2015 Nisan Anneleri İstanbulda hangi hastanede doğum yapacak?

Selam arkadaslar. Ben Sirinevler fatih universitesi hastanesinde dogum yapmayi planliyorum. Epidural normal istiyorun ama bakalim..

Benim ikinci doğumum, ilki zorunlu sezaryendi bu da öyle olacak...
Sezaryen doğum fiyatları ile ilgili bilgisi olan paylaşabilirse çok sevinirim :)

bende sanırım sezaryen olmak zorunda kalacağım. nisa hastanesinde 1400 tl
Teşekkür ederim, bu şekilde paylaşımlara devam edersek harika olur.
Ben yarın bütün çevre hastanelere telefon açacağım. Bilgileri buraya yazarım.
Bu ne heyecan bendeki anlamıyorum, ikinci çocuğum ilkinde bu kadar heyecan yapmamıştım :)

selam arkadaşlar, nisa hastanesinde doğum yapacak olan hanımlar fiyatları biliyorlar mı acaba?
birde sancı odalarında refakatçi girip girmemesiyle ilgili bilgisi olan var mı?

selam arkadaşlar, nisa hastanesinde doğum yapacak olan hanımlar fiyatları biliyorlar mı acaba?
birde sancı odalarında refakatçi girip girmemesiyle ilgili bilgisi olan var mı?

merhaba
ablam 3-4 hafta önce orada doğum yaptı. kısmetse bende orada yapacağım.
sezaryen doğum 1400 tl normal 775 tl. kan uyuşmazlığı iğnesi falan ekstra. sancı odasında biz aşağı yukarı 6-7 kişiydik :) yani alıyorlar. ama doğumhaneye eşi dahil kimse giremiyor. sadece hastanenin anlaşmalı olduğu fotoğrafçı var o girebiliyor nedense ablam profesyonel fotoğrafçı bu nedenle başka birine para vermek çok saçma geldi. bizde ısrar etmedik. özetle bebeşi yatış odasında bekliyorsunuz. ziyaretçi saati en geç 22:00. 2 kişi refakatçi kalabiliyor.

teşekkür ederim verdiğin bilgiler için canım Neseli Gunler Butik :) peki fotoğrafçının fiyatını biliyor musuuun?

ben de nisa hastanesi derya hanıma gidiyordum ama kendisi de hamile şu anda nisanda gelecek diyorlar ama bakalım.şu anda nisa da yine MUHABBET hanıma gidiyorum. o da çok iyi sakin sakin anlatıyo herşeyi ilgili bir doktor.
ama bakalım kaçıncı haftada olcak? sağlıcakla gelsin kuzucuklarımız inşallah

amiiin inşallah, öneriyor musnz muhabbet hnımı? :)

amiiin inşallah, öneriyor musnz muhabbet hnımı? :)
evet ben tavsiye ederim.başta çok tereddüt etmiştim ama haftaya 3.muayeneye gitcem inşallah. ilgili bir doktor başka sorunuz var mı diye soruyor.sorduğun sorulara cevap veriyor. sezeryan mı yoksa normal mi istediğini soruyor ama daha çok normal doğum taraftarı ama sezeryan istersen de tamam diyor.ben aklımdaki bir çok soruya cevap aldım..sakin karakterli biri bunun beni doğumda rahatlatacağını düşünüyorum..hayırlısı inşallah sağlıklı sıhhatli olur bebişlerimiz. ve inşallah kolay olur doğumlarımız..

Ben incirli ethica da dr.ali paşa beye gidiyorum. Çok memnunum. Ultrason makinesi de çok iyi ve ayrıntılı. Muayenesi uzun ve ayrıntılı. Bebeğimin beyin, beyincik her şeyinin ölçüsnü kendi aldı. İlaç taraftarı değil. Deneyimli bir doktor. Ssk lıyım ben muayeneye 77 tl veriyorum ama doğum fiyatını bilmiyorum. Bi arkadaşım dr. Ali paşa

Doğum yaptırdı. Çok şükür bi sıkıntısı yok . İncecik minyon arkadaşım 3 kg doğurdu maşallah bi sıkıntısı da yok

Merhaba arkadaşlar prof. Dr. Murat yayla hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
merhabalar murat yayla yı ben de merak ediyorum, sonrasında araştırabildin mi acaba? acıbademde dr , benim doğum sigortam acıbadem olduğu için araştırdım murat yayla iyi görünüyor. tecrübesi olan varas paylaşabilirse çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

Arkadaşlar doğum yapanlar hangi hastanede kaça yaptılar normal mi sezeryan mi hastane şartları ebe ve doktor muamelesi nasıl vs. Yazabilirler mi çok araştırıyorum ama uygun fiyatlı özel bir hastane bulamadım henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…