2015 Nisan Anneleri İstanbulda hangi hastanede doğum yapacak?

Merhaba. Bende 31 haftalık hamileyim beylikdüzü kolan hastanesine gidiyorum nihan tosun a. İlk kızımdada ona gidip doğum yapmıştım. Ekimde doğumum var sezeryan olacak 1.400 sezeryan epidural isterseniz artık 300 tl daha alıyolar. Normal muayene ücreti 50 tl

merhaba doğum yaptınız mı hastaneden memnun musunuz bende kolan düşünüyorum ama kararszım beylikdüzü mü yoksa büyükçekmece mi diye

Benim dogumum nisa hastanesinde derya hanimla oldu.varislerimden dolayi sezeryan olmak zorunda kaldim.cok kanama oldu.ama dogum guzel gecti.helal olsun doktoruma cevval kadinmis.beni hic uzmeden korkutmadan dogumu gerceklestirdi.epidural sezeryan oldum.yavrumun dogumunu izledim.Allahim herkese nasip etsin.derya hanimi tum arkadaslarima tavsiye ettim benimle beraber iki arkadaaim daha ona gidiyo.ikinci bebegimde de Allahh izin verirse yine ona gidecegim..kendisi cok.tatli ilgili ve kesinlikle basarili bir dr.cunku benim varis sorunum gercekten ciddiydi.ve kanamalarimda oldu.dogumda 5kg gitmis dusunun artik.ama simdi ben de bebegimde 7aylik oldu iyiyiz cok sukur.doktorumuzun ilgisi ve guleryuzu becerikli parmaklariyla.Allahim hepimizi derya hanim gibi iyi insanlarla karsilastirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…