ve daha fazlasi....
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
- 17 Ocak 2015
- 380
- 71
- 38
minik melekleri icin kucuk supriz hediyeler hazirlamak isteyen hanimlar buyrun birde buraya bakin http://www.kadinlarkulubu.com/forum...mizin-ilk-dis-sekerleri.788248/#post-38926080