- 27 Mart 2012
- 1.233
- 643
- 248
- Konu Sahibi hevidar6258
-
hazır seni bulmuşken sorayım öyleyse, doğum fiyatları nasıldı acaba?Allah hepinizin yardimcisi olsun anneler.
2013 nisan annesiyim ben de.kizimi basakta dogurdum. mukadder hanimdi dr umuz.
dunya tatlisi ,harika bir anestezi uzmani var orda.hastane kucuk evet ozel ama cok luks bir beklentiniz olmasin ama en ince detaya kadar bakiyor mukadder hanim.benim 3. Dogumumdu ve biraz zor toplandim cunku tup ligasyonu da yaptirmistim.
sormak istediginiz birsey olursa cvp verebilirim.hayirli dogumlar olsun hepinize:)
bugün aradım on gün sonraya randevu verdiler, yoğun olması hoşuma gitmiyor, bir de elif hnm duyuyorum bu ara, o nasıl acaba?Selcen hanima gidiyodum ama bu sfer nagihan hanima gidicem cok methini duydum
Cokmus yaaa napsak acababugün aradım on gün sonraya randevu verdiler, yoğun olması hoşuma gitmiyor, bir de elif hnm duyuyorum bu ara, o nasıl acaba?
valla ben de bilmiyorum, hastane güzel diye gitmek istiyorum ama dr.a karar veremedim bir türlü, randevumu aldım, yine de bi gidip göreceğim, içimde kalmasın diye...Cokmus yaaa napsak acaba
şimdi randevu aldım en erken 27 sine verdiler, yoğunluğu korkutuyovalla ben de bilmiyorum, hastane güzel diye gitmek istiyorum ama dr.a karar veremedim bir türlü, randevumu aldım, yine de bi gidip göreceğim, içimde kalmasın diye...
ayrıntılı ultrason istedi mi senden dr.un, bana pahalı geldi baka yerde yaptırıcsm sanırım, sen nerde yaptırmayı düşünüyorsun?şimdi randevu aldım en erken 27 sine verdiler, yoğunluğu korkutuyo
ben de Derya hanıma gidiyorum.. Nisa da olacak doğum da nasipse.. var mı bi tanıdığınız orda doğum yapan?ben avrupa yakasındayım. nisa hastanesine gidiyorum derya hanıma. memnunum şimdilik. ama doğumu orda mı yaparım anneme yakın bir hastanede mı kararsızım.ama galiba eşimi de bırakamayacağımdan İstanbul'da nısa hastanesinde yapacağım..testleri devlette veya sağlık ocağında yaptırdım şimdiye kadar. bakalım hayırlısı Allahım hepimize ve isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evladını kucağına almayı nasib etsin inşallah..
iki arkadaşım var ama ayrıntılı konuşamadım onlarla da. bişeyler öğrenirsem yazarım yine. Allaha emanet olun sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza insallahben de Derya hanıma gidiyorum.. Nisa da olacak doğum da nasipse.. var mı bi tanıdığınız orda doğum yapan?
Nasıl randevu alınıyor ordan canım?Haseki hastde yaptiricam calistiyim yer sende randevu alabilirsin canim
ayrıntılı ultrason mu yaptıracaksın canım?Merhaba arkadaşlar prof. Dr. Murat yayla hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
takiplerim bağcılar medipol mega doğumuda orda yaparım diye düşünüyorum, kararsızım
dr.un kim canım, ben de oraya gitmeyi düşünüyorum, ilk açıldığında gidenler çok memnun kalmışlar ama şimdi nasıl bilemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?