2015 Nisan Anneleri İstanbulda hangi hastanede doğum yapacak?

hazır seni bulmuşken sorayım öyleyse, doğum fiyatları nasıldı acaba?

ben avrupa yakasındayım. nisa hastanesine gidiyorum derya hanıma. memnunum şimdilik. ama doğumu orda mı yaparım anneme yakın bir hastanede mı kararsızım.ama galiba eşimi de bırakamayacağımdan İstanbul'da nısa hastanesinde yapacağım..testleri devlette veya sağlık ocağında yaptırdım şimdiye kadar. bakalım hayırlısı Allahım hepimize ve isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evladını kucağına almayı nasib etsin inşallah..

ben de Derya hanıma gidiyorum.. Nisa da olacak doğum da nasipse.. var mı bi tanıdığınız orda doğum yapan?

Ben ilk bağcılar mega ya gittim doktorum duygu ışıl gencer e gidiyordum çok tatlı ve iyi bi doktor fakat sonra doğum yapan bir arkadaşımın önerisi üzerine batı bahat resşat beye gidiyorum kendisi gördüğüm en iyi doktor ayrıntılı inceliyor her gitmemde ve çok güler yüzlü pozitif bir doktor ve cihazları ileri düzey kısmetse doğumumu orda yapmak istiyorum çok memnunum

Bende çamlıca erdem hastanesinde ayşe katrancıya giriyorum kısmet olursa orda yapacağım dogumumu. Çok bilgili ve iyi bir doktor. Randevu almak zor çok yoğun olduğu için

takiplerim bağcılar medipol mega doğumuda orda yaparım diye düşünüyorum, kararsızım

dr.un kim canım, ben de oraya gitmeyi düşünüyorum, ilk açıldığında gidenler çok memnun kalmışlar ama şimdi nasıl bilemiyorum..

Bende Bağcılar Medipol Mega Kompleksi Derya Hanıma gidiyorum çok tatlı bi bayan memnunum şimdilik doğumuda orda düşünüyorumm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…