- 5 Eylül 2014
- 5
- 0
- 1
- 38
- Konu Sahibi hevidar6258
-
canım şimdi gördüm msjını muayene 60 TL, normal doğum 1500 tlydi ama tahlillerden fena alıyorlar biz ilk gidişimzde 400 tl vermiştik içime oturmuştu valla, ikili test içinde 400 dediler ama bu tarz tahlilleri devlette yaptırabilirsin şayet ben bundan sonra öyle yapıcam.yazdıklarına katılıyorum bir doktor için kimi çok çok iyi diyor kimi bi okadar yeriyor biraz şans işi sanırım. inş. doğru seçimler yaparızbeniim bende doktor araştırıyorum bir hastanın iyi dediğine diğeri çok kötü diyor resmen kafam karıştı. Biraz araştırdım fiyatları pahalı diyorlar acaba muayene ücretleri ne kadar ? Doktor cumartesileri de orada mı biraz bilgi verebilir misin?
2013 nisan annesiyim ben de.kizimi basakta dogurdum. mukadder hanimdi dr umuz.selamlar, ben başakşehir tıp merkezinde gidiyorum dr.a drumdan memnunum ama orası küçük bir merkez sonuçta, doğumu orda yapar mıyım bilemiyorum. Yakında bir de medipol mega var, oraya da karar veremedim henüz, orayla ilgili bir fikri, bir bilgisi olan varsa merak ediyorummm, paylaşır mısınız
canım şimdi gördüm msjını muayene 60 TL, normal doğum 1500 tlydi ama tahlillerden fena alıyorlar biz ilk gidişimzde 400 tl vermiştik içime oturmuştu valla, ikili test içinde 400 dediler ama bu tarz tahlilleri devlette yaptırabilirsin şayet ben bundan sonra öyle yapıcam.yazdıklarına katılıyorum bir doktor için kimi çok çok iyi diyor kimi bi okadar yeriyor biraz şans işi sanırım. inş. doğru seçimler yaparız
teşekkürler canım, ben gittiğimde Mukadder hnm izindeydi, onun yerine bakan başka bir dr.a muayene oldum, o da houma gitti değiştirmedim, hala da kararsızım, medipole bir gidip son kararımı vericem galiba...Allah hepinizin yardimcisi olsun anneler.
2013 nisan annesiyim ben de.kizimi basakta dogurdum. mukadder hanimdi dr umuz.
dunya tatlisi ,harika bir anestezi uzmani var orda.hastane kucuk evet ozel ama cok luks bir beklentiniz olmasin ama en ince detaya kadar bakiyor mukadder hanim.benim 3. Dogumumdu ve biraz zor toplandim cunku tup ligasyonu da yaptirmistim.
sormak istediginiz birsey olursa cvp verebilirim.hayirli dogumlar olsun hepinize:)
dr.un kim canım, ben de oraya gitmeyi düşünüyorum, ilk açıldığında gidenler çok memnun kalmışlar ama şimdi nasıl bilemiyorum..takiplerim bağcılar medipol mega doğumuda orda yaparım diye düşünüyorum, kararsızım
Selcen hanima gidiyodum ama bu sfer nagihan hanima gidicem cok methini duydumdr.un kim canım, ben de oraya gitmeyi düşünüyorum, ilk açıldığında gidenler çok memnun kalmışlar ama şimdi nasıl bilemiyorum..
evet canım ben de çok duydum, hatta iki yakınım da onun takibindeydi, biri sezaryen oldu, ikinci olduğu için mecburen, dikişlerinden çok memnun kalmış, diğeri normal doğum yapmış ama dr. o anda bir sezaryene girmiş, şanssızlık işte... Çok yoğun olması beni tereddütte bırakıyor biraz, sanırım bi gidip görücem ben de kendisini...Selcen hanima gidiyodum ama bu sfer nagihan hanima gidicem cok methini duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?