- 4 Aralık 2014
- 16
- 31
- 8
- 36
- Konu Sahibi hevidar6258
Bende Pinar Hanimda dogum yapacagim insallah. Mesai saatleri icinde olursa tabiKurtköy de Emsey hastanesinde olacak inşallah. Doktorum Pınar hanım
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende Pinar Hanimda dogum yapacagim insallah. Mesai saatleri icinde olursa tabiKurtköy de Emsey hastanesinde olacak inşallah. Doktorum Pınar hanım
Iyi ajsamlar cnm medipol de hangi doktora gidiosun ve fiyati ne civardatakiplerim bağcılar medipol mega doğumuda orda yaparım diye düşünüyorum, kararsızım
Nagihan hanima gidiyorum muayenesi 60 tl, sezeryan ameliyati 2000 tlIyi ajsamlar cnm medipol de hangi doktora gidiosun ve fiyati ne civarda
Teşekkür ederim, bu şekilde paylaşımlara devam edersek harika olur.bende sanırım sezaryen olmak zorunda kalacağım. nisa hastanesinde 1400 tl
selam arkadaşlar, nisa hastanesinde doğum yapacak olan hanımlar fiyatları biliyorlar mı acaba?
birde sancı odalarında refakatçi girip girmemesiyle ilgili bilgisi olan var mı?
Nagihan hanima gidiyorum muayenesi 60 tl, sezeryan ameliyati 2000 tlSezeryan bana 1500 dediler yükselmiş mi![]()
merhaba
ablam 3-4 hafta önce orada doğum yaptı. kısmetse bende orada yapacağım.
sezaryen doğum 1400 tl normal 775 tl. kan uyuşmazlığı iğnesi falan ekstra. sancı odasında biz aşağı yukarı 6-7 kişiydik :) yani alıyorlar. ama doğumhaneye eşi dahil kimse giremiyor. sadece hastanenin anlaşmalı olduğu fotoğrafçı var o girebiliyor nedenseablam profesyonel fotoğrafçı bu nedenle başka birine para vermek çok saçma geldi. bizde ısrar etmedik. özetle bebeşi yatış odasında bekliyorsunuz. ziyaretçi saati en geç 22:00. 2 kişi refakatçi kalabiliyor.
ben de nisa hastanesi derya hanıma gidiyordum ama kendisi de hamile şu anda nisanda gelecek diyorlar ama bakalım.şu anda nisa da yine MUHABBET hanıma gidiyorum. o da çok iyi sakin sakin anlatıyo herşeyi ilgili bir doktor.
ama bakalım kaçıncı haftada olcak? sağlıcakla gelsin kuzucuklarımız inşallah![]()
evet ben tavsiye ederim.başta çok tereddüt etmiştim ama haftaya 3.muayeneye gitcem inşallah. ilgili bir doktor başka sorunuz var mı diye soruyor.sorduğun sorulara cevap veriyor. sezeryan mı yoksa normal mi istediğini soruyor ama daha çok normal doğum taraftarı ama sezeryan istersen de tamam diyor.ben aklımdaki bir çok soruya cevap aldım..sakin karakterli biri bunun beni doğumda rahatlatacağını düşünüyorum..hayırlısı inşallah sağlıklı sıhhatli olur bebişlerimiz. ve inşallah kolay olur doğumlarımız..amiiin inşallah, öneriyor musnz muhabbet hnımı? :)
merhabalar murat yayla yı ben de merak ediyorum, sonrasında araştırabildin mi acaba? acıbademde dr , benim doğum sigortam acıbadem olduğu için araştırdım murat yayla iyi görünüyor. tecrübesi olan varas paylaşabilirse çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.Merhaba arkadaşlar prof. Dr. Murat yayla hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?