2015 Nisan Anneleri İstanbulda hangi hastanede doğum yapacak?

hevidar6258

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
5
0
1
38
Selam Nisan Anneleri,
ben 6 +0 hamileyim. Önümüzdeki hafta Anadolu yakasında Bülent Karslı adlı doktora randevu aldım.
henüz randevuya gitmediğim için netleştiremedim. sizin Karar verdiğiniz yada şuan muyanesinden memnun kaldığınız doktor var mı? Hangi ücretlere anlaştınız normal doğum ve sezeryani? Hastane seçerken nelere dikkat etmeliyiz?

Selam canım bende Anadolu yakasındayım ve doktor arayışım var. Daha önce devlete gittim 2 kez ama memnun kalmadım.Sen de gittikten sonra görüşlerini yazar mısın?

Ben İstanbul Beylikdüzü Medicana International'da sezeryanla doğum yapacağım inşallah...
İlk kızımı da 4 sene önce aynı yerde doğurmuştum. tek gün bile ağrım olmadı, hastane ise mükemmel. Ben kızımın bir ameliyatı için Acıbadem'e de gittim daha pahalı olmasına rağmen rezil gibiydi...özellikle özel sağlık sigortası olan herkese şiddetle tavsiye olunur. Suit oda da tutarsanız prenses gibi 2 gün geçirirsiniz otel gibi:)
Gitmek isteyen olursa Mehtap hanım'ı tavsiye ederim.

Ben de uzun araştırmalarım sonucu kozyatağı centrol hospital -Başak Hanıma karar verdim.Kendisi çok güler yüzlü, herşeyi tek tek anlatıyor ilk günden beri ona gidiyorum şimdilik memnunum.

beniim beniim bende doktor araştırıyorum bir hastanın iyi dediğine diğeri çok kötü diyor resmen kafam karıştı. Biraz araştırdım fiyatları pahalı diyorlar acaba muayene ücretleri ne kadar ? Doktor cumartesileri de orada mı biraz bilgi verebilir misin?

selamlar, ben başakşehir tıp merkezinde gidiyorum dr.a drumdan memnunum ama orası küçük bir merkez sonuçta, doğumu orda yapar mıyım bilemiyorum. Yakında bir de medipol mega var, oraya da karar veremedim henüz, orayla ilgili bir fikri, bir bilgisi olan varsa merak ediyorummm, paylaşır mısınız

merhaba ben kartal umut hastanesınde bırsen hanıma gıdıyorum. aksılık olmazsa inş orda doğum yapacagım

Ben Ataşehir Avicenna Soner bey e gidiyorum şuanlık memnunum muhtemelen doğumumu da burada yapıcağm

beniim beniim bende doktor araştırıyorum bir hastanın iyi dediğine diğeri çok kötü diyor resmen kafam karıştı. Biraz araştırdım fiyatları pahalı diyorlar acaba muayene ücretleri ne kadar ? Doktor cumartesileri de orada mı biraz bilgi verebilir misin?
canım şimdi gördüm msjını muayene 60 TL, normal doğum 1500 tlydi ama tahlillerden fena alıyorlar biz ilk gidişimzde 400 tl vermiştik içime oturmuştu valla, ikili test içinde 400 dediler ama bu tarz tahlilleri devlette yaptırabilirsin şayet ben bundan sonra öyle yapıcam.yazdıklarına katılıyorum bir doktor için kimi çok çok iyi diyor kimi bi okadar yeriyor biraz şans işi sanırım. inş. doğru seçimler yaparız

Ben Yeşilköy Acıbadem İnternational hastanesine gidiyorum şuan memenunum ama doğum falan daha hiç konuşmadım 3 hafta sonra ikili testlerim yapılacak ilk testler 1,200 gibi bi rakam tuttu geri kalan testleri doğumu düşünemiyorum artık :)

Allah hepinizin yardimcisi olsun anneler.

selamlar, ben başakşehir tıp merkezinde gidiyorum dr.a drumdan memnunum ama orası küçük bir merkez sonuçta, doğumu orda yapar mıyım bilemiyorum. Yakında bir de medipol mega var, oraya da karar veremedim henüz, orayla ilgili bir fikri, bir bilgisi olan varsa merak ediyorummm, paylaşır mısınız
2013 nisan annesiyim ben de.kizimi basakta dogurdum. mukadder hanimdi dr umuz.

dunya tatlisi ,harika bir anestezi uzmani var orda.hastane kucuk evet ozel ama cok luks bir beklentiniz olmasin ama en ince detaya kadar bakiyor mukadder hanim.benim 3. Dogumumdu ve biraz zor toplandim cunku tup ligasyonu da yaptirmistim.

sormak istediginiz birsey olursa cvp verebilirim.hayirli dogumlar olsun hepinize:)

Son düzenleme:
canım şimdi gördüm msjını muayene 60 TL, normal doğum 1500 tlydi ama tahlillerden fena alıyorlar biz ilk gidişimzde 400 tl vermiştik içime oturmuştu valla, ikili test içinde 400 dediler ama bu tarz tahlilleri devlette yaptırabilirsin şayet ben bundan sonra öyle yapıcam.yazdıklarına katılıyorum bir doktor için kimi çok çok iyi diyor kimi bi okadar yeriyor biraz şans işi sanırım. inş. doğru seçimler yaparız

Canım bende ikili test için bir özel hastaneye sordum 161 tl dediler. Muayene ücreti 250 civarı ama doktoru çok beğendim. Birde bana doktor bana bir sürü testten bahsetti orada devam edebilir miyim bilemedim çok pahalı çünkü.

takiplerim bağcılar medipol mega doğumuda orda yaparım diye düşünüyorum, kararsızım

Merhabalar bende istanbul avrupa yakasi özel okmeydani hastanesi aylin hanima gidiyorum. Onceki gebeligimin son zamanlarinda tanidim doktorum ins. Dogumumuda onunla yapicam nasipse :)

Merhaba ben de İstanbul anadolu yakasındayım Emsey de Gülcan Hanıma gidiyorum.Şimdilik her şey iyi gidiyor doğumu da onla yapmayı istiyorum hayırlısıyla

Allah hepinizin yardimcisi olsun anneler.

2013 nisan annesiyim ben de.kizimi basakta dogurdum. mukadder hanimdi dr umuz.

dunya tatlisi ,harika bir anestezi uzmani var orda.hastane kucuk evet ozel ama cok luks bir beklentiniz olmasin ama en ince detaya kadar bakiyor mukadder hanim.benim 3. Dogumumdu ve biraz zor toplandim cunku tup ligasyonu da yaptirmistim.

sormak istediginiz birsey olursa cvp verebilirim.hayirli dogumlar olsun hepinize:)
teşekkürler canım, ben gittiğimde Mukadder hnm izindeydi, onun yerine bakan başka bir dr.a muayene oldum, o da houma gitti değiştirmedim, hala da kararsızım, medipole bir gidip son kararımı vericem galiba...

Selcen hanima gidiyodum ama bu sfer nagihan hanima gidicem cok methini duydum
evet canım ben de çok duydum, hatta iki yakınım da onun takibindeydi, biri sezaryen oldu, ikinci olduğu için mecburen, dikişlerinden çok memnun kalmış, diğeri normal doğum yapmış ama dr. o anda bir sezaryene girmiş, şanssızlık işte... Çok yoğun olması beni tereddütte bırakıyor biraz, sanırım bi gidip görücem ben de kendisini...

selamlar bende avcılar medicana da Yavuz Bey'e gidiyorum gayet bilgili ve her sorunun karşılığını tüm ayrıntılarıyla anlatan bir doktor,tavsiye edebilirm

Back