2015 ocak anneleri dualarda buluşuyor......

Kızla bende katılmak istiyorum . Bende bebeğim için Hatim indirecegim daha baslayamadim ama doğuma kadar bitiririm inş .

Siteyi anca çözüyorum.. Kızlar hatme kımse katılamıyo sanırım.. Ben dısardan halledıcem artık.. İnş bagıslayayım.. Yoksa doguma kadar yapamıcaz...
Siteyi anca cözdüm sayılır.. Üstüne düşemedim.. Şimdi buldum ekrana kop cıkar inş..
Ben bagıslayınca sizlere haner vericem..
Bu arada hangi tesbıhatlar cekılıyo.. Bende cekeyim..
Öpüyorum sizleri

Kızlar sorum olacak yardım ederseniz sevinirim . Adetime 3 gün kala tedt yaptım iki saat sonra ikinci silik çizgi çıktı şimdi , sizce ümitlenmeli miyim ??

kızlar bakım çantası hangi marka düşünüyorsunuz Nivea ve chicco ürünleri arasında kaldımm

, member: 417864"]kızlar bakım çantası hangi marka düşünüyorsunuz Nivea ve chicco ürünleri arasında kaldımm[/QUOTE]
Chicco indirmdeydi dun gorsum ama sebamwd aldım kafam raahat etsin diye

günaydın kızlar tesbihatımız hala bitmedi ben kendi adıma çok tembellik yaptım bu aralar bunu da bitirelim yenisine başlamayalım olmazsa ama bi el atında bunu bari tamamlayalım

Ben bitti sanıyordum :) 500 çektim şimdilik, devam da ediyorum inş bir iki güne bitiririz tespihlerim de yokken rahat rahat çekerim Allah'ın izniyle...

Rabbim bebeklerimizi sağsalim kolaylıkla huzurla mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin inş dört gözden ayırmadan imanlı ahlaklı sağlıklı yetiştirmek de nasip olsun âmin

1000 daha okudum... 7500 bitti toplamda. 10 bin kaldı onu da yarın bitiririz inş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…